Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Financieel Adviseur

32 - 40 uur
HBO/WO
Randstad
E-mail naar mezelf

Als Financieel Adviseur ga jij de ontelbare mogelijkheden binnen de financiële wereld ontdekken. Je adviseert klanten over diverse financiële vraagstukken op particulier of zakelijk gebied. Ook lever jij je bijdrage binnen uiteenlopende projecten: van budgetbeheer tot het optimaliseren van fiscale situaties. Maar het draait niet alleen om serieuze zaken: bij Talent&Pro geloven we ook in een speelse aanpak van leren en ontwikkelen. Daarom bieden we jou een dynamische omgeving waarin je niet alleen groeit als professional, maar ook als persoon.

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage);
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk;
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2.  ;
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen;
 • Een eigen People Manager en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling;
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen binnen o.a. de grootste banken van Nederland: De Rabobank, ING of ABN AMRO. 

De Uitdaging

Als trainee Financieel Adviseur krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een expert op het gebied van financiële advies en belastingadvies. Maar dat is nog niet alles! Ons traineeship omvat ook een aantal leuke extra's:

 • Het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 17 mei, 7 of 21 juni 2024!
 • Doorlopende vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen, zoals Wft-certificaten en gesprekstechnieken.
 • De mogelijkheid om door te groeien naar verschillende functies binnen de financiële wereld, zoals financieel adviseur, accountmanager of fiscaal adviseur.

Jouw ontwikkeling als trainee Financieel Adviseur

Je begint het traineeship met kennismaken met verschillende producten, denk hierbij aan hypotheken, kredieten en spaarproducten van de financiële instellingen. Daarnaast leer je over de huidige wet- en regelgeving van de producten. Zo leer je de bancaire wereld steeds beter kennen. Jij weet met jouw expertise het juiste advies te geven aan de klant. Dit kan zowel binnen het particuliere segment als in het zakelijk segment plaatsvinden.

Next up: specialisatie! Als ervaren consultant ga jij voor de zwaardere rollen. Hieronder een drietal van onze opdrachten:

 • Financiering Specialist: in deze rol beoordeel je zakelijke financieringsaanvragen. Je analyseert de haalbaarheid en de risico's van de aanvraag. Daarnaast doe je ook revisies van lopende leningen, aan de hand van de jaarcijfers check je of alles nog in orde is. 
 • Accountmanager: jij bent verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden die met relatiebeheer te maken hebben. Je zit aan tafel met allerlei soorten ondernemers, van bakkers tot huisartsen, en adviseert hen over financiële producten die passen bij hun plannen.
 • Fiscaal Adviseur: jij bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal gebied en begeleidt je zakelijke en/of particuliere klanten. Van belastingaangifte tot vermogensplanning en het inzichtelijk maken van fiscale risico’s.

Opleidingen en vaardigheidstrainingen in het traineeship

Bij jouw ontwikkeling horen verschillende vakinhoudelijke opleidingen en certificaten, waaronder Wft Vermogen, Wft Hypothecair Krediet en Wft Consumptief krediet. Naast kennisontwikkeling bestaat het ontwikkeltraject ook uit vaardigheidstrainingen, hierbij kan je denken aan een training gesprekstechnieken of assertiviteit. Agile/Scrum-Foundation, Lean Six Sigma en Risk management. zijn ook opleidingen die behoren tot de mogelijkheden. 

Samen met je People Manager, de verschillende opdrachtgevers en onze Academy bepaal je de koers. Met elkaar monitoren en begeleiden we je in de verschillende aspecten van financieel advies. Zo wordt ons traineeship jouw traineeship!

Jij

 • (Bijna) in het bezit van een hbo/wo diploma;
 • Minimaal 32-40 uur beschikbaar;
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Jij bent communicatief vaardig, dienstverlenend en bezit over een grote portie doorzettingsvermogen;
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering voor verschillende opdrachtgevers;
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Sonja Jahangiri via 0625350984.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Sonja Jahangiri

profiel_sonja
Sonja Jahangiri Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!