Wat biedt Talent&Pro?

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zónder eigen bijdrage)

 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of -fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!

 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €270,- na jaar 1 en €378,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

  • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.241,- per maand in jaar 2
  • Kies jij voor een leaseauto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.016,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!

 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

Wie ben jij als trainee Product Owner

 • (Bijna) Hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt

 • 36 of 40 uur beschikbaar

 • Besluitvaardig, communicatief vaardig en oplossingsgericht

 • Aan lef geen gebrek, maar ook gestructureerd en secuur te werk gaat

 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering

 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

 • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Samen met collega’s inzichten omzetten naar slimme oplossingen, die vervolgens resulteren in de nieuwste technologieën. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de juiste prioriteiten: waar draagt de oplossing aan bij en welk resultaat kan het opleveren. Als Product Owner draag jij zorg voor de realisatie van projecten en/of (door)ontwikkeling van verschillende producten. Met jouw resultaatgerichte mindset zie jij hier een mooie uitdaging in. Als Product Owner in de dop is het jouw verantwoordelijkheid om diverse projecten van A tot Z te managen. 

De uitdaging

Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste Onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start het nieuwe jaar goed met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 1 of 15 juli, 5 of 19 augustus 2022!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende pensioenfondsen en verzekeraars.
 • Een opleidingstraject met aandacht voor vaardigheidstrainingen op het gebied van Agile werken en projectmanagement (o.a. Agile Scrum Foundation, Professional Product Owner, Beter communiceren met stakeholders, Inspelen op belangen en Management vaardigheden) en vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s die relevant zijn in de financiële dienstverlening.

Jouw ontwikkeling als trainee Product Owner

Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor de realisatie en doorontwikkeling van verschillende producten en/of projecten. Eenmaal aan de slag weet jij te voorzien in uitstekend stakeholdermanagement om vervolgens de wensen en mogelijkheden te kunnen prioriteren. Je monitort de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden, stuurt het team aan waar nodig is en doet voorstellen over proces- en kwaliteitsverbeteringen. Je draagt bij aan de focus, het proces en de eindbestemming van de projecten en weet dit op een geschikte manier vorm te geven. Met jou in de lead worden de beste verbeteringen naar de afdelingen en/of markt gebracht!

In jouw rol als Junior Consultant ga je in de eerste fase kennis maken met de wereld van levensverzekeringen en pensioenen. Hiermee bouw je een mooie expertise op die jou steeds verder brengt naar jouw ambitie als Product Owner! In het traineeship ga je werkervaring opdoen bij opdrachtgevers zoals Achmea, a.s.r., Nationale-Nederlanden en PGGM. Je zal in beginsel klanten adviseren om aansluitend de klantbehoefte en de belangen te analyseren. De uitvoering van een efficiënte pensioenadministratie speelt daarnaast ook een belangrijke rol waarbij je kijkt hoe mutatieprocessen verbeterd kunnen worden. Verder doe je als Junior Consultant werkervaring op als PMO (project management ondersteuner). Als PMO ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk en organisatorisch voorbereiden van (bestuurs)vergaderingen, het verloop van vergaderingen en het opvolgen van de besproken actiepunten. Daarnaast ondersteun je bij het maken van de juiste beleidskeuzes. Een rol die jouw vaardigheden op het gebied van projectmanagement verder brengt!

Opleidingen en vaardigheidstrainingen in het traineeship Product Owner

Er is voldoende ruimte om door te groeien van young professional naar Product Owner. De wisselwerking tussen theorie en praktijk zorgt namelijk voor het beste leerproces. Je behaalt diverse Wft-diploma’s, gaat aan de slag met onder andere Agile Scrum Foundation, Professional Product Owner, Lean Six Sigma en Prince2 Foundation en je volgt diverse persoonlijke ontwikkeling trainingen op YODA (Your Own Development Area). Dit is hét platform van Talent&Pro voor jouw zelfontwikkeling waarin we trainingen aanbieden van Organiseren van Werk en Leven tot Gesprekstechnieken. 

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op een manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Fleur Riko via 06 – 83 49 01 38.

Jouw groeipad

0-2 jaar

Talent

Junior Consultant

Brede oriëntatie binnen jouw traineeship

PMO (Project Management Ondersteuner)

Frontoffice:
Klantcontact Pensioenen
Klantcontact Leven

Midoffice:
Alrround Medewerker Pensioenen
Process Support New Business

Backoffice:
Junior Proces Expiratie Specialist

2+ jaar

Pro

Consultant

Specialisatie en leiderschapsontwikkeling

Product Owner (projectmanagement)

Frontoffice:
Real Time Manager / Captain
Pensioenadviseur

Midoffice:
Pensioenspecialist / Pensioencoach
Ondersteuner Quality Assurence

Backoffice:
Business Analist Pensioenen
Ketenmanager Pensioenuitingen

5+ jaar

Principal

Principal

Strategiebepaling en talentcoaching

Frontoffice:
Pensioenspecialist
Pensioenexpert

Midoffice:
Bestuursadviseur

€ 2.763,-
€ 5.193,-

Opleidingen: kennis en vaardigheden

1
Start
2
0-9 maanden
3
9-18 maanden
4
18+ maanden
Onboarding
WFT Basis
Effectief op intake
Disc training
Wft vermogen
Agile/Scrum Foundation
Professional Product Owner
Prince2 Foundation
Lean Six Sigma
Excel Advanced
Basis ICT
Workshop Regie op jouw traineeship
Pensioenpraktijk
Interviewtechnieken
Python Fundamentals
Introduction to Power BI
Analyzing data with Power BI DA-100
Wft Pensioen
Workshop Ontwerp je pro fase
Data engineering MS Azure
Certified Agile Business Analist
Python Advanced / R
Lean Six Sigma Green Belt
Communiceren met stakeholders
Doorlopend

Your Own Development Area (YODA)

Het platform van T&P voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!*

* duurt gemiddeld 10 werkdagen

1. Sollicitatie via de website Solliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screening Screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter 1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager 2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek Arbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd! Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Collega's

De Unit Pitch: chef Pensioen & Leven Leroy Chaigneau vertelt
Collega
In de Unit Pitch komen de Unit Managers van Talent&Pro aan het woord. Met verschillende unieke business units, elk met eigen traineeships, valt er voor starters genoeg te kiezen. Ga er maar eens aan staan als starter. Om sollicitanten bij hun keuze te helpen vragen we elke Unit Manager om de eigen unit te pitchen. Vandaag: Leroy Chaigneau: Unit Manager Pensioen & Leven. Lees meer

Talent & Pro Podcast

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Traineeship Product Owner? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Fleur Riko.

Solliciteer nu Solliciteer mobiel
Of maak eerst vrijblijvend kennis

Stel direct een vraag

Fleur Riko

Corporate Recruiter