Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Ondernemen

32 - 40 uur
HBO/WO
Randstad
E-mail naar mezelf

—Dutch speaking and writing proficiency is required—

Ben jij zo'n onstuitbare dromer die barst van ambitie en vastberadenheid? Die ene sprankelende ziel die stiekem van een eigen bedrijf droomt, maar nog niet helemaal over de juiste kennis en skills beschikt? Dan hebben wij dé kans voor jou! Ons traineeship ondernemen biedt jou de ultieme mogelijkheid om eerst werkervaring op te doen binnen de financiële sector, de ondernemer te leren kennen en in de toekomst jouw ondernemersdroom waar te maken.

Wij

 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen, met een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto, fiets, NS Businesscard, deelscooter of € 225,- bruto vergoeding. Tussentijds switchen is mogelijk!
 • Een maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van € 2.972,- i.c.m. eigen vervoer óf €2.747 mét leaseauto (en zónder eigen bijdrage). Dit maandsalaris groeit elk jaar uiteraard mee met jouw ontwikkeling!
 • Een eigen Carrière Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling.
 • De tofste opdrachten bij toonaangevende organisaties als ABN AMRO, ING en de Belastingdienst.

Wat kan je verwachten?

Het traineeship ondernemen bestaat uit een aantal vaste onderdelen: 

 • Het beste onboardingsprogramma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 19 juli, 2 of 23 augustus 2024!
 • Werkervaring opdoen bij financiële instellingen, jezelf professioneel en zakelijk ontwikkelen, oriënteren binnen verschillende afdelingen én specialiseren naar jouw ambitie!
 • Kennis- en vaardigheidstrainingen vanuit Talent&Pro en vakinhoudelijke opleidingen zoals het behalen van Wft certificaten.

JOUW ONTWIKKELING ALS TRAINEE ONDERNEMER ONDERNEMERSCHAP

Via ons traineeship ondernemen krijg je de kans om onder begeleiding alle kneepjes van het vak te leren. Je bouwt werkervaring op, spreekt met de ondernemer en leert alle ins en outs van het ondernemerschap. Door werkervaring op te doen en verschillende opdrachten uit te voeren binnen de financiële dienstverlening, leer je de ondernemer kennen op verschillende vlakken. Op deze manier maak je het hele proces mee vanaf het moment dat de ondernemer aanklopt bij de bank.

De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden bij grote banken, hierbij kan je denken aan:

 • Beoordelen en accepteren van nieuwe zakelijke klanten bij de Rabobank: als een ondernemer klant wil worden binnen de Rabobank zal jij onderzoek moeten verrichten of de klant integer is en of beide partijen geen onnodig risico lopen.
 • Advies over verzekeringen en financieringen aan MKB-ers bij de ABN AMRO: daar heb je de horecaondernemer weer die zijn koelinstallatie wil verzekeren, of de klant die zijn pinautomaten aanvraagt voor zijn winkel: jij adviseert de klanten over de mogelijkheden.
 • Ondersteuning bieden aan ondernemers binnen Bijzonder Beheer bij de Volksbank: de tandartsketen die in structurele financiële problemen terecht is gekomen en waarmee je samen ervoor gaat zorgen het bedrijf weer op rails te krijgen.

GROEIEN DOOR OPLEIDING, VAARDIGHEIDSTRAINING EN COACHING

Naast de werkervaring bieden wij een traject aan met masterclasses, workshops gericht op ondernemen en begeleiding in het schrijven van jouw businessplan. Samen met een groep ambitieuze trainees word je meegenomen in het verhaal van de échte ondernemer.

Daarbij horen er ook verschillende inhoudelijke opleidingen en certificaten, waaronder:

 • Wft basis
 • Schade particulier
 • Schade zakelijk
 • Balanslezen
 • Zakelijk financieren

En dat is nog niet alles! Bij ons traineeship draait het niet alleen om het opdoen van kennis en ervaring, maar ook om jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een persoonlijke carrière coach die jou helpt om jouw unieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We stimuleren je om uit je comfortzone te stappen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en te groeien als persoon.

Onze ideale kandidaat is iemand die zichzelf wil ontwikkelen, die gedreven is om te leren en die zichzelf uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Je hebt de ambitie om op lange termijn te gaan ondernemen, maar wil eerst waardevolle kennis en ervaring opdoen om dit te realiseren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een ondernemende mindset.

Jij

 • (Bijna) hbo- of wo-afgestudeerd en voor 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Een starter op de arbeidsmarkt, gefocust op je professionele én persoonlijke ontwikkeling.
 • Jij bent communicatief vaardig, dienstverlenend en bezit over een grote portie doorzettingsvermogen.
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering. Je bent daarmee bereid te reizen naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden die je ook krijgt om hybride te werken.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Lies Buskens via 06 2729 5564.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Koffer icoon

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Lies Buskens

Portretfoto van T&P collega
Lies Buskens Interim recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!