Talent&Pro biedt een kleine groep financials met grootse ambities een unieke kans: het traineeship Beleggingen & Vermogensbeheer! In het traineeship word je in korte tijd opgeleid tot acceptant vermogensbeheer, behaal je aan onze Academy je Wft-certificaten en zet je de eerste stappen richting jouw droombaan als beleggingsspecialist, vermogensbeheerder, optiehandelaar of pensioenadviseur. Dus heb jij minder dan twee jaar werkervaring en ben je superenthousiast over het adviseren van particulieren over bancaire vermogensvorming? Lees dan meer over jouw mogelijkheden binnen dit traineeship.

Jouw uitdaging als trainee Beleggingen & Vermogensbeheer

Voor een speciaal en uniek project zoeken we trainees die enorm veelzijdig zijn, met een sterke affiniteit en interesse in financiële producten en sterke analytische vaardigheden. Natuurlijk vind je het ook supergaaf om fulltime bezig te zijn met de processen rondom beleggen en vermogen. Je bent op carrièrevlak niet zoekende naar wát, maar naar hoe! Jij wéét namelijk dat de financiële dienstverlening en jouw toekomst een en hetzelfde pad volgen.

Wat ga je doen?
Om jou aan een goede start te helpen bij de opdrachtgever haal je tijdens de onboarding bij Talent&Pro al je eerste diploma als financieel adviseur: Wft Basis. Na je introductieperiode ga je als trainee Beleggingen & Vermogensbeheer aan de slag op je eerste opdracht. Binnen een team van acceptanten bancaire vermogensvorming ga je meewerken aan de acceptatie en het beheer van bankspaarproducten en beleggingsrekeningen. Klanten en financieel adviseurs bellen/mailen/whatsappen jullie als eerste met vragen over verschillende producten, waaronder bancaire lijfrente-spaarrekeningen, gouden handdruk-rekeningen en execution only beleggersrekeningen.

De dossiers die jij tegenkomt zijn divers en betreffen overlijden, echtscheiding, afkoop of juridische uitdagingen. Jij ontzorgt de klant van a tot z: je verzorgt waardeoverdrachten aan de hand van het PSK (Protocol Stroomlijning Kapitaaloverdrachten), je corrigeert fiscale gegevens, behandelt klantmutaties of levensloop-deblokkeringen en je verwerkt beleggingsorders en overboekingen. Daarnaast voer je doorlopend kwaliteitscontroles uit, want de klant is koning! Een soepele en vlotte dienstverlening is het criterium waar je de werkprocessen van jou en je 25 collega’s op beoordeelt. Onderdeel van jouw werkzaamheden is dan ook dat jij pro-actief zoekt naar verbetermogelijkheden, inhoudelijk én procesmatig. Binnen het team waar jij terechtkomt wordt Agile gewerkt. Plooien strijk jij glad voordat ze ontstaan of in ieder geval snel nadat je ze signaleert. Je bent niet het type dat liever een ander hemd pakt.

Waar ga je werken?
De opleiding en eerste maanden van jouw dienstverband vinden in Arnhem plaats. Daarna verhuis jij met een klein team van ongeveer 10 collega’s naar Den Haag. Hier ga jij onder het mentorschap van een ervaren collega de training- en inwerkperiode omzetten in de top notch-dienstverlening die onze opdrachtgevers van onze young professional gewend zijn. Je komt te werken op de afdeling Bancaire Vermogensvorming binnen de keten Sparen & Beleggen.

Wij, als Talent&Pro:

 • bieden jou een marktconform salaris met bonusregeling;
 • een uitdagende baan met volop groeimogelijkheden;
 • mogelijke vervolgopdrachten binnen bv. vermogensadvies, financial risk of business IT;
 • de kans om opleidingen, cursussen en vaardigheidstrainingen te volgens aan onze Talent&Pro Academy;
 • en een informele en collegiale werkomgeving bij een opdrachtgever waar creativiteit wordt gestimuleerd!

Jij, als trainee Beleggingen & Vermogensbeheer:

 • beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;
 • hebt veel vaardigheden, maar in ieder geval een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • hebt verschillende persoonlijke kwaliteiten, waarvan een pro-actieve houding, goede energie en enthousiasme in willekeurige volgorde op 1, 2 en 3 staan;
 • omarmt (proces)veranderingen;
 • en kan dit voor onze opdrachtgever per direct doen!

Reageer snel op dit unieke traineeship. Vol is vol!

Je weet nu wat wij belangrijk vinden. Denk jij dat je goed bij ons past? Solliciteer, en vertel ons vooral waarom dat zo is. Dat kan door te klikken op de solliciteerbutton hieronder. Voor vragen kun je terecht bij Pim Postma via pim.postma@talent-pro.com. Bellen voor een goed gesprek mag natuurlijk ook: 06 46 97 08 73.

Solliciteer nu Of maak eerst vrijblijvend kennis

Dit bieden we jou

 • Persoonlijke coach
 • Intensieve opleiding
 • Salaris met bonusregeling
 • Leuke collega’s, informele sfeer
 • Auto van de zaak!

Contact onze recruiter

Pim Postma

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!

1. Sollicitatie via de websiteSolliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screeningScreening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprekArbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Work hard, play hard!

Bij Talent&Pro gaan hard werken en lol maken hand in hand. De events die we organiseren maken jouw baan bij ons nóg leuker!

Bekijk de skitripvideo

Werken bij Talent&Pro als Trainee

Ontwikkelen van Talent naar Pro en verder…

Talent&Pro investeert in mensen die in zichzelf willen investeren. Volg je bij ons een traineeship, dan investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. We noemen dit ons ‘ontwikkeltraject’. Ben je starter? Dan begin je als Talent. In deze fase volg je de opleidingen die je nodig hebt in jouw vakgebied. Op basis van jouw behaalde diploma’s én jouw werkervaring, groei je door naar Professional. Als Pro’er ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden nóg verder en kies je voor een specifieke richting. Denk aan financieel specialist, leidinggevende of projectmanager in jouw vakgebied. Ook als Pro’er kun je bij Talent&Pro doorgroeien. Ontwikkel jij jezelf tot financieel zwaargewicht? Dan mag je jezelf Principal noemen. 

Jouw eigen persoonlijke coach

Al onze collega’s zijn leergierig, flexibel en goed in staat om in een korte tijd nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen in de praktijk. Om het beste uit jezelf te halen, krijg je als trainee begeleiding van een eigen persoonlijke coach. Dit noemen we een People Manager. Samen met jouw People Manager onderzoek je wat je kunt en wat je wilt bereiken in jouw carrière. Jullie stellen samen een ontwikkelplan op dat aansluit bij jouw talenten en ambities. Zoek je meer uitdaging? Zit je niet op de juiste plek? Of wil je iets anders bespreken? Je kunt áltijd terecht bij jouw People Manager als je ergens mee zit. 

Inhouse opleidingen volgen

Opleidingen en trainingen volg je bij ons inhouse opleidingscentrum in Utrecht: de Talent&Pro Academy. De Academy biedt erkende studies en trainingen van opleidingsinstituut Lindenhaeghe aan: een erkend opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. Via de Academy breid je niet alleen je kennis uit, maar werk je ook aan jouw persoonlijke competenties, zoals management of communicatie. Zo kun je in de praktijk nóg beter aan de slag en staat jezelf ontwikkelen centraal. 

Het bedrijf Talent&Pro

Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals in de financiële sector: bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 800 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals onze skitrip, ons beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!
Kies met het traineeship Bancair voor een carrière vol nieuws!
Collega
People Manager Joris Prinsen Geerligs begon zijn carrière bij Talent&Pro met het traineeship Bancair. Lees hier hoe de actualiteiten zijn werk bij de bank beïnvloedde, waarom hij daarvan genoot, en waarom hij People Manager werd. Lees meer
Werken bij een van de grootbanken? Karim vertelt!
Collega

“Het ‘legaal jobhoppen’ zorgt ervoor dat ik mij breed kan oriënteren. Voor mij is deze ontwikkeling echt een ontdekkingsreis, omdat ik nog zoekende ben in welke rol ik ambieer. De vrijheid die ik hierbij krijg van Talent&Pro maakt het mogelijk om mijn eigen pad, succes en plezier te creëren!”

Lees meer
Arnando Bokslag: Talent netwerkt als een Pro
Collega
Arnando begon zestien maanden geleden aan het traineeship Bancair bij Talent&Pro. Inmiddels is hij team lead bij het Hypotheken Contact Center én werkt hij voor De Hypotheker als projectleider en propositiemarketeer. In deze blog vertelt hij ons hoe hij de start van zijn professionele carrière heeft beleefd, hoe hij zijn ontwikkeling vormgeeft en wat zijn tips zijn voor andere starters op de arbeidsmarkt! Lees meer
Fastlane blog: Rick van Putten pioniert!
Collega
Begin 2018 lanceerde Talent&Pro de Fastlane: een ontwikkelprogramma waarmee onze starters de Talentfase van 2 jaar versneld doorlopen. Rick van Putten doorliep het nieuwe ontwikkeltraject, is een van de eersten die de Fastlane succesvol afsloten én is inmiddels werkzaam als Business Consultant bij een grote bank. Rick neemt ons mee in de ontwikkeling die hij doormaakte sinds hij onze wondere wereld van ontwikkeling binnenstapte! Lees meer

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Traineeship Beleggingen & Vermogensbeheer? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Pim Postma.

Solliciteer nu
Of maak eerst vrijblijvend kennis