Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Switch Career

32 - 40 uur
HBO/WO
Randstad

Ben jij klaar om je carrière die broodnodige boost te geven? Wij helpen je graag bij die switch naar een mooie loopbaan met perspectief. De voordelen van direct een vast contract met de voordelen van omscholing en onbeperkte bijscholing: dat is SWITCH Career. Je volgt tijdens de onboarding relevante trainingen, gaat aan de slag als consultant bij verschillende opdrachtgevers en specialiseert je razendsnel in de richting van business change management, data & IT of actuarieel. Kom jij ook werken bij dé carrière-ontwikkelaar van Nederland?

Wij

  •  Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
  • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
  • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €325,- na jaar 1 en €433,- na jaar 2 (inclusief 8,33% vakantiegeld)
  • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
  • Een eigen Career Coach / People Manger en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling!
  • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom begin je jouw carrièreswitch met de Talent&Pro Onboarding. We dompelen je onder in onze Work Hard, Play Hard-cultuur, je krijgt met DISC inzicht in jouw communicatiestijl en die van anderen én je behaalt je eerste vakinhoudelijke diploma: Wft Basis. En dat is pas het begin van jouw carrière bij Talent&Pro.

Dynamiek en diversiteit van detachering

Kiezen voor SWITCH Career betekent dat je bewust kiest voor detachering. Je werkt voor Talent&Pro, leert bij Talent&Pro, viert feestjes met Talent&Pro, maar doet je opdrachten vooral bij onze klanten. Onze opdrachtgevers zijn onder andere actief binnen de financiële dienstverlening, overheid, energiesector en retail. Je leert hun bedrijfsprocessen, klanten en producten kennen en maakt zo die belangrijke eerste meters. Je krijgt een eigen People Manager die je daarbij coacht, adviseert en ondersteunt. En je volgt relevante opleidingen en trainingen via de Talent&Pro Academy, zodat jij met hoge snelheid jouw carriereswitch voltooit.

Switchen dan specialiseren: business change management, data & IT of actuarieel

Na je eerste opdrachten ga je je specialiseren in uitdagende domeinen zoals business change management, data & IT of het actuariële werkveld. De afwisseling in opdrachten maakt dat je snel leert en snel ontdekt van welk onderwerp jij energie krijgt. En die opdrachten, die zijn er zat. Je begint op de front office of back office en groeit razendsnel naar opdrachten die aansluiten bij jouw kwaliteiten en ambities. Is dat een rol als projectmanager, business/data analist of is het actuariaat jouw bestemming? Laten we het samen ontdekken.

Jij

  • Nog geen relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening of business change management, data, IT of actuariaat
  • Flexibel en enthousiast over ons ontwikkelconcept van werken, opleiden en samen ontspannen
  • Leert snel en vindt het fijn om regelmatig van team en werkplek te wisselen
  • Communicatief sterk, oplossingsgericht, analytisch sterk en werkt graag slim en efficiënt

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Josephine van den Akker via 06 - 437 607 93.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Josephine van den Akker

Josephine van den Akker Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!