Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Duurzaamheid

32 - 40 uur
HBO/WO
Randstad
E-mail naar mezelf

Of je nu een boomknuffelaar, een minimalist of een techneut bent, duurzaamheid is iets waar we allemaal niet omheen kunnen. De aarde warmt op, de zeespiegel stijgt en de biodiversiteit neemt af. Dit alles heeft enorme gevolgen voor onze leefomgeving, economie en de maatschappij als geheel. Duurzaamheid is niet alleen meer een trend, maar een fundamentele verandering, zo ook binnen de financiële dienstverlening.

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage);
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2;
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen;
 • Een eigen People Manager en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Het traineeship Duurzaamheid bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 17 mei, 7 of 21 juni 2024!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren in de financiële dienstverlening.
 • Een compleet opleidingstraject met vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen zoals Duurzame Financiering en verschillende Wft-diploma's

Jouw ontwikkeling als trainee Duurzaamheid:

Binnen het traineeship duurzaam financieren ga je aan de slag bij verschillende banken om je te verdiepen in duurzaamheidsleningen en financieringen gericht op de duurzame producten. Jij als financiële professional speelt dus een belangrijke rol in het creëren van een duurzame toekomst.

De vraag die vaak bij verduurzaming komt kijken is: ‘hoe gaan we dit allemaal betalen?’ en ‘hoe zorgen we ervoor dat we kunnen blijven investeren in een duurzame toekomst?’ Dat is precies waar jij als trainee duurzaam financieren in beeld komt! Met jouw kennis van financiën en duurzaamheid kan jij de puzzelstukjes in elkaar laten vallen en een bijdrage leveren aan particulieren of zakelijke klanten van de bank. Je kan hierbij denken aan financiering van zonnepanelen, dubbelglas of een warmtepomp. Tijdens het traineeship ga jij aan de slag bij opdrachtgevers zoals de Triodos Bank, SVn, Polestar Capital en de publieke sector.

Dat betekent dat jij aan de slag kan als:

 • Acceptant duurzaamheidsleningen
 • Klantadviseur verduurzaming
 • Medewerker beheer duurzaamheidsleningen

Jouw toekomst? Met dit traineeship gaan wij jou klaarstomen voor rollen zoals Specialist of Projectmanager Duurzaamheid. Met ons opleidingsprogramma ontdek je alles wat er bij duurzaam financieren komt kijken. Samen met jouw People Manager ga je zo toewerken naar een mooie rol op dit gebied.

Opleidingen en vaardigheidstrainingen in het traineeship Duurzaam Financieren:

Je wordt niet alleen uitgedaagd om je financiële kennis en vaardigheden te verbeteren, ook behaal je diverse Wft-diploma’s, en opleidingen zoals Duurzame financiering en Circulaire economie. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling centraal: tijdens het traineeship ga jij met jouw People Manager aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling, werk je samen aan jouw doelen en ambities, en groei je van junior trainee naar specialist in jouw vakgebied. 

Dus waar wacht je nog op? Spring aan boord van het duurzaamheidsavontuur en meld je aan voor het traineeship duurzaam financieren bij Talent&Pro! Let's go green!

Jij

 • Bijna hbo- of wo-afgestudeerd, starter op de arbeidsmarkt en voor 36 tot 40 uur beschikbaar
 • Bent analytisch, communicatief en klantgericht
 • Bent proactief en neemt graag initiatief
 • Draagt graag je steentje bij aan een duurzame wereld 

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Pim Oudshoorn via 06 - 155 320 70.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Pim Oudshoorn

Pim Oudshoorn profielfoto
Pim Oudshoorn Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!