Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Compliance & Legal

32 - 40 uur
HBO/WO
Utrecht
E-mail naar mezelf

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Ontdek de diepten van risico's binnen de financiële wereld en draag bij aan een veilige samenleving met het Traineeship Compliance & Legal. Als trainee in het domein van Compliance en Legal word jij gekenmerkt door je analytische vaardigheden, integriteit en nauwkeurigheid. Duik in de diverse onderwerpen binnen dit vakgebied, zoals witwassen, terrorisme financiering en fraude. Ontdek waar jouw passie ligt, en word een expert in het waarborgen van wet- en regelgeving in de financiële sector.

Wij

 •  Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €325,- na jaar 1 en €433,- na jaar 2 (inclusief 8,33% vakantiegeld)
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • De tofste opdrachten bij toonaangevende organisaties als ABN AMRO, Rabobank en KPMG

De Uitdaging

Het Traineeship Compliance & Legal bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

Het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 8 maart, 29 maart of 5 april 2024!

 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening als Fraudespecialist, CDD Analist of Compliance Officer
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s en leergang bestrijding witwassen

 

Werken in de wereld van gerechtigheid

Sta aan het roer van je carrière in het vakgebied van Compliance & Legal. Of je nu al een heldere route hebt gepland of nog zoekt naar de perfecte rol binnen dit vakgebied, ons traineeship biedt de ideale kans om jouw pad te vormen. Werkervaring opdoen bij opdrachtgevers zoals de Volksbank, ING en ABN AMRO opent de deuren naar diverse mogelijkheden.

Bij onze opdrachtgevers ga jij aan de slag met het onderzoeken van de integriteit van klanten, opsporen van crimineel geld en fraude, of speel je in op de nieuwste ontwikkelingen in wet- en regelgeving binnen de financiële wereld. 

Opleidingen en trainingen tijdens dit traineeship

Bij ons draait het niet alleen om het opdoen van ervaring bij opdrachtgevers; we begrijpen ook dat je wilt ontdekken welke richting je wilt inslaan binnen Compliance & Legal. Je People Manager staat altijd klaar voor coaching, en samen werk je aan het realiseren van zowel je persoonlijke als professionele doelen.

Om jouw groei te stimuleren, bieden we toegang tot YODA (Your Own Development Area), het platform van Talent&Pro voor zelfontwikkeling. Hier vind je een breed scala aan trainingen, variërend van het organiseren van werk tot gesprekstechnieken. Wij zijn van mening dat persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk is als het vergroten van je vakinhoudelijke kennis. Daarom moedigen we je aan om je kennis uit te breiden met opleidingen in jouw gekozen specialisatie, zoals Wft-diploma’s en wwft-modules van het Compliance Instituut. Bij ons staat jouw groei centraal, en we bieden de middelen en begeleiding die je nodig hebt om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Jij

 • Bijna) HBO- of wo-afgestudeerd en starter, starter op de arbeidsmarkt en 36 tot 4o uur beschikbaar 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Secuur, onderzoekend, integer
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken. 

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Pim Oudshoorn via 06 - 155 320 70.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Pim Oudshoorn

Pim Oudshoorn profielfoto
Pim Oudshoorn Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!