HOFLEVERANCIER VAN TALENT

Talent&Pro is een detacheringsspecialist die maximaal investeert in talent en verder gaat voor opdrachtgevers. Opgericht in 1999 met een focus op professionele én persoonlijke ontwikkeling, nu uitgegroeid tot hofleverancier van de belangrijkste banken, hypotheekverstrekkers, verzekeraars, pensioenfondsen en –uitvoerders in de financiële sector. Sinds 2020 werken wij daarnaast voor (semi-)overheidsorganisaties die zich inzetten voor sociale zorg en zekerheid in Nederland.

ZELFBEWUST & GEMOTIVEERD

Onze talenten en professionals zijn divers, hoogopgeleid en inzetbaar op elk organisatieniveau. Doordat wij in onze ontwikkelingstrajecten niet alleen aandacht geven aan vakkennis, maar ook aan communicatieve en sociale vaardigheden, maken wij van ieder talent een intelligente, zelfbewuste en intrinsiek gemotiveerde professional.

Toonaangevend in talent

TOONAANGEVEND IN TALENT

Het pad van talent naar professional wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van vakkennis en persoonlijkheid. In de Talent&Pro Academy, onder leiding van onze carrièrecoaches, veranderen wij jonge honden in betrouwbare professionals.

Brede oplossingen Talent & Pro

Brede oplossingen

Talent&Pro kan adviseren op elk niveau, van organisatie tot project. En doordat we beschikken over een diverse bron van talenten en professionals, bieden wij onze opdrachtgevers altijd meerdere opties voor een optimaal team.

Ervaren vakspecialist Talent & Pro

Ervaren vakspecialist

Talent&Pro levert uitblinkers op elk organisatieniveau. Wij beschikken over alle relevante certificeringen, zodat we jouw team onmiddellijk en blijvend kunnen versterken.

Wij werken onder andere voor
BNP
Zwitserleven-logo-e1569331347517
Rabobank-logo-e1569331139533
Achmea-logo-e1569337468752
AON-logo-e1569329426182
unive-logo-e1569329615972
Knab-logo-e1569330803844
Actor_logo
MN-logo-e1569330949979
Reaal-logo-e1569329466106
APG_logo
aegon-logo-e1569337416107
logo_PGB-Pensioendiensten
hcs-logo-fc__dark
ing-logo-trasnp
Allianz-logo-e1569329518913
nationale-nederlanden
ASR
ABN-AMRO-logo
Logo_blue_sky_group
LOGO-D~1
BeFrank_logo
Deloitte-logo-e1569330680426
De-Volksbank-logo
Vivat-logo-e1569331297207
KPMG-logo-e1569329394493

VOLLE FOCUS OP JOUW DOELEN

In ons Performance Center kunnen wij de front-, mid- en backoffice van jouw organisatie ondersteunen. Met een betrouwbaar team van diverse financiële specialisten, houd jij volle focus op de doelen van jouw bedrijf.

Performance center Talent & Pro

Onze vakgebieden

Talent&Pro staat voor specialistische kennis in snel veranderende werkvelden. Wij helpen je om vóór te blijven en dóór te groeien.

Vector
Bancair

Financieel adviseurs, hypotheekspecialisten en -acceptanten, team- en projectleiders, medewerkers in de klantenservice en meer.

schade-inkomen-verzekeringen
Business Change Management

Business analisten, Product owners, Project Management Ondersteuners, Scrum Masters, Business Proces Managers en meer.

pensioenen
Verzekeringen & Pensioenen

Bestuursondersteuners, (herstel)adviseurs, projectleiders, klachtenbehandelaars, specialisten in relatiebeheer, polisbeheerders, schadebehandelaars en mutaties, en meer.

actuarieel
Actuarieel

Polisbeheerders, actuarieel verslagleggers, modelleurs, actuarissen en meer.

business-it-data
Business IT en data

Data-analisten, testers, conversiemedewerkers, functioneel beheerders, business-analisten en meer

sociale-zorg-zekerheid
Sociale Zekerheid en Zorg

Inkomensconsulenten, participatiecoaches, schuldhulpverleners, budgetcoaches, WMO consulenten en meer.

cdd-en-aml-analyse
Compliance Risk & Legal

Binnen deze sector detacheren wij o.a. juridische medewerkers, beleids-, staf- en pensioenjuristen, productspecialisten, contractmanagers, compliance officers.

Over ons Talent & Pro

Over ons

Veel is hetzelfde gebleven, sinds Cint Kortmann en Maarten Timmerman in 1999 met Talent&Pro begonnen. Oké, we zijn met ruim 1000 professionals uitgegroeid tot steunpilaar van de grootste spelers in de financiële sector. Maar het belangrijkste is niet veranderd: onze mensen blijven onze kracht.

Onze missie

Talent&Pro gelooft in drie ingrediënten voor succes: hard werken, continu ontwikkelen én plezier maken. Dat dna zie je terug in onze mensen en de manier waarop ze binnen jouw organisatie aan de slag gaan. Die energie, daarmee maken we keer op keer het verschil.

Onze visie

Wat we met onze aanpak bereiken? Heel simpel: we voegen waarde toe. Aan jouw bedrijf, maar ook aan onze mensen. Door ze te stimuleren en groei te faciliteren – op ieder punt in hun carrière. Zowel individueel als in teamverband, zowel professioneel als maatschappelijk.

Wil je samenwerken met Talent&Pro?

Neem contact met ons op. Wat je vraag ook is, we gaan graag met je in gesprek over een oplossing die bij jouw organisatie past.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan