Wat biedt Talent&Pro?

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)

 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!

 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €270,- na jaar 1 en €378,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

  • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.241,- per maand in jaar 2
  • Kies jij voor een leaseauto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.016,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!

 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

Wie ben jij als Traineeship Sociale Zekerheid & Zorg?

 • Hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt

 • Gedreven in het eindeloos ontwikkelen van kennis en soft skills

 • Begrijpt dat voor ontwikkeling een (zelf)kritische blik onmisbaar is

 • Bereid over je kwaliteiten én valkuilen open in gesprek te gaan met jouw People Manager

 • 36 of 40 uur beschikbaar

 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering

 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

‘Ongekend onrecht. Keihard rapport Kamercommissie over kinderopvangtoeslagdrama’, 'Verruim coronasteunmaatregelen, zoals uitbreiding TVL en NOW', ‘Wie draait op voor de kosten van geschrapte festivals en evenementen?’

Zomaar een aantal actualiteiten op het gebied van Sociale Zekerheid & Zorg, waar jij je tijdens dit traineeship mee bezig gaat houden.

De uitdaging

Het traineeship Sociale Zekerheid & Zorg bestaat uit een aantal vaste onderdelen: 

 • De Talent&Pro onboarding waarin jij kennismaakt met onze organisatie, visie en werkwijze. Het beste Onboarding programma van Nederland doorlopen? Solliciteer nu en start met het onboardingsprogramma op bijvoorbeeld 1 of 15 juli, 5, 12 of 19 augustus 2022!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren en specialiseren bij verschillende verzekeraars én het domein van Sociale Zekerheid.
 • Ongelimiteerd opleidingsbudget, zodat jij naast een aantal vaste onderdelen, zelf de regie hebt over je eigen ontwikkeling.

Werk met grote maatschappelijke relevantie

De maatschappelijke impact van deze actualiteiten spreekt voor zich. Maar gelukkig is dat in Nederland goed geregeld. Sociale zekerheid noemen we dat. Het betekent dat er hulp is wanneer je het even niet alleen kan. Hulp in de vorm van begeleiding of financiële steun.

Binnen het traineeship Sociale Zekerheid & Zorg leer je hulp te bieden aan mensen die dit structureel of tijdelijk nodig hebben. Wij leiden je op tot professional binnen dit vakgebied en zorgen ervoor dat jij de tools in handen hebt om te kunnen coachen, begeleiden en handhaven op de afspraken die jij met jouw cliënten maakt.

Jouw ontwikkeling in het traineeship Sociale Zekerheid & Zorg

Tijdens de eerste twee jaar van jouw dienstverband, de Talentfase, ga je aan de slag met het opdoen van vakinhoudelijke kennis en professionele vaardigheden. Je legt de basis in de zakelijke omgeving van verzekeraars. De kennis, ervaring en skills die je ontwikkelt neem je mee naar jouw eerste opdracht bij bijvoorbeeld arbodienstverleners, centrale overheden en gemeentes. Zo sta je middenin de maatschappij en help je veel mensen aan fijne werk- en leefomstandigheden.

In de Profase specialiseer jij je verder binnen het domein van Sociale Zekerheid & Zorg. Je weet inmiddels hoe jij de meeste waarde kun toevoegen en bent een ster in het bevorderen van de zelfredzaamheid van verschillende mensen in verschillende situaties. Jouw hart maakt een sprongetje als iemand dankzij jouw hulp kan terugkeren naar een leven zonder begeleiding. Die ervaring breid je uit door te werken als re-integratiebegeleider, uitkeringsdeskundige of jobcoach. Waar jouw stip op de horizon ligt, bepaal je helemaal zelf!

Work hard, play hard!

Het fijne aan een traineeship bij Talent&Pro is dat je er niet alleen voor staat. Langs de zijlijn staat jouw People Manager: jouw persoonlijke coach die je helpt bij het overwinnen van jouw grootste uitdagingen. Samen werk je keihard aan jouw persoonlijke groei. Groei op het gebied van vakinhoudelijke kennis, professionele vaardigheden en natuurlijk groei in salaris. En trouwens ook groei in dansmoves en biceps, want die ontwikkel je dan weer tijdens onze epische feestjes, skitrips en sportactiviteiten.Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Kom dan naar onze Digitale Inhousedag óf neem dan contact op met onze Recruiter Alex de Jong via 06-27 23 73 96.

Jouw groeipad

0-2 jaar

Talent

Junior Consultant

Brede oriëntatie binnen jouw traineeship

Klantadviseur WW of WGA
Inkomensconsulent
WMO Consulent
Assistent Casemanager

2+ jaar

Pro

Consultant

Specialisatie en leiderschapsontwikkeling

Casemanager
Jobcoach
Re-integratiebegeleider
Corporate casemanager

5+ jaar

Principal

Principal

Strategiebepaling en talentcoaching

Arbeidsdeskundige
Programmamanager uitkeringen
Mediator
Vitaliteitsmanager

€ 2.763,-
€ 5.328,-

Opleidingen: kennis en vaardigheden

1
Start
2
0-9 maanden
3
9-18 maanden
4
18+ maanden
WFT BASIS
EFFECTIEF OP INTAKE
DISC TRAINING
Wft Schade Particulier
Wft Inkomen
Opleiding WMO-Consulent
Opleiding Participatiecoach
Opleiding Schuldhulpverlening
Opleiding Jeugdconsulent
Doorlopend

Your Own Development Area (YODA)

Het platform van T&P voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!*

* duurt gemiddeld 10 werkdagen

1. Sollicitatie via de website Solliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screening Screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter 1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager 2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek Arbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd! Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Collega's

Talent&Pro door de ogen van… Robbin Raaphorst
Collega
Op jonge leeftijd verantwoordelijk zijn voor een grote groep. Je moet het maar kunnen. Lees hier het verhaal van Robbin. Lees meer
Talent&Pro head’s up: hoe gaat het nu met… Ruben de Greeuw
Collega
Er zijn meerdere wegen naar Rome. Ruben: “Ja, ik zit heel veel in de auto, maar dat ben ik inmiddels wel gewend!” Lees meer
Talent&Pro door de ogen van… Arjen van de Glind
Collega
Van een PhD in Scheikunde naar de financiële dienstverlening, Arjen van de Glind maakte de overstap. Waarom Talent&Pro? Dat lees je hier. Lees meer

Talent & Pro Podcast

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Traineeship Sociale Zekerheid & Zorg? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Alex de Jong.

Solliciteer nu Solliciteer mobiel
Of maak eerst vrijblijvend kennis

Stel direct een vraag

Alex de Jong

Corporate Recruiter