IT traineeship

Verfijn je zoekresultaten
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

IT traineeships

Werken bij Talent&Pro

Welkom bij de traineeships van Talent&Pro! Deze vormen het startpunt van de crazy careers van onze professionals. In twee jaar tijd ontwikkel jij je van IT trainee naar volleerd Pro. Elk programma voorziet jou van een People Manager, oneindig veel opleidingsmogelijkheden aan onze Academy en een gevarieerd aanbod aan relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Gaandeweg overwin je uitdaging na uitdaging. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Waarom een IT traineeship van Talent&Pro

Bij Talent&Pro kun je terecht voor IT traineeships die je een kickstart geven in jouw IT-carrière. Maar waarom zou je kiezen voor een IT traineeship van Talent&Pro? Hieronder zetten we de voordelen voor je op een rij.

  1. Ten eerste heb je bij Talent&Pro de vrijheid om zelf te bepalen wat jouw carrière nodig heeft. Tijdens het traineeship kun je diverse opdrachten uitvoeren bij verschillende bedrijven in de IT-sector. Zo krijg je de kans om ervaring op te doen bij meerdere grote namen in de sector en kun je ontdekken wat het beste bij jou past. Dit zorgt ervoor dat je jezelf breed ontwikkelt en daardoor een goed beeld krijgt van de mogelijkheden binnen de IT.
  2. Een ander voordeel van het IT traineeship van Talent&Pro is de veiligheid van een dienstverband. Je krijgt een vast contract en een marktconform salaris. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over jouw financiële situatie en kun je je volledig richten op het ontwikkelen van jouw skills.

FAQ

Wat verdien je met een traineeship?

Met een traineeship bij Talent&Pro verdien je een maandsalaris van €2879 (inclusief vakantiegeld) en heb je recht op 27 vakantiedagen. Na het eerste jaar is er een mogelijkheid om het bruto maandsalaris met maximaal €200,- te verhogen. Er is ook een jaarcontract met uitzicht op een vast contract, en je krijgt een telefoon en laptop die van jou zijn zodra je hebt getekend.

Waarom kiezen voor Talent&Pro?

Het biedt diverse trainingen, een goed maandsalaris inclusief vakantiedagen en de mogelijkheid om het bruto maandsalaris te verhogen na het eerste jaar. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen, een eigen Career Coach en ontspanning tijdens (virtuele) evenementen en borrels. Ook krijg je als trainee een telefoon en laptop.

Het IT traineeship bij Talent&Pro staat niet alleen bekend om de goede startsalaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook om de persoonlijke ontwikkeling en professionele groei die het biedt. Je wordt onderdeel van een dynamische en innovatieve werkomgeving waarin je continu wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De focus ligt niet alleen op het ontwikkelen van technische vaardigheden, maar ook op het versterken van soft skills zoals communicatie, teamwork, en probleemoplossend vermogen.

Een uniek aspect van het traineeship is de combinatie van werken en leren. Dit betekent dat je vanaf dag één aan de slag gaat op uitdagende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers in de financiële sector. Tegelijkertijd volg je een op maat gemaakt opleidingstraject aan de Talent&Pro Academy. Dit traject bestaat uit erkende certificeringen, vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkelingsworkshops. Zo wordt je niet alleen opgeleid tot een IT-specialist, maar ook tot een goedgeronde professional die klaar is voor de toekomst.

Het netwerk dat je opbouwt tijdens je IT traineeship is van onschatbare waarde. Je komt in contact met professionals binnen en buiten Talent&Pro, waardoor je een breed netwerk opbouwt. Deze connecties kunnen in de toekomst van pas komen bij het zoeken naar nieuwe uitdagingen of het delen van kennis en ervaringen.

Talent&Pro erkent het belang van werk-privébalans en biedt daarom flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken. Dit zorgt ervoor dat je jouw werk goed kunt combineren met je persoonlijke leven. Bovendien hecht Talent&Pro veel waarde aan een inclusieve bedrijfscultuur waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, ongeacht achtergrond of ervaring.

Door te kiezen voor een IT traineeship bij Talent&Pro, kies je voor een pad van voortdurende ontwikkeling, uitdagende projecten en een waardevol netwerk. Je krijgt de kans om je carrière een vliegende start te geven en je te ontwikkelen tot een professional die klaar is voor de uitdagingen van morgen. Ontdek zelf wat Talent&Pro voor jou kan betekenen en hoe je jouw crazy career kunt starten.

Bekijk ook onze Sales en Finance traineeships of andere vacatures.

IT traineeship
IT traineeship