Traineeships finance

Heb jij altijd al interesse en ambitie om in de financiële dienstverlening te werken? Spreekt de cultuur van het bank- of pensioenwezen je aan of wil je werken bij een grote verzekeraar? Bij Talent&Pro vind je de meest uitdagende traineeships in de financiële dienstverlening. Leer alle hoeken van het vak kennen in een unieke werkomgeving met aandacht voor talentontwikkeling. Je persoonlijke coach helpt jou tijdens je traineeship met al je vragen en bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het traineeship staat ontwikkeling centraal en heb je aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Geef nu een kickstart aan je carrière met één van onze finance traineeships!

Er zijn 12 traineeships gevonden.

Traineeship Actuarieel Rekenaar

Traineeship Actuarieel Rekenaar

Oh oh, ben jij er zo een: je vrienden willen geen spelletjes meer met jou spelen, want je wint toch altijd. Je houdt ervan om te puzzelen met cijfers, lost schijnbaar onmogelijke vraagstukken eenvoudig op en bent analytisch. Word je dan ook nog eens enthousiast van risico analyses, Big Data modellen en IT-systemen? Tja, dan vrezen wij dat we jou aan onze collega’s voor moeten gaan stellen omdat jij precies op je plek bent in ons traineeship Actuarieel Rekenaar!
Traineeship hbo/wo

Traineeship hbo/wo

Wil jij jobhoppen bij de grootste banken, verzekeraars en pensioenfondsen van Nederland zoals ABN AMRO, Nationale-Nederlanden, Achmea, Aegon? Start dan met een traineeship van Talent&Pro! Naast een 40-urige werkweek haal je Wft-diploma's en volg je andere vaardigheidstrainingen en opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allemaal onder intensieve begeleiding van jouw People Manager. Solliciteer nu!
Traineeship Business IT

Traineeship Business IT

Wat gaan we hard met z’n allen. Waar we eind vorige eeuw nog zaten te klungelen met floppy’s, reusachtige koelkastschermen en Windows 95, beschikken we nu over zeeën van data, opgeslagen in allerlei dynamische systemen. Maar die ontwikkeling komt natuurlijk wel met een hele reeks nieuwe vraagstukken die jij als trainee Business IT gaat oplossen. Volop mogelijkheden dus!
Traineeship IT zonder vooropleiding in IT

Traineeship IT zonder vooropleiding in IT

Wil jij als IT-specialist aan de slag in de financiële sector, maar mis je een specifieke opleiding? Dan is ons IT Traineeship zonder opleiding in IT dé oplossing voor jou. In dit traineeship ga je meteen aan de slag en volg je diverse opleidingen. Ontdek nu dit uitdagende traineeship en solliciteer direct! 
Traineeship Pensioen & Leven

Traineeship Pensioen & Leven

Waar zie jij jezelf over 50 jaar? Op een virtueel tropisch eiland, of wil je misschien nog de wereld rond? Waarschijnlijk staat jouw eigen pensioen nog lang niet voor de deur, wel kun je als getalenteerde Young Professional anderen adviseren over hun pensioenopbouw of levensverzekering. De pensioensector staat aan de vooravond van grote veranderingen. Dat biedt volop ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Werken in de financiële dienstverlening, opleidingen volgen en je talenten ontwikkelen, dat is het Traineeship Pensioen & Leven!
Traineeship Verzekeringen

Traineeship Verzekeringen

Ongelukken zijn onvoorspelbaar. Ze gebeuren op de meest willekeurige en vaak onhandige momenten. We hebben er met z’n allen maar gewoon mee te dealen. Gelukkig weet jij als Young Professional in het traineeship Verzekeringen precies hoe je mensen hierop kunt voorbereiden.
Traineeship Bancair/Banking

Traineeship Bancair/Banking

De bancaire sector is een interessante wereld, met een veelvoud aan producten, diensten en specialismen. Een wereld waar je vaak in eerste instantie weinig van snapt, maar waar je niet omheen kunt. Je hebt tenslotte een hypotheek nodig om je droomhuis te kopen, een lening om die mooie auto te financieren en een bankrekening waarop salaris binnenkomt. Moet je sparen of juist beleggen? Hoe krijg je een pinautomaat in je winkel of een lening om het bedrijf uit te breiden? Als trainee Bancair ga jij klanten van grote banken als ABN AMRO, ING en de Volksbank adviseren over dit soort vraagstukken. Vervolgens kun je doorgroeien tot professional in een rol die bij jou past!
Traineeship Compliance/CDD

Traineeship Compliance/CDD

Customer Due Diligence, ofwel, ‘know your customer’, termen die tegenwoordig steeds vaker voorbijkomen in de financiële dienstverlening. Wetgeving bepaalt dat banken en verzekeraars moeten voorkomen dat hun diensten worden gebruikt voor witwassen en het financieren van terrorisme. Maar zelfs de meest uitgebreide dossiers kennen geen geheimen voor jou. Ben jij super secuur, gedreven en ambitieus? Als trainee Compliance/CDD ben je er klaar voor deze uitdaging aan te gaan!
Traineeship Legal

Traineeship Legal

Het zoveelste goede doel, een onredelijk huurbaas of je sportschoolabonnement: jou houden ze niet voor de gek. Want door jouw studie rechten weet jij als geen ander te achterhalen wat de kleine lettertjes inhouden en hoe jij in je recht staat. Binnen het traineeship Legal ga je je hier nog een stuk verder in verdiepen: je houdt je bezig met de continu veranderende wet- en regelgeving, zoals de verschuiving in pensioenleeftijd en de veranderende privacywetging.
Traineeship Adviseur Particulieren Bankzaken

Traineeship Adviseur Particulieren Bankzaken

Er zijn maar weinig manieren waarop je als starter de bancaire sector beter leert kennen dan met dit traineeship bij de grootste coöperatieve bank: legaal jobhoppen bij een van de grootste spelers binnen de financiële dienstverlening. Terwijl je ondertussen ook je eigen interesses en vaardigheden blijft ontwikkelen. Klinkt goed toch?
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een traineeship zodat je kunt werken en studeren tegelijk? En dan bij voorkeur ook nog eens bij een bedrijf waar talentontwikkeling een belangrijke prioriteit is? Dan zit je bij Talent&Pro helemaal goed! Het kan natuurlijk zijn dat je niet direct een voorkeur hebt voor één van onze traineeships, maar dat je jezelf wel ziet werken in de financiële dienstverlening. Stuur ons dan een open sollicitatie en geef daarbij aan waar je ambities liggen. Onze recruiters nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en samen tot de beste keuze te komen.
Inschrijving Talentpool (voor hbo/wo studenten)

Inschrijving Talentpool (voor hbo/wo studenten)

Ben je momenteel bezig met je hbo/wo opleiding, maar ben jij nu al nieuwsgierig hoe het is om te werken bij Talent&Pro? Laat je gegevens achter door op de sollicitatiebutton te klikken en we blijven je de komende tijd via de mail informeren over de ontwikkelingen binnen Talent&Pro!

Ontwikkeltraject

Waarschijnlijk ben je net klaar met studeren. Maar bij Talent&Pro willen we alles uit jou en je carrière halen! Wij zorgen dat jij jezelf zowel persoonlijk als professioneel blijft uitdagen en ontwikkelen. Daarmee geef je jezelf en uiteindelijk onze klanten een mooie voorsprong. Je begint als zogenaamd ‘Talent’ met een aantal opleidingen die je nodig gaat hebben in je vakgebied. Als je die hebt afgerond kun je door als Professional. Naast dat jij je in deze periode nog verder door ontwikkelt, kun je als professional ook gaan kiezen voor een richting als projectmanager, specialist of leidinggevende. Na een paar jaar bikkelen ben jij een echt toptalent in jouw vakgebied. En daar doen we het voor.

Back to school

Hoe gaan we jou bijspijkeren? Via ons eigen opleidingsinstituut ga je jouw kennis en een hele reeks aan verschillende vaardigheden aanscherpen. In dit opleidingencentrum begin je heel breed. We willen je kennis laten maken met alle kanten van jouw vakgebied. Vervolgens bekijk je welke specialisatie jou het beste ligt, en kun je aan de slag om voor jezelf het maximale eruit te halen. Het is hard werken, maar je doet het gelukkig niet alleen.

Coaching

Onze People Managers zijn eigenlijk personal trainers die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bijhouden, met je bespreken en je coachen om jezelf te blijven verrassen. Dit doen ze aan de hand van jouw ambities en persoonlijke eigenschappen. Eerst willen ze je goed leren kennen, waarna je samen een ontwikkelplan opstelt dat past bij jouw kennis en kunnen. Zo kun je op jouw manier werken aan je doelen.