THUISBASIS VAN TALENT PARTNER VAN PROFESSIONALS

Talent&Pro is er voor talenten die professionals willen worden en professionals die talenten zoeken. Voor de één zijn wij een ideale springplank en mentor, voor de ander een effectieve matchmaker en partner. Maar of je nu talent bent of pro, we delen allemaal dezelfde ambitie, leergierigheid en liefde voor de dynamische wereld waarin we werken.

 

VOOR EN DOOR MENSEN ZOALS JIJ

Talent&Pro is in 1999 opgericht omdat de wereld van detachering iets menselijks miste. Het is ons doel om méér te bieden dan een baan. We helpen ambitieuze mensen om te groeien op professioneel, inhoudelijk én persoonlijk vlak. In een groep van enthousiaste, gelijkgestemde mensen, ontwerpen we de ideale omgeving voor ieders ontwikkeling.

Met coaching en training brengen wij het beste in jou naar boven
Als onderdeel van ons netwerk werk je voor de grote spelers in de financiële sector
We leren van elkaar, met elkaar en laten de teugels samen vieren

Bij Talent&Pro

1139 talenten, samen Talent&Pro

House of HR festival

Bij ons draait het leven om meer dan werken

Werken we samen met 100+ opdrachtgevers

Alles voor jouw toekomst

Bij Talent&Pro kun je écht kiezen combineren met blijvend oriënteren. In een traineeship ontwerpen we de ideale omgeving voor jouw ontwikkeling. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan vakgebieden, maar uiteindelijk wordt de richting écht bepaald door jouw talent. Wat je dus ook kiest, het is doordacht en dicht bij wie je bent. Doelgericht, maar ook verkennend. Alles voor jouw toekomst.

 

Alles voor jouw toekomst Talent & Pro

KLAAR VOOR DE KICK-START?

Als je bijna of net bent afgestudeerd, kun je alle kanten op. Wij snappen dat je staat te trappelen, maar ook nog maar net komt kijken. Daarom bieden we je een sprong in het diepe en deep dive tegelijk. Bij ons ga je vol voor je eigen ontwikkeling. Van talent naar pro!

Klaar voor de kickstart Talent & Pro

Partnerships

We willen ons altijd bewust blijven van onze omgeving en ons effect daarop. Daarom steunen we goede doelen en organisaties die zich richten op persoonlijke ontwikkeling, financiële dienstverlening en jong talent. Hierdoor zijn we door FIRA extended gecertificeerd en hebben wij een Ecovadis Silver Sustainability rating voor ons MVO-beleid.