Sales traineeships

Verfijn je zoekresultaten
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Sales traineeships

Werken bij Talent&Pro

Welkom bij de sales traineeships van Talent&Pro! Deze vormen het startpunt van de crazy careers van onze professionals. In twee jaar tijd ontwikkel jij je van sales trainee naar volleerd Pro. Elk programma voorziet jou van een People Manager, oneindig veel opleidingsmogelijkheden aan onze Academy en een gevarieerd aanbod aan relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Gaandeweg overwin je uitdaging na uitdaging. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Waarom een sales traineeship van Talent&Pro

Ben je op zoek naar uitdagende vacatures in de sales, maar weet je nog niet welke richting je wilt opgaan? Dan is een traineeship sales bij Talent&Pro iets voor jou! Tijdens dit traineeship krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken welke functie het beste bij jou past. Binnen twee jaar weet je precies welke richting je wilt opgaan en kun je samen met Talent&Pro je carrièrepad verder uitstippelen.

FAQ

Is een traineeship betaald?

Ja, het traineeship is betaald met een maandsalaris van €2599,92 (inclusief vakantiegeld) en 27 vakantiedagen. Er is ook sprake van een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €200,- na jaar 1.

Wat is het voordeel van een traineeship van Talent&Pro

Het voordeel aan een traineeship is dat je diverse trainingen kunt volgen, veel relevante werkervaring kunt opdoen, een eigen career coach hebt, voldoende ontspanning kunt hebben en een telefoon en laptop krijgt.

Bekijk ook onze IT en Finance traineeships