Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Product Owner

36-40 uur
HBO
Utrecht

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Samen met collega’s inzichten omzetten naar slimme oplossingen, die vervolgens resulteren in de nieuwste technologieën. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de juiste prioriteiten: waar draagt de oplossing aan bij en welk resultaat kan het opleveren. Als Product Owner draag jij zorg voor de realisatie van projecten en/of (door)ontwikkeling van verschillende producten. Met jouw resultaatgerichte mindset zie jij hier een mooie uitdaging in. Als Product Owner in de dop is het jouw verantwoordelijkheid om diverse projecten van A tot Z te managen. 

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zónder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of -fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris met €250,- na jaar 1 en €350,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus
 • –         Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.241,- per maand in jaar 2.
 • –         Kies jij voor een leaseauto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.016,- per maand in jaar 2.
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste Onboarding programma van Nederland!  Solliciteer nu en start met de Talent&Pro Onboarding bijvoorbeeld 2 en 16 december 2022 of 6 januari 2023.
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende pensioenfondsen en verzekeraars.
 • Een opleidingstraject met aandacht voor vaardigheidstrainingen op het gebied van Agile werken en projectmanagement (o.a. Agile Scrum Foundation, Professional Product Owner, Beter communiceren met stakeholders, Inspelen op belangen en Management vaardigheden) en vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s die relevant zijn in de financiële dienstverlening.

Jouw ontwikkeling als trainee Product Owner

Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor de realisatie en doorontwikkeling van verschillende producten en/of projecten. Eenmaal aan de slag weet jij te voorzien in uitstekend stakeholdermanagement om vervolgens de wensen en mogelijkheden te kunnen prioriteren. Je monitort de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden, stuurt het team aan waar nodig is en doet voorstellen over proces- en kwaliteitsverbeteringen. Je draagt bij aan de focus, het proces en de eindbestemming van de projecten en weet dit op een geschikte manier vorm te geven. Met jou in de lead worden de beste verbeteringen naar de afdelingen en/of markt gebracht!

In jouw rol als Junior Consultant ga je in de eerste fase kennis maken met de wereld van levensverzekeringen en pensioenen. Hiermee bouw je een mooie expertise op die jou steeds verder brengt naar jouw ambitie als Product Owner! In het traineeship ga je werkervaring opdoen bij opdrachtgevers zoals Achmea, a.s.r., Nationale-Nederlanden en PGGM. Je zal in beginsel klanten adviseren om aansluitend de klantbehoefte en de belangen te analyseren. De uitvoering van een efficiënte pensioenadministratie speelt daarnaast ook een belangrijke rol waarbij je kijkt hoe mutatieprocessen verbeterd kunnen worden. Verder doe je als Junior Consultant werkervaring op als PMO (project management ondersteuner). Als PMO ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk en organisatorisch voorbereiden van (bestuurs)vergaderingen, het verloop van vergaderingen en het opvolgen van de besproken actiepunten. Daarnaast ondersteun je bij het maken van de juiste beleidskeuzes. Een rol die jouw vaardigheden op het gebied van projectmanagement verder brengt! Benieuwd hoe het werken als Product Owner er uitziet? Check hier een korte Q&A!

Opleidingen en vaardigheidstrainingen in het traineeship Product Owner

Er is voldoende ruimte om door te groeien van young professional naar Product Owner. De wisselwerking tussen theorie en praktijk zorgt namelijk voor het beste leerproces. Je behaalt diverse Wft-diploma’s, gaat aan de slag met onder andere Agile Scrum Foundation, Professional Product Owner, Lean Six Sigma en Prince2 Foundation en je volgt diverse persoonlijke ontwikkeling trainingen op YODA (Your Own Development Area). Dit is hét platform van Talent&Pro voor jouw zelfontwikkeling waarin we trainingen aanbieden van Organiseren van Werk en Leven tot Gesprekstechnieken. 

Jij

 • (Bijna) Hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
 • 36 of 40 uur beschikbaar
 • Besluitvaardig, communicatief vaardig en oplossingsgericht
 • Aan lef geen gebrek, maar ook gestructureerd en secuur te werk gaat
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!
 • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op een manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter SjaLin Chow via sjalin.chow@talent-pro.com of 06-83 49 09 93.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Voelt goed? Dan gaan we tijdens een tweede gesprek de diepte in. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Sja Lin Chow

Sja Lin Chow Corporate recruiter 06 - 834 909 93

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!