Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Talent&Pro

32 - 40 uur
MBO-4
Randstad

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Geen bachelor of master, maar wel een traineeship willen doen? Met dit traineeship kan dat! Bij Talent&Pro zijn er keuzemogelijkheden genoeg voor traineeships. Financieel adviseur, Product Owner, CDD analist, Schadespecialist, Beleggen, en nog veel meer. Fijn als je al precies weet wat je wilt, maar een stuk lastiger als dat niet zo is. Geen nood! Met dit traject met baangarantie en onze ervaring in het matchen en ontwikkelen van jong talent ontdekken we gaandeweg samen wat jouw stip aan de horizon is. En als die stip er niet is, schetsen we een geheel nieuwe horizon, toch?

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.748,- i.c.m. eigen vervoer of €2.523,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €325,- na jaar 1 en €433- na jaar 2 (inclusief 8,33% vakantiegeld) én jaarlijks tot 8% bonus
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen binnen dit traineeship zonder hbo diploma of met hbo diploma bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Elk traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 7 of 21 juni of 5 juli 2024!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende financiële dienstverleners als trainee
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s 

Ontdek de financiële dienstverlening:

Het kan zijn dat jij al heel specifiek weet welke kant je op wil binnen de financiële dienstverlening, top! Maar het is ook helemaal prima als jij jouw carrière pad nog niet helemaal tot in detail hebt uitgetekend. In beide gevallen ben je bij Talent&Pro aan het juiste adres. Binnen ons traineeship krijg jij alle middelen van ons ter beschikking om je te kunnen specialiseren binnen het vakgebied van jouw uiteindelijke keuze. Van Financieel Adviseur tot Schadebehandelaar, van Hypotheekacceptant tot Pensioenspecialist: je kunt alle kanten op. Misschien ben jij wel een Compliance Officer in de dop, omdat jij ons vertelt dat je regelmatig in de krochten van Wikipedia bent beland omdat je maar door bleef klikken van artikel naar artikel. Kortom: samen met één van onze Corporate Recruiters ga jij uitzoeken welk traineeship het beste bij jouw persoonlijkheid, talenten en ambities aansluit. Hiervoor hebben we een traineeship zonder hbo diploma. Het enige dat we van je vragen is een hbo werk- en denkniveau met een afgerond mbo 4 of Associate Degree diploma.

Voorproefje van de verschillende richtingen:

Zoals je hierboven hebt gelezen bieden wij binnen Talent&Pro een tal van mogelijkheden aan waar je naartoe kunt groeien als mbo trainee (met hbo denkniveau) of als hbo trainee. Per traineeship zijn er de zogenoemde ‘Business Units’:

Banking & Business: Een wereld van kredieten, van hypotheken en van leningen. Al deze producten maken enorm veel mogelijk, maar roepen ook veel vragen op. In dit traineeship leer jij alles over die producten, en zorg je met jouw kennis dat geen vraag onbeantwoord blijft. 

Verzekeringen & Pensioenen: wat betekent de fusie van grote pensioenorganisaties voor klant en medewerker? Grote vragen en ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor elke Nederlander. Als Junior Consultant draag jij er persoonlijk aan bij dat pensioenorganisaties klaar zijn voor de toekomst.

De kracht van onze traineeships:

Als we weten in welk traineeship jij jezelf het beste kunt ontwikkelen ligt de bal bij jou, yes! Je mag vol enthousiasme, als Junior Consultant op detacheringsbasis werkervaring opdoen bij verzekeraars, pensioenfondsen of banken zoals a.s.r., Nationale-Nederlanden of ABN AMRO. En eerlijk is eerlijk: het traineeship is pittig. Naast je fulltime werkzaamheden doe je ook aan zelfstudie en is er continu aandacht voor jouw talentontwikkeling, zowel op vaardigheid (personal performance & development) als op het gebied van kennis (wft-opleidingen). Des te fijner dat je gedurende jouw hele loopbaan bij Talent&Pro een People Manager ter beschikking hebt. Hij of zij coacht en stimuleert jouw tijdens je gehele ontwikkeltraject

Jij

 • Hebt minimaal een mbo niveau 4 of Associate Degree diploma op zak én beschikt over een hbo werk- en denkniveau
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Klantgericht, innovatief en leergierig
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • 32 tot 40 uur beschikbaar
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Lies Buskens via 06 2729 5564.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Lies Buskens

Lies Buskens Interim recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!