HBO traineeships

Verfijn je zoekresultaten
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau

HBO Traineeships

WERKEN BIJ TALENT&PRO

Welkom bij de traineeships van Talent&Pro! Deze vormen het startpunt van de crazy careers van onze professionals. In twee jaar tijd ontwikkel jij je van trainee naar volleerd Pro. Elk HBO traineeship voorziet jou van een People Manager, oneindig veel opleidingsmogelijkheden aan onze Academy en een gevarieerd aanbod aan relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Gaandeweg overwin je uitdaging na uitdaging. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Voordelen van een HBO traineeship

Een traineeship biedt jou als starter de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt aan uitdagende projecten en opdrachten binnen jouw vakgebied en krijgt daarbij ondersteuning van een People Manager en de opleidingsmogelijkheden van de Talent&Pro Academy. Bovendien kun je als trainee kennismaken met verschillende organisaties en functies, waardoor je een breed netwerk opbouwt en goed kunt ontdekken wat bij jou past.

Traineeship bij Talent&Pro

Bij Talent&Pro kun je kiezen uit diverse traineeships op HBO-niveau binnen de finance, management, marketing, sales of IT. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden:

Nog niet zeker wat je wilt gaan doen?

Fijn als je al precies weet wat je wilt natuurlijk. Maar een stuk lastiger als dat niet zo is. Geen nood. Met dit omscholingstraject met baangarantie en onze ervaring in het matchen en ontwikkelen van jong talent ontdekken we gaandeweg samen wat jouw stip aan de horizon is. En als die stip er niet is, schetsen we een geheel nieuwe horizon, toch?

Over Talent&Pro

Talent&Pro is er voor talenten die professionals willen worden en professionals die talenten zoeken. Voor de één zijn wij een ideale springplank en mentor, voor de ander een effectieve matchmaker en partner. Maar of je nu talent bent of pro, we delen allemaal dezelfde ambitie, leergierigheid en liefde voor de dynamische wereld waarin we werken.

Klaar om jouw carrière te starten als trainee bij Talent&Pro? Meld je dan aan voor één van onze traineeships vacatures en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

HBO Traineeships