Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Verzekeringen & Pensioenen

32 - 40 uur
HBO/WO
Utrecht
E-mail naar mezelf

In een tijd waarin financiële zekerheid een cruciale rol speelt, is het belang van verzekeraars en pensioenfondsen groter dan ooit! De verzekeringsbranche intrigeert door haar voortdurende evolutie en aanpassing aan risico's in een dynamische wereld, terwijl de pensioenbranche fascineert met haar cruciale rol in het waarborgen van financiële zekerheid voor de toekomst. Ontdek waar jouw passie ligt, en word een expert binnen de wereld van financiële zekerheid.

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2. 
 • Direct een vast contract en 27 vakantiedagen.
 • Een eigen People Manager en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing om jouw ontwikkeling te stimuleren.

De Uitdaging

Het Traineeship Verzekeringen & Pensioenen bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • ·       Het beste Onboarding-programma van Nederland. Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 1 maart, 8 maart of 29 maart!

·       Werkervaring opdoen, oriënteren en specialiseren bij verzekeraars, pensioenfondsen zoals a.s.r., PGGM en Nationale Nederlanden.

·       Een uitgebreid opleidingstraject waarin jij als trainee aan de slag gaat met de WFT’s, de Pensioenpraktijk (NIBE) en Lean Six Sigma Green belt.

 

Werken in de wereld van verzekeringen

Sta aan het roer van je carrière in het vakgebied van verzekeringen. Of je nu al een heldere route hebt gepland of nog zoekt naar de perfecte rol binnen dit vakgebied, ons traineeship biedt de ideale kans om jouw pad te vormen. Werkervaring opdoen bij opdrachtgevers zoals de a.s.r., Nationale Nederlanden en Achmea opent de deuren naar letselschadebehandeling, casemanagement en riskmanagement.

Bij onze opdrachtgevers ga jij aan de slag met het ondersteunen van klanten, uitbetalen van schadeclaims, of speel je in op de nieuwste ontwikkelingen in wet- en regelgeving binnen de verzekeringsbranche.

Werken in de wereld van pensioenen

De recentelijk aangenomen Wet Toekomst Pensioenen gaat de komende jaren de gehele pensioenbranche op zijn kop gooien. Werk mee aan een betere toekomst voor individuen en gemeenschappen door je expertise in te zetten in de evolutie van pensioenen. Je wordt uitgedaagd om oplossingen te ontwikkelen die mensen helpen om hun financiële doelen te bereiken en een comfortabele oude dag mogelijk maken.

Opleidingen en trainingen in het Traineeship Verzekeringen en Pensioenen

Bij ons draait het niet alleen om het opdoen van ervaring bij opdrachtgevers; we begrijpen ook dat je wil ontdekken welke richting je wilt inslaan binnen verzekeringen en pensioenen. Je People Manager staat altijd klaar voor coaching, en samen werk je aan het realiseren van zowel je persoonlijke als professionele doelen.

Om jouw groei te stimuleren, bieden we toegang tot YODA (Your Own Development Area), het platform van Talent&Pro voor zelfontwikkeling. Hier vind je een breed scala aan trainingen, variërend van het organiseren van werk tot gesprekstechnieken. Wij zijn van mening dat persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk is als het vergroten van je vakinhoudelijke kennis. Daarom moedigen we je aan om je kennis uit te breiden met opleidingen in jouw gekozen specialisatie, zoals Wft-diploma’s. Bij ons staat jouw groei centraal, en we bieden de middelen en begeleiding die je nodig hebt om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

De opdrachten

Als trainee Verzekeringen en Pensioenen ga je op detacheringsbasis aan de slag bij onze klanten. Dit zijn toonaangevende partijen zoals in de verzekeraarsbranche Nationale Nederlanden, a.s.r. en Allianz en in de pensioenbranche APG, PGGM en MN. Tijdens het traineeship ga je aan de slag bij opdrachten zoals:

 • Schadespecialist multibranche
 • Junior pensioenspecialist
 • Allround medewerker

Jij

 • Hebt een afgeronde hbo- of wo-studie.
 • Hebt sterke communicatieve vaardigheden en oplossingsgericht
 • Bereid is om 36-40 uur per week te werken.
 • Bereid is om te reizen naar de Randstad (waar onze opdrachtgevers zich bevinden), ondanks de mogelijkheden voor hybride werken.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Joost Renckens via 088 17 01 400.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Joost Renckens

Joost-Renckens profielfoto
Joost Renckens Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!