Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Business Consultant

32 - 40 uur
HBO/WO
Randstad
E-mail naar mezelf

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Een steile leercurve, je opgedane kennis meteen in de praktijk toepassen en binnen een paar jaar de rest van je veelbelovende carrière in de financiële dienstverlening vormgeven. Dat is een traineeship bij Talent&Pro! Wij geloven erin dat de werkvloer de beste leerschool is, dus jouw prachtige bachelor of master diploma hoef jij niet op het gebied van finance te hebben behaald. Sterker nog, van alle trainees die we in 2022 mochten verwelkomen had 50% een andere studierichting gedaan. Met welke achtergrond mogen wij jou verwelkomen?

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2.
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Over het traineeship

Het traineeship bij Talent&Pro bestaat uit een vast aantal onderdelen:

 • Het beste onboardingsprogramma van Nederland doorlopen. Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 16 februari of 1 en 8 maart 2024!
 • Werkervaring opdoen binnen de financiële dienstverlening, jezelf professioneel en zakelijk ontwikkelen, oriënteren binnen verschillende afdelingen én specialiseren naar jouw ambitie!
 • Kennis- en vaardigheidstrainingen vanuit Talent&Pro en vakinhoudelijke opleidingen zoals het behalen van wft certificaten. 

Wat ga jij doen

Als Business Consultant ga jij aan de slag binnen de financiële dienstverlening om jouw ambitie te ontdekken en om jouw rugtas te vullen met waardevolle ervaringen. Het kan zijn dat jij al heel specifiek weet welke kant je op wilt binnen de financiële dienstverlening, top! Maar het is ook helemaal prima als jij jouw carrière pad nog niet helemaal tot in detail hebt uitgetekend maar wel die grote interesse hebt in de financiële dienstverlening. Voor het laatste geval zit je bij dit traineeship helemaal aan het juiste adres. In dit traineeship ga jij aan de slag binnen de bancaire sector bij een van onze vele opdrachtgevers om ervaring op te doen & om jouw ambitie te ontdekken. Denk hierbij aan opdrachtgevers als ABN AMRO, a.s.r, PGGM of de Volksbank. Maar ook neem jij een kijkje binnen verzekeringsbanken, kredietverstrekkers, pensioenfondsen, semi overheid, vermogensbeheerders en Fintech-bedrijven. Zoals je al leest: heel veel opties om een start te maken in de financiële dienstverlening. Samen met jouw Peoplemanager ga jij uitzoeken welke richting het beste bij jouw persoonlijkheid, talenten en ambities aansluit. Misschien zit je direct helemaal op je plek binnen dit traineeship, maar het kan ook zijn dat je er achter komt dat een ander traineeship beter aansluit bij jouw kwaliteiten en ambitie. Dit zoeken jullie samen uit!

Groeien door opleiding, ervaring en coaching

Naast je fulltime werkzaamheden doe je ook aan zelfstudie en is er continu aandacht voor jouw talentontwikkeling, zowel op vaardigheid (denk aan Agile/Scrum-Foundation of Lean Six Sigma) als op het gebied van kennis (diverse wft-opleidingen). Des te fijner dat je gedurende jouw hele loopbaan bij Talent&Pro een People Manager ter beschikking hebt. Hij of zij coacht en stimuleert jouw tijdens je gehele ontwikkeltraject van young professional naar specialist. Samen met jouw People Manager en onze Academy bepalen wij samen hoe we jouw traject vorm gaan geven aan de hand van jouw behoeftes.

Samen met jouw Peoplemanager en onze Academy bepalen wij samen hoe we jouw traject vorm gaan geven aan de hand van jouw behoeftes.

Jij

 • (Bijna) hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt en voor 36 tot 40 uur beschikbaar;
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Klantgericht, innovatief en leergierig;
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering;
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Yamilet Rojas Bravo via 06 - 835 278 52.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Yamilet Rojas Bravo

Yamilet Rojas Bravo Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!