IT traineeship

Verfijn je zoekresultaten
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

IT traineeships

Werken bij Talent&Pro

Welkom bij de IT traineeships van Talent&Pro! Deze vormen het startpunt van de crazy careers van onze professionals. In twee jaar tijd ontwikkel jij je van IT trainee naar volleerd Pro. Elk programma voorziet jou van een People Manager, oneindig veel opleidingsmogelijkheden aan onze Academy en een gevarieerd aanbod aan relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Gaandeweg overwin je uitdaging na uitdaging. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Waarom een IT traineeship van Talent&Pro

Bij Talent&Pro kun je terecht voor IT traineeships die je een kickstart geven in jouw IT-carrière. Maar waarom zou je kiezen voor een IT traineeship van Talent&Pro? Hieronder zetten we de voordelen voor je op een rij.

  1. Ten eerste heb je bij Talent&Pro de vrijheid om zelf te bepalen wat jouw carrière nodig heeft. Tijdens het traineeship kun je diverse opdrachten uitvoeren bij verschillende bedrijven in de IT-sector. Zo krijg je de kans om ervaring op te doen bij meerdere grote namen in de sector en kun je ontdekken wat het beste bij jou past. Dit zorgt ervoor dat je jezelf breed ontwikkelt en daardoor een goed beeld krijgt van de mogelijkheden binnen de IT.
  2. Een ander voordeel van het IT traineeship van Talent&Pro is de veiligheid van een dienstverband. Je krijgt een vast contract en een marktconform salaris. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over jouw financiële situatie en kun je je volledig richten op het ontwikkelen van jouw skills.

FAQ

Wat verdien je met een traineeship?

Met een traineeship bij Talent&Pro verdien je een maandsalaris van €2879 (inclusief vakantiegeld) en heb je recht op 27 vakantiedagen. Na het eerste jaar is er een mogelijkheid om het bruto maandsalaris met maximaal €200,- te verhogen. Er is ook een jaarcontract met uitzicht op een vast contract, en je krijgt een telefoon en laptop die van jou zijn zodra je hebt getekend.

Waarom kiezen voor een traineeship bij Talent&Pro

Het biedt diverse trainingen, een goed maandsalaris inclusief vakantiedagen en de mogelijkheid om het bruto maandsalaris te verhogen na het eerste jaar. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen, een eigen Career Coach en ontspanning tijdens (virtuele) evenementen en borrels. Ook krijg je als trainee een telefoon en laptop.

Bekijk ook onze Sales en Finance traineeships of andere vacatures.