Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Sociale Zekerheid & Zorg

36-40 uur
HBO
Randstad

‘Mensen in de bijstand hardst getroffen door inflatie’, ‘Ongekend onrecht. Keihard rapport Kamercommissie over kinderopvangtoeslagdrama’ en ‘Zorgen bij Raadscommissie over terugkeren WMO achterstanden’

Zomaar een aantal actualiteiten op het gebied van Sociale Zekerheid & Zorg, waar jij je tijdens dit traineeship mee bezig gaat houden.

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Het traineeship Sociale Zekerheid & Zorg bestaat uit een aantal vaste onderdelen: 

 • De Talent&Pro onboarding waarin jij kennismaakt met onze organisatie, visie en werkwijze. Het beste Onboarding programma van Nederland doorlopen? Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 24 maart, 7 april, 21 april of 5 mei 2023!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren en specialiseren bij verschillende verzekeraars én het domein van Sociale Zekerheid. zoals het sociaal domein van gemeenten of schuldhulpverlening.
 • Ongelimiteerd opleidingsbudget, zodat jij naast een aantal vaste onderdelen, zelf de regie hebt over je eigen ontwikkeling.

Werk met grote maatschappelijke relevantie

De maatschappelijke impact van deze actualiteiten spreekt voor zich. Maar gelukkig is dat in Nederland goed geregeld. Sociale zekerheid noemen we dat. Het betekent dat er hulp is wanneer je het even niet alleen kan. Hulp in de vorm van begeleiding of financiële steun.

Binnen het traineeship Sociale Zekerheid & Zorg leer je de regie te pakken over de stap naar zelfredzaamheid in het leven van mensen die dat zelf even niet meer kunnen. Wij leiden je op tot professional binnen dit vakgebied en zorgen ervoor dat jij de tools in handen hebt om je cliënten te kunnen voorzien in hun basislevensonderhoud. Bovendien helpen we je de assertiviteit, de empathie en de helikopterview te ontwikkelen om je cliënten weer zelfstandig hun leven te kunnen laten leiden. 

Jouw ontwikkeling in het traineeship Sociale Zekerheid & Zorg

Tijdens de eerste twee jaar van jouw dienstverband, de Talentfase, ga je aan de slag met het opdoen van vakinhoudelijke kennis en professionele vaardigheden. Je legt de basis in het inkomensdomein van verzekeraars of gemeenten, bij uitkeringsinstanties of als WMO Consulent. De kennis, ervaring en skills die je ontwikkelt neem je mee naar jouw eerste opdracht bij bijvoorbeeld arbodienstverleners, schuldhulpverleningsorganisaties en gemeenten. Zo sta je middenin de maatschappij en help je veel mensen zo zelfstandig mogelijk te leven.

In de Profase specialiseer jij je verder binnen het domein van Sociale Zekerheid & Zorg. Je weet inmiddels hoe jij de meeste waarde kun toevoegen en bent een ster in het bevorderen van de zelfredzaamheid van verschillende mensen in verschillende situaties. Je bent een kei geworden in het stellen van grenzen, het maken van plannen en het toezien op het behalen daarvan. Jouw hart maakt een sprongetje als iemand dankzij jouw regie kan terugkeren naar een leven zonder begeleiding. Die ervaring breid je uit door te werken als re-integratiebegeleider, bewindvoerder of uitkeringsdeskundige. Waar jouw stip op de horizon ligt, bepaal je helemaal zelf!

Work hard, play hard!

Het fijne aan een traineeship bij Talent&Pro is dat je er niet alleen voor staat. Langs de zijlijn staat jouw People Manager: jouw persoonlijke coach die je helpt bij het overwinnen van jouw grootste uitdagingen. Samen werk je keihard aan jouw persoonlijke groei. Groei op het gebied van vakinhoudelijke kennis, professionele vaardigheden en natuurlijk groei in salaris. En trouwens ook groei in dansmoves en biceps, want die ontwikkel je dan weer tijdens onze epische feestjes, skitrips en sportactiviteiten.Jij

 • Hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
 • Gedreven in het eindeloos ontwikkelen van kennis en soft skills
 • Begrijpt dat voor ontwikkeling een (zelf)kritische blik onmisbaar is
 • Bereid over je kwaliteiten én valkuilen open in gesprek te gaan met jouw People Manager
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Bent 36-40 uur per week beschikbaar
 • Reisbereid richting de Randstad en omgeving (want daar zitten de meeste opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken. 

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Kom dan naar onze Digitale Inhousedag óf neem dan contact op met onze recruiter Alex de Jong via 06-27237396.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Voelt goed? Dan gaan we tijdens een tweede gesprek de diepte in. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

suitcase

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Alex de Jong

Alex de Jong
Alex de Jong Corporate recruiter 06-27237396

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!

Naam(Vereist)