Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Casemanager

32 - 40 uur
HBO/WO
Randstad
E-mail naar mezelf

Arbeidsongeschiktheid en verzuim. Gevoelige onderwerpen, met implicaties voor werkgever en samenleving, maar vooral ook voor werknemer. Wist je bijvoorbeeld dat ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid voor meer dan 50 procent door stress gerelateerde klachten veroorzaakt worden? Dat een werknemer met een burn-out gemiddeld 242 dagen thuis zit? Dat dit leidt tot een kostenpost van 1,8 miljard euro? Ben jij starter, en vind je deze vraagstukken enorm interessant? Dan kun jij bij ons als trainee Casemanager invulling geven aan de uitvoering van het verzuimbeleid van onze klanten.

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen People Manager en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • De tofste opdrachten bij toonaangevende organisaties als Achmea, A.S.R. en Nationale Nederlanden!

De Uitdaging

Het traineeship is een specialisatie binnen de unit Verzekeringen en Pensioenen en bestaat uit verschillende vaste onderdelen:

 • Iedere maand kan je beginnen met het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 7 juni, 21 juni of 5 juli 2024!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren en specialiseren bij verzekeraars, arbodiensten en/of grote werkgevers.
 • Een uitgebreid opleidingstraject waarin jij als trainee Casemanager expert wordt op het gebied van arbeidsongeschiktheid en re-integratie binnen de Wet verbetering poortwachter en de Ziektewet.

De werkzaamheden

Als trainee Casemanager is het een uitdaging om goed om te gaan met de verschillende belangen die spelen. Je speelt een belangrijke rol in het coördineren en faciliteren van de zorg en ondersteuning voor cliënten met (complexe) zorgbehoeften.

Je communiceert de rechten en plichten die gelden voor de betrokkenen en zorgt ervoor dat deze worden nageleefd. Op de juiste momenten in het proces schakel je de juiste professionals in, zoals leidinggevenden, bedrijfsartsen, arbodiensten, arbeidsdeskundigen of jobcoaches. Daarbij zorg je voor een waterdichte dossieropbouw om aan te tonen dat aan de wettelijke verplichtingen is voldaan.

Kortom, als jonge professional en specialist op het gebied van sociale zekerheid zorg jij voor orde en duidelijkheid, en maak je het verschil voor het bedrijf, (voormalige) medewerkers, verzekeraars en de samenleving.

De opdrachten

Als trainee Casemanager ga je op detacheringsbasis aan de slag bij onze klanten. Dit zijn toonaangevende partijen zoals Nationale Nederlanden, Aon, Achmea, Univé, a.s.r., Allianz en de specialist op het gebied van sociale zekerheid, Human Capital Alert. Tijdens het traineeship ga je aan de slag bij opdrachten zoals:

 • Medewerker Acceptatie en Polisbeheer verzuim/inkomen
 • Verzuimanalist
 • Casemanager Ziektewet

De casemanager opleiding en jouw ontwikkeling

Tijdens het traineeship krijg je begeleiding van een Peoplemanager. Dit is jouw persoonlijke coach en mentor. Jullie bespreken zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling en bepalen samen welke volgende stap het beste is voor jouw groei. Tegelijkertijd volg je de opleiding tot Casemanager op ons kantoor in Utrecht. Daar krijg je inzicht in relevante wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid. Je wordt getraind in gesprekstechnieken aan de hand van relevante casuïstiek. 

Jij

 • Hebt een afgeronde hbo- of wo-studie heeft in de richting van HRM, personeelswetenschappen of arbeidsrecht (pre);
 • Hebt sterke communicatieve vaardigheden en in staat is om relaties op verschillende niveaus te onderhouden;
 • Bent bereid om 32-40 uur per week te werken;
 • Bent bereid om te reizen naar de Randstad (waar onze opdrachtgevers zich bevinden), ondanks de mogelijkheden voor hybride werken.

Solliciteren

Je weet nu wat wij belangrijk vinden. Denk jij dat je goed bij ons past? Solliciteer, en vertel ons vooral waarom dat zo is. Heb je vragen of wil je meer informatie? Kom dan naar onze Digitale Inhousedag óf neem contact op met onze Recruiter Joost Renckens via 088 17 01 400.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Joost Renckens

Joost-Renckens profielfoto
Joost Renckens Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!