Finance Traineeships

Verfijn je zoekresultaten
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Werken bij Talent&Pro

Welkom bij de Finance traineeships van Talent&Pro! Deze vormen het startpunt van de crazy careers van al onze consultants. In twee jaar tijd ontwikkel jij je van finance trainee naar volleerd Pro. Elk programma voorziet jou van een People Manager, oneindig veel opleidingsmogelijkheden aan onze Academy en een gevarieerd aanbod aan relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Gaandeweg overwin je uitdaging na uitdaging. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Solliciteer vandaag nog op een Finance traineeship!

Finance traineeship

Ben jij op zoek naar een uniek traineeship binnen finance? Dan is een finance traineeship bij een bank misschien wel wat voor jou! Als je veel affiniteit hebt met finance, kan dit een geweldige kans zijn om je vaardigheden te verbeteren en een carrière op te bouwen in de bancaire sector tijdens een traineeship. Bij Talent&Pro vind je het grootste aanbod aan bank traineeships in Nederland. Neem een kijkje en ontdek of een finance traineeship echt bij jou past!

Het voordeel van onze finance traineeships

Het grote voordeel van onze finance traineeships is dat je zelf bepaalt wat jouw carrière nodig heeft. Je combineert de veiligheid van een dienstverband met de uitdaging van verschillende opdrachten. Je werkt niet voor één baas of bedrijf, maar doet werkervaring op bij meerdere bekende, grote namen in jouw sector.

Tijdens het finance traineeship leer je niet alleen skills die je je hele leven in de praktijk kunt gebruiken, je leert ook veel over jezelf. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat jouw persoonlijkheid net zo belangrijk is als vakkennis als het gaat om het behalen van succes in je carrière. Daarom focussen wij intensief op het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij jezelf beter leert kennen. Dit zal je helpen om sterker in je schoenen te staan en beter te kiezen voor wat je blij maakt. Zo kun je jouw volledige potentieel benutten en succesvol zijn in wat je doet.

FAQ over een finance traineeship

HOE WERKEN ONZE FINANCE TRAINEESHIPS?

Onze traineeships zijn opleidingsprogramma’s die jonge professionals een mooie kans biedt om praktijkervaring op te doen terwijl ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden en kennis opdoen. Het doel van het traineeship is om jou voor te bereiden op een toekomstige carrière in de financiële sector.

Hoe vind je een juiste traineeship die bij je past?

Er zijn veel organisaties die finance traineeships aanbieden. Gelukkig hebben wij een uitgebreide lijst aan traineeships waarbij je aan de slag gaat voor mooie opdrachtgevers binnen de financiële sector. Bekijk de vacatures die je het meest aanspreken en solliciteer direct.

Maak ook gebruik van onze unit test! Deze test geeft je een indicatie van het traineeship dat het beste bij je past.

Hoeveel krijg je betaald als finance trainee?

Bij Talent&Pro hanteren we vaste arbeidsvoorwaarden voor iedere traineeship, namelijk:

  • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
  • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
  • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

Vanaf welke leeftijd kun je aan de slag als finance trainee?

Leeftijd speelt geen grote rol bij het volgen van onze finance traineeships. Er zijn geen leeftijdsbeperkingen voor traineeships, dus ongeacht je leeftijd, kun je een traineeship overwegen als je interesse hebt om ervaring op te doen en te leren terwijl je werkt. Bij Talent&Pro variëren de leeftijden van trainees tussen de 23 en 32 jaar, maar dit is slechts een indicatie en geen harde regel. Het is belangrijk om te onthouden dat je nooit te oud bent om te leren, en een traineeship kan een geweldige kans zijn om aan de slag te gaan bij verschillende organisaties en nieuwe vaardigheden op te doen. Dus als je op zoek bent naar een manier om ervaring op te doen en te leren terwijl je werkt, dan is een traineeship zeker iets om in overweging te nemen.

Bekijk ook onze Sales traineeships, HBO traineeships