Serious about your business.

Alleen als je bestand bent tegen pieken in je werkaanbod en dalen in personele bezetting, kun je volle focus houden op je bedrijfsresultaat. Om de front-, mid- en backoffice van jouw organisatie juist op deze momenten te ondersteunen, is er het Talent&Pro Performance Center. Een snel inzetbaar team van financiële experts -op het gebied van bijvoorbeeld verzekeringen, hypotheken, pensioenen en KYC- dat flexibel werkt, maar structureel voor je klaar staan.

Flexibele en betrouwbare oplossingen voor financiële dienstverleners

Geschikt voor tijdelijke projecten of doorlopende processen

Heldere afspraken over kosten, doelstellingen en resultaten

Het Performance Center van Talent&Pro is het betrouwbare verlengstuk van je organisatie, tijdelijk of structureel.

Jouw eigen flexteam in Utrecht

Talent&Pro heeft ruim 20 jaar ervaring met detacheren in de financiële sector. Daarnaast voeren we vanuit ons Performance Center al jaren succesvolle totaalprojecten uit. Hier draaien we het om: onze mensen schuiven niet bij jou aan, maar we halen je project juist naar ons toe. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Utrecht werken we aan oplossingen waarmee we de continuïteit van jouw operationele processen garanderen óf je geheel ontzorgen met de uitvoering van een kop-staart project.

 

Gaat gericht voor je aan de slag

Samen met jou bepalen we welke werkzaamheden je aan ons overdraagt, en welke niet. Is de opdracht helder? Dan leggen we de doelstellingen, kernactiviteiten en kosten vast in een offerte, en gaan we aan de slag. Met tussentijdse evaluaties en rapportages houden we je op de hoogte. Intussen werken we elke dag aan verbeteringen. Daarvoor gebruiken we een doorlopend optimalisatieprogramma – gericht op proces, mens én techniek.

It’s all about the people

Van werving en onboarding tot samen spijkerharde resultaten boeken: het Performance Center biedt meer dan alleen een oplossing voor je capaciteitsprobleem. Door het team vanuit onze eigen locatie aan te sturen, halen we het beste uit mensen en daarmee uit jouw organisatie. Want maximale betrokkenheid leidt altijd tot indrukwekkende resultaten. Blijkt je project groter of complexer? Dan leiden we onze specialisten in zeer korte tijd op tot het gewenste niveau of schalen we binnen no time op met de benodigde professionals.

Performance center Talent & Pro

Onze experts voelen zich thuis op elk terrein. Waar kunnen we jou bij helpen?

client-service
Client service

Vragen over verzekeringen, advies bij een pensioen of hulp bij een hypotheekaanvraag: onze customer service specialisten staan voor je klanten klaar met het hoogste servicelevel. Zo helpen we je om pieken in contactvolumes de baas te blijven.

mid-office-hypotheken
Mid-office hypotheken

Het structurele woningtekort zet de hypotheekmarkt steeds verder onder druk. Wil jij je klanten altijd kwaliteit kunnen bieden, ook last minute? Met flexibel personeel en voorspelbare kosten blijf je concurrenten altijd een stapje voor

dataherstel
Dataherstel

Ontbreken er gegevens in je administratie of kamp je met een cyberaanval of datalek? Dataherstel vraagt vaak om specialistische kennis van techniek en apparatuur. Wij herstellen en archiveren grote hoeveelheden data in een korte doorlooptijd.

schadebehandeling
Schadebehandeling

Extremer weer, hogere schadelasten en een zeer transparante en kostengedreven markt: als schadeverzekeraar heb je behoorlijk wat op je bord liggen. Wij zorgen dat je operatie flexibel doordraait, met de inzet van goed opgeleide claimspecialisten.

cdd-en-aml-analyse
CDD en AML-analyse

Heb jij een uitdaging voor de uitvoering van jouw CDD en KYC-activiteiten? Wij bieden maatwerk oplossingen voor jouw CDD of KYC-vraagstuk, voor zowel de client onboarding als hersteltrajecten waarbij wij ontzorgen van kop tot staart. Wij zijn in staat snel op te schalen met oplossingen op maat die jou het benodigde resultaat opleveren met een goede kwaliteit én kwantiteit. Wil je snel kunnen bijsturen? Wij bieden schaalbare capaciteit en passen onze teams en processen in no-time aan op nieuwe inzichten.

20 jaar ervaring Talent & Pro

Ruim 20 jaar ervaring

Dankzij ruim twintig jaar ervaring met het detacheren professionals in de financiële dienstverlening, weten we in deze sector uitstekend de weg. Deze expertise komt goed tot z’n recht in ons Performance Center: geen outsourcepartij op afstand, maar een betrouwbaar verlengstuk van je organisatie. Een betrokken businesspartner, die je kunt inzetten als benchmark voor de operationele performance van je eigen mensen. Het Performance Center is veel meer dan alleen een oplossing voor je capaciteitsprobleem: we leveren spijkerharde resultaten, met de flexibiliteit en kwaliteit waar jouw business om vraagt.

Samenwerken met Talent&Pro?

Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over een oplossing die bij jouw organisatie past.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan