Gemaakt door mensen zoals jij

Dat klinkt misschien apart, maar wat Talent&Pro succesvol maakt zijn de ambitieuze mensen waarmee we samenwerken. Onze mensen lopen nét een stukje harder, om iedere dag waarde toe te voegen aan de organisaties waar wij voor werken. Naast het jonge talent dat we stimuleren, coachen en detacheren bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat, zijn het ook onze opdrachtgevers en belangrijke partners als Redmore waar we onze groei aan hebben te danken. Voor hen proberen we elke dag als organisatie 366 Dagen Beter te zijn.

Work hard

We vinden het belangrijk dat onze ruim 800 collega’s zich zowel professioneel als persoonlijk steeds blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen waardevolle talenten heeft en dat wanneer je met onze trainingen, kennisopleidingen en persoonlijke coaching hard aan die talenten werkt, je jezelf en onze klanten kunt verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Hun ontwikkeling faciliteren we vanuit onze kantoororganisatie door continu te zoeken naar innovaties die daaraan bijdragen. In 2020 riepen we daarom plan 366 Dagen Beter in het leven. Hiermee werkt elk team op ons hoofdkwartier in Utrecht aan verbeteracties die onze identiteit als ontwikkelbedrijf versterken. Onze hele organisatie is zo ingericht dat jij, op jouw manier, alles uit jezelf en je carrière kunt halen.

Play hard

Maar het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Bij Talent&Pro nemen we je daarom mee naar onze jaarlijkse skitrip, leuke evenementen en zijn we niet vies van een feestje. Work hard, play hard!

POWER

We zijn constant bezig om onze medewerkers te inspireren. Dit doen we door de ontwikkeling van de medewerker heel duidelijk op de eerste plek te zetten, maar ook door hen het gevoel te geven dat ons werk meer inhoudt dan alleen een baan. Talent&Pro is eigenlijk ‘a way of life’. Bij alles wat we doen hopen we dat onze collega’s zich trots voelen om deel uit te maken van Talent&Pro. De volgende 5 persoonlijke kernwaarden van Talent&Pro voeren daarin continu de boventoon.

  • Energiek
  • Lef
  • Inspirerend
  • Betrokken
  • Persoonlijk

Ons doel

Talent onbegrensd te laten groeien, waarbij we actief investeren in persoonlijke en professionele groei van onze medewerkers. Wij bieden iedereen de ruimte om aan een vakspecialisme verdieping te geven en zich te ontwikkelen tot een talent op een steeds hoger niveau. De belangen van onze opdrachtgevers worden daarbij ook goed in de gaten gehouden, omdat alleen de juiste match betrokkenheid en flexibiliteit garandeert. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke randvoorwaarden. Wat ons leidt, is de wil om voortdurend te blijven ontwikkelen.

Onze missie

Het Talent&Pro DNA bestaat uit: hard werken, volop ontwikkelen en plezier maken. Wij
geloven dat er meer mogelijk is dan je denkt. Het is onze energie die je voelt, en dat werkt. Daarmee maken wij het verschil.

Onze visie

‘Value in People’ omdat wij als partner in de financiële sector voortdurend waarde creëren door de ontwikkeling van onze mensen continu te stimuleren en te faciliteren – op ieder punt in hun carrière. Zowel als individu als in teamverband, en zowel professioneel als maatschappelijk.

#1 financieel detacheerder
35 preferred supplierships
800+ collega's door heel Nederland

Talent&Pro werkt anders

Blijven ontwikkelen

Blijven ontwikkelen Jouw weg naar de top

Wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd, ook wanneer je al een tijdje aan de slag bent. Jij ook?
Bij Talent&Pro helpen we jou het maximale uit jezelf en je carrière te halen.

Ons ontwikkeltraject bestaat naast persoonlijke coaching uit diverse trainingen en opleidingen. Als starter of ‘Talent’ bieden we je alle benodigde kennis voor een vliegende start in jouw vakgebied.

Vervolgens groei je door naar Professional – een periode waarin je jouw kennis en vaardigheden nog verder doorontwikkelt en kiest voor een richting als specialist, leidinggevende of projectmanager.

Na een paar jaar hard werken ben je echt een financieel zwaargewicht en mag je jezelf Principal noemen.

Talent&Pro Academy

Talent&Pro Academy Onze eigen leerschool

De motor van ons hele carrièreconcept is de Talent&Pro Academy, een inhouse opleidingencentrum waar al onze collega’s op elk punt van hun carrière erkende studies en trainingen volgen.

Deze opleidingen worden verzorgd door toppartners als Lindenhaeghe. Je begint met een brede oriëntatie, waarna jij je kunt gaan vastbijten in een eigen specialisatie.

Door diverse vaardigheidstrainingen ontwikkel je bovendien allerlei handige competenties waar je zowel persoonlijk als professioneel veel uit kunt halen. In het kader van 366 Dagen Beter werken we continu aan het verbeteren van ons opleidingsaanbod. Op afstand leren, digitalisering van trainingen en efficiëntie in het aanvraagproces van opleidingen horen er allemaal bij.

People Manager

People Manager Een coach voor het leven

Misschien heb je er nog nooit van gehoord: een People Manager is een personal trainer die aan de hand van jouw ambities, persoonlijke eigenschappen en talenten kijkt hoe we samen met jou je niveau steeds hoger kunnen tillen.

Tijdens je ontwikkeltraject stel je samen met deze coach een ontwikkelplan op dat aansluit bij jouw kennis en kunnen op dat moment. Jezelf continu blijven verbeteren is hard werken, maar uiteindelijk is het elke moeite dubbel en dwars waard.

Waar ligt jouw talent?

Actuarieel

Jij was altijd al goed met cijfers en berekeningen. Als actuarieel specialist gebruik je jouw mathematische magic om voor grote klanten als ABP en SNS REAAL complexe vraagstukken op te lossen.

Bancair

Mensen helpen met hun vermogen, dat lijkt je misschien wel wat. Bij de afdeling Bancair krijg je te maken met interessante opdrachten bij grote spelers op de markt, zoals ABN Amro, ING of SNS.

Match&More

De afdeling Match&More focust zich op detachering, projecten en advies bij de Rabobank. Via ons ga je aan de slag met uiteenlopende opdrachten bij deze oer-Hollandse bank.

Pensioen & Leven

Meedenken over financiële levensvragen? Bij Pensioen & Leven werk je aan dynamische opdrachten bij pensioenbedrijven als PGGM en Syntrus Achmea.

Schade, Zorg & Inkomen

Meer verzekeren dan jezelf? Bij de afdeling Schade, Zorg & Inkomen help je grote spelers in het verzekeringswezen, zoals Centraal Beheer Achmea, a.s.r. en VGZ.

Business IT

Een goede samenwerking tussen operatie en IT wordt steeds belangrijker voor mooie resultaten. Vanuit Business IT help je opdrachtgevers bij het vertalen van gebruikersbehoeften naar betrouwbare IT-oplossingen.

Compliance, Risk en Legal

Bezig zijn met veranderende wet- en regelgeving en complexe juridische vraagstukken oplossen, daar krijg jij energie van. Als Compliance, Risk en Legal trainee ga je aan de slag bij verschillende grote opdrachtgevers.

We proberen ons bewust te blijven van onze omgeving en ons effect daarop. Het vergroten van onze Maatschappelijke betrokkenheid speelt daarin dan ook een belangrijke rol. Daarom steunen wij uiteenlopende initiatieven. Van sponsoring van het Nederlands Film Festival, tot deelname aan de Roparun, tot het stimuleren van individuele prestaties. We steunen initiatieven vanuit ons netwerk, van collega’s en van relaties. Hierdoor zijn we door FIRA gecertificeerd voor ons MVO-beleid.