Wat biedt Talent&Pro?

 • Een crazy career; in korte tijd veel relevante werkervaring opdoen.

 • Een maandsalaris van €2484,- (inclusief vakantiegeld) en 27 vakantiedagen.

 • En een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €200,- na jaar 1.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

 • Diverse opleidingen binnen ons Recruitment Competence Center.

 • Een eigen Career Coach én persoonlijke afdelingsbuddy!

 • Voldoende ontspanning met onze (virtuele) evenementen en borrels.

 • Een telefoon en laptop die van jou zijn zodra je hebt getekend!

Jij, als Sales Consultant

 • Resultaat- en mensgericht en communicatief vaardig.

 • Minimaal hbo- werk- en -denkniveau.

 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 • Minimaal 36 uur per week beschikbaar.

Inspelen op de behoeften van de klant, dat is waar jij energie van krijgt! Iedere dag zijn onze Account Managers actief in het onderhouden en uitbreiden van hun klantenbestand. En spelen hierbij continu in op de ontwikkelingen en innovaties die er spelen binnen onze dynamische markten.

Tijdens dit traineeship leer jij de belangrijkste elementen binnen de wereld van werving en selectie om vervolgens over de juiste skills te beschikken om als Account Manager aan de slag te gaan! Ready to go? 

De uitdaging

Het Traineeship Sales Consultant bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • De Talent&Pro onboarding waarin jij kennismaakt met onze organisatie. Het beste onboardingsprogramma van Nederland doorlopen? Solliciteer nu en start het nieuwe jaar goed met het Talent&Pro onboardingsprogramma in februari.
 • Werkervaring opdoen, oriënteren en specialiseren bij verschillende afdelingen binnen Talent&Pro.
 • Nooit uitgeleerd door ons eigen Recruitment Competence Center, met opleidingen zoals Overtuigen&Adviseren, Netwerken en Gesprekstechnieken.

Jouw ontwikkeling als Trainee Sales Consultant

In dit tweejarig traineeship maak je kennis met de wereld van werving, selectie en matching. Je wordt opgeleid door Talent&Pro en gaat meteen starten als Matching Coördinator, Recruitment Consultant of Corporate Recruiter op één van de afdelingen van Talent&Pro. Gemiddeld duurt zo’n opdracht 9 maanden. Daarnaast volg je ieder kwartaal een meerdaagse training in ons Recruitment Competence Center. Tijdens deze opdrachten doe jij ervaring op met:

o  De opbouw van klanttarieven.

o  Het vinden&binden van potentiële kandidaten.

o  Het onderhandelen met kandidaten over arbeidsvoorwaarden.

o  Het maken van de juiste match, voor kandidaat & klant.

o  Het opbouwen van talentpools en daarmee het vergroten van jouw netwerk.

Kortom, de set aan skills die essentieel zijn voor de richting waar jij je in het laatste halfjaar van jouw traineeship naar toe gaat specialiseren; Account Management, People Management of een verdere verdieping als Recruitment Specialist. Deze richting is uiteraard afhankelijk van jouw ambities, want als Trainee Sales Consultant krijg je alle ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en welke type functie binnen de wereld van werving, selectie en matching het beste bij je past.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maud Kooreman via 06 – 46 04 86 41.

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!*

* duurt gemiddeld 10 werkdagen

1. Sollicitatie via de website Solliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screening Screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter 1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager 2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek Arbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd! Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

De voordelen van werken bij Talent&Pro

Collega's

Let's Talk Business met Rik Zwinkels | Account Manager Bancair
Collega
Elke maand lees je in Let's Talk Business wat er speelt in de branches waarbinnen Talent&Pro actief is. Vandaag gaan we in gesprek met Rik Zwinkels, Account Manager bij de business unit Bancair. Over belangrijke financiële producten, grote en kleine veranderingen in de markt en de belangrijkste skills voor een bancaire professional. Lees meer
Werken als Recruitment Consultant: Q&A met Simone Louwerse
Collega
Talent&Pro werft en ontwikkelt professionals voor de financiële dienstverlening. Dat doen we via onze traineeships: jaarlijks stromen honderden starters in om te bouwen aan een mooie carrière in de financiële dienstverlening. Om onze opdrachtgevers optimaal te ondersteunen bij hun capaciteitsvraagstukken onderhouden we ook een groot netwerk van interim professionals en zzp'ers. Simone Louwerse vertelt over haar werkzaamheden als Recruitment Consultant. Lees meer
Let’s Talk Business met Tim Nap | Account Manager Pensioen & Leven
Collega
Elke maand lees je in Let's Talk Business wat er speelt in de branches waarbinnen Talent&Pro actief is. Vandaag gaan we in gesprek met Tim Nap, Account Manager bij de business unit Pensioen & Leven. Tim vertelt over het pensioenakkoord, digitale ontwikkelingen binnen een veranderende branche en de cultuur bij organisaties in zijn klantenportefeuille. Lees meer
Een dag in het leven van een Matching Coördinator: Nena Dijkstra vertelt
Collega
Onze Matching Coördinatoren werken in het operationele hart van onze organisatie. Als verbinders tussen de vraag naar en ons aanbod van hoogopgeleide consultants zijn ze verantwoordelijk voor het beheer van alle binnenkomende aanvragen. Ze bewaken het proces dat daarop volgt, van de zoektocht naar een geschikte én beschikbare consultant, tot het voorstellen en starten van deze collega bij de klant. Wie zijn deze toppers, die achter de schermen zorgen voor een perfecte match tussen klant en consultant? En hoe zorgen zij voor die match? Nena vertelt over haar werkdag als Matching Coördinator. Lees meer
Een Dag in het Leven van een Corporate Recruiter: Margot Tijnagel vertelt
Collega
Voor sollicitanten vormt de recruiter vaak een van die onneembare barrières op de weg naar een leuke baan. Voor een goede motivatiebrief en een gestyled cv kun je rustig je tijd nemen, maar de wensen, voorkeuren en verwachtingen van een recruiter, dat ervaren sollicitaten vaak als een onvoorspelbare factor. Hoe anders is dat bij Talent&Pro, waar recruiters een hele andere kijk hebben op het sollicitatieproces. Anders dan “keuren” is het volgens Corporate Recruiter Margot Tijnagel vooral een kwestie van enthousiasmeren. In deze blog vertelt ze over haar werkzaamheden als Corporate Recruiter en biedt ze je een kijkje in de agenda én het brein van een Corporate Recruiter bij Talent&Pro. Lees meer

Talent & Pro Podcast

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Traineeship Sales Consultant? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Fleur Riko.

Solliciteer nu Solliciteer mobiel
Of maak eerst vrijblijvend kennis

Stel direct een vraag

Fleur Riko

Corporate Recruiter