Wat biedt Talent&Pro?

 • Diverse trainingen binnen ons Recruitment Competence Center. Jouw opleiding tot Recruiter!

 • Een maandsalaris van €2484,- (inclusief vakantiegeld) en 27 vakantiedagen.

 • En een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €200,- na jaar 1.

 • Een crazy career; in korte tijd veel relevante werkervaring opdoen.

 • Een eigen Career Coach én Persoonlijke Afdelingsbuddy!

 • Voldoende ontspanning met onze (virtuele) evenementen en borrels.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

 • Een telefoon en laptop die van jou zijn zodra je hebt getekend!

Jij, als Recruiter

 • Resultaat- en mensgericht en communicatief vaardig.

 • Minimaal hbo- werk- en -denkniveau.

 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 • Minimaal 36 uur beschikbaar.

Jij, als Recruiter, bent een echte verbinder. De kandidaat én organisatie helpen bij de juiste match, dat is waar jij voor staat! In deze krappe arbeidsmarkt realiseren onze Recruiters topresultaten in het werven en selecteren van onze doelgroepen. Zij zijn gesprekspartner en business partner voor (interne) opdrachtgevers en zorgen er zo voor dat vraag en aanbod naadloos op elkaar blijft aansluiten. Zij zijn daarin proactief, flexibel en erg ambitieus! Voel je de energie? Lees dan snel verder!

De uitdaging

Het Traineeship Recruitment bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • De Talent&Pro onboarding waarin jij kennismaakt met onze organisatie. Het beste Onboarding programma van Nederland doorlopen? Solliciteer nu en start het nieuwe jaar goed met het Talent&Pro onboardingsprogramma in februari.
 • Werkervaring opdoen, oriënteren en specialiseren bij verschillende (recruitment) afdelingen binnen Talent&Pro.
 • Nooit uitgeleerd door ons eigen Recruitment Competence Center, met trainingen zoals Gesprekstechnieken, Sourcing en Overtuigen&Adviseren. Jouw opleiding tot Recruiter!

Jouw ontwikkeling als Trainee Recruitment

Als Recruiter zonder ervaring maak je in dit tweejarig traineeship kennis met de wereld van werving, selectie en matching. Je wordt opgeleid door Talent&Pro en gaat meteen starten als Corporate Recruiter, Recruitment Consultant of Matching Coördinator op één van de afdelingen van Talent&Pro. Gemiddeld duurt zo’n opdracht 9 maanden. Daarnaast volg je ieder kwartaal een meerdaagse training uit ons Recruitment Competence Center. Tijdens jouw opdrachten doe jij onder andere ervaring op met:

o  Het voeren van sollicitatiegesprekken.

o  Het vinden&binden van potentiële kandidaten.

o  Het maken van de juiste match, voor kandidaat&klant.

o  Het opbouwen van talentpools en daarmee het vergroten van jouw netwerk.

o  Het onderhandelen met kandidaten over arbeidsvoorwaarden.

Kortom, de set aan skills die essentieel zijn voor de richting waar jij je in het laatste halfjaar van jouw traineeship naar toe gaat specialiseren; Account Management, People Management of een verdere verdieping als Recruitment Specialist. Deze richting is uiteraard afhankelijk van jouw ambities, want als Trainee Recruitment krijg je alle ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en welke type functie binnen de wereld van werving, selectie en matching het beste bij je past.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maud Kooreman via 06 – 46 04 86 41.

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!*

* duurt gemiddeld 10 werkdagen

1. Sollicitatie via de website Solliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screening Screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter 1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager 2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek Arbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd! Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

De voordelen van werken bij Talent&Pro

Collega's

Een Dag in het Leven van een Corporate Recruiter: Margot Tijnagel vertelt
Collega
Voor sollicitanten vormt de recruiter vaak een van die onneembare barrières op de weg naar een leuke baan. Voor een goede motivatiebrief en een gestyled cv kun je rustig je tijd nemen, maar de wensen, voorkeuren en verwachtingen van een recruiter, dat ervaren sollicitaten vaak als een onvoorspelbare factor. Hoe anders is dat bij Talent&Pro, waar recruiters een hele andere kijk hebben op het sollicitatieproces. Anders dan “keuren” is het volgens Corporate Recruiter Margot Tijnagel vooral een kwestie van enthousiasmeren. In deze blog vertelt ze over haar werkzaamheden als Corporate Recruiter en biedt ze je een kijkje in de agenda én het brein van een Corporate Recruiter bij Talent&Pro. Lees meer
Werken als Recruitment Consultant: Q&A met Simone Louwerse
Collega
Talent&Pro werft en ontwikkelt professionals voor de financiële dienstverlening. Dat doen we via onze traineeships: jaarlijks stromen honderden starters in om te bouwen aan een mooie carrière in de financiële dienstverlening. Om onze opdrachtgevers optimaal te ondersteunen bij hun capaciteitsvraagstukken onderhouden we ook een groot netwerk van interim professionals en zzp'ers. Simone Louwerse vertelt over haar werkzaamheden als Recruitment Consultant. Lees meer
Een dag in het leven van een Matching Coördinator: Nena Dijkstra vertelt
Collega
Onze Matching Coördinatoren werken in het operationele hart van onze organisatie. Als verbinders tussen de vraag naar en ons aanbod van hoogopgeleide consultants zijn ze verantwoordelijk voor het beheer van alle binnenkomende aanvragen. Ze bewaken het proces dat daarop volgt, van de zoektocht naar een geschikte én beschikbare consultant, tot het voorstellen en starten van deze collega bij de klant. Wie zijn deze toppers, die achter de schermen zorgen voor een perfecte match tussen klant en consultant? En hoe zorgen zij voor die match? Nena vertelt over haar werkdag als Matching Coördinator. Lees meer

Talent & Pro Podcast

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Traineeship Recruitment? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Fleur Riko.

Solliciteer nu Solliciteer mobiel
Of maak eerst vrijblijvend kennis

Stel direct een vraag

Fleur Riko

Corporate Recruiter