Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Business Consultant

32 - 40 uur
HBO/WO
Randstad
E-mail naar mezelf

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

 

Een steile leercurve, je opgedane kennis meteen in de praktijk toepassen en binnen een paar jaar de rest van je veelbelovende carrière in de financiële dienstverlening vormgeven. Dat is een traineeship bij Talent&Pro! Wij geloven erin dat de werkvloer de beste leerschool is, dus jouw prachtige bachelor of master diploma hoef jij niet op het gebied van finance te hebben behaald. Sterker nog, van alle trainees die we in 2023 mochten ontvangen had 50% een andere studierichting. Met welke achtergrond mogen wij jou verwelkomen?

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2.
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

 

Over het traineeship

 

Het traineeship bij Talent&Pro bestaat uit een vast aantal onderdelen:

 • Het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 7, 21 juni of 5 juli 2024!
 • Werkervaring opdoen binnen de financiële dienstverlening, jezelf professioneel en zakelijk ontwikkelen, oriënteren binnen verschillende afdelingen én specialiseren naar jouw ambitie!
 • Kennis- en vaardigheidstrainingen vanuit Talent&Pro en vakinhoudelijke opleidingen zoals het behalen van wft certificaten.

 

Wat ga jij doen

 

Als Business Consultant ga jij aan de slag binnen de financiële dienstverlening om jouw ambitie te ontdekken en je rugzak te vullen met waardevolle ervaringen. Het kan zijn dat jij al weet welke kant je op wilt binnen de financiële dienstverlening, top! Misschien heb jij je carrière pad nog niet helemaal uitgestippeld, maar heb je wel interesse in de financiële dienstverlening. Ook dan zit je bij ons aan het juiste adres!

 

In dit traineeship krijg je de kans om je weg te vinden binnen de dynamische bancaire sector, samenwerkend met verschillende opdrachtgevers zoals ABN AMRO, a.s.r., PGGM, of de Volksbank. Maar daar blijft het niet bij. Je zult ook de mogelijkheid hebben om een kijkje te nemen bij verzekeringsbanken, kredietverstrekkers, pensioenfondsen, semi-overheidsinstellingen, vermogensbeheerders en Fintech-bedrijven. Bij Talent&Pro zijn de mogelijkheden binnen de financiële dienstverlening heel divers. Samen met je People Manager ga je ontdekken welke richting het beste past bij jouw ambities, talenten, en persoonlijkheid. Misschien vind je meteen je plek binnen dit traineeship, maar het kan ook zijn dat je erachter komt dat een ander traject beter aansluit bij jouw kwaliteiten en wensen. Dit gaan jullie samen ontdekken!

 

 

Groeien door opleiding, ervaring en coaching

 

Naast je fulltime werkzaamheden investeer je ook in zelfstudie, waarbij continu aandacht wordt besteed aan jouw talentontwikkeling. Dit omvat zowel vaardigheidstrainingen (denk aan Agile/Scrum Foundation of Lean Six Sigma) als het opdoen van meer kennis (met diverse WFT-opleidingen). Des te fijner dat jij gedurende jouw hele loopbaan bij Talent&Pro een People Manager ter beschikking hebt. Hij of zij coacht en stimuleert jouw tijdens je gehele ontwikkeltraject van young professional naar specialist. Samen met jouw People Manager en onze Academy bepalen wij samen hoe we jouw traject vorm gaan geven aan de hand van jouw behoeftes.

Jij

 • (Bijna) hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt en voor 36 tot 40 uur beschikbaar;
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Klantgericht, innovatief en leergierig;
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering;
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Pim Oudshoorn via 06 - 155 320 70.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Pim Oudshoorn

Pim Oudshoorn profielfoto
Pim Oudshoorn Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!