Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Next Career

32 - 40 uur
HBO/WO
Randstad

Je carrière in een stroomversnelling brengen met boeiende opdrachten én bijscholing op het gebied van business change management, data, IT en het actuariaat? Dan is NEXT Career zeker wat voor jou. Met dit programma bieden we professionals met ervaring binnen de financiële dienstverlening en detachering meer. Meer verdieping, meer kennis, meer uitdaging, meer plezier. Kies je voor ontwikkeling in elke fase van je carrière, dan kies je voor NEXT Career.

Wij

 • Salaris afhankelijk van kennis, ervaringen en opleidingen. Naast een vast salaris tot wel €5.497,74 (incl. vakantiegeld) zijn er nog meer verdienmogelijkheden in ons hybride model.
 • Flexibel mobiliteitsbudget: kies of switch tussen leaseauto, leasefiets, NS Business Card of uitbetaling
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging of vast
 • Onbeperkt ontwikkelen met een carrièrecoach en uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Toffe opdrachten bij toonaangevende organisaties zoals KPN, Eneco, Achmea, Univé, A.S.R., Rabobank en Allianz

De Uitdaging

De wereld verandert. En veel van onze opdrachtgevers veranderen mee. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Want hoe neem je teams mee in noodzakelijke technische, procesmatige of gedragsveranderingen? Hoe richt je systemen opnieuw en slimmer in? Hoe gebruik je data om je dienstverlening te verbeteren? Bij NEXT Career worden deze uitdagingen jouw uitdagingen. Als specialist, technicus of (verander)manager van de toekomst ben je klaar voor die toekomst. Met jouw energie en drive maak je impact voor opdrachtgevers binnen de hele financiële dienstverlening en ver daarbuiten.

Met NEXT Career helpen we jou daar als volgt bij:

 • Een onboarding op maat, inclusief kennismaking met de directie, lunch met jouw unit en een DISC-workshop
 • Een breed aanbod aan opdrachten op het gebied van business change management, data, IT en actuariaat
 • Opleidingen die aansluiten bij jouw ambities en opdrachten

Tegelijkertijd ben je bij Talent&Pro onderdeel van een hechte community. Van starters tot senior consultants. Je leert, netwerkt en deelt ervaringen met elkaar. En voor extra een-op-een advies of hulp bij praktische of complexe carrièrekwesties schakel je snel met je eigen People Manager.

Werken en blijven bijscholen met NEXT Career

NEXT Career is voor professionals met ervaring die op zoek zijn naar extra uitdaging. Professionals die een stapje hogerop willen en ook graag investeren in hun toekomst. NEXT Career stelt onze succesformule van werken en opleiden geheel tot jouw beschikking. Passende opdrachten op het gebied van business change management, data, IT of het actuariaat gecombineerd met management-opleidingen of die LEAN Black Belt certificering die al een tijdje op jouw wishlist staat. NEXT Career biedt de tools die jij nodig hebt om snel stappen te maken als professional.

Gave opdrachten bij NEXT Career

NEXT Career is gericht op veranderaars en verbeteraars. Professionals met (operationele) ervaring die impact willen maken op een ander niveau. Bijvoorbeeld als PMO’er, product owner, projectmanager, business analist, procesmanager, data analist/scientist of actuaris. Met NEXT Career is vastroesten nooit een risico. Want na elke opdracht bekijk je het actuele aanbod bij onze klanten en oriënteer jij je op opleidingen waarmee ook jij jezelf verbetert. Dat doe je samen met je People Manager en Account Manager. En dan: intake en zo snel mogelijk starten met je next step. 

Jij

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (business change management, data, IT of actuariaat)
 • Flexibel, leert snel en vindt het fijn om regelmatig van team en werkplek te wisselen
 • Communicatief sterk, oplossingsgericht, analytisch sterk en werkt graag slim en efficiënt

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Josephine van den Akker via 06 - 437 607 93.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Josephine van den Akker

Josephine van den Akker Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!