Sales traineeships

Verfijn je zoekresultaten
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Op zoek naar een sales traineeship?

Onze traineeships zijn op maat gemaakt om je klaar te stomen voor een succesvolle loopbaan in de sales binnen de financiële dienstverlening. Je wordt niet in het diepe gegooid, maar krijgt een persoonlijke People Manager toegewezen die jouw groei van nabij volgt en coacht. Samen stippelen jullie een pad uit dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke doelen en ambities.

In de Talent&Pro Academy, een geïntegreerd onderdeel van het traineeship, krijg je de kans om de vaardigheden en kennis op te doen die je nodig hebt om te floreren in jouw gekozen veld. De Academy biedt een divers aanbod aan cursussen en trainingen, van technische vaardigheden tot soft skills. Dankzij de oneindige opleidingsmogelijkheden blijf je jezelf continu ontwikkelen.

En de praktijk? Daar krijg je meer dan genoeg van! Tijdens je traineeship doe je ervaring op in verschillende functies binnen de financiële sector. Zo krijg je een helder beeld van de branche en kun je ontdekken welke functie het beste bij je past.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SALES TRAINEESHIP VAN TALENT&PRO?

Een sales traineeship bij Talent&Pro is niet zomaar een baan, het is een springplank voor je carrière. Het gaat niet alleen om het opdoen van werkervaring, maar om een totale persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt de kans om je sterke punten te ontdekken, je zwakke punten te verbeteren en om te groeien tot een volleerd Pro.

We weten dat elke persoon uniek is, en dat de route naar succes voor iedereen anders kan zijn. Daarom bieden we bij Talent&Pro een op maat gemaakt traject, afgestemd op jouw persoonlijke groei en ambities. Samen met ons bepaal je jouw toekomst, en wij zullen je daarbij ondersteunen met alle middelen die we hebben. Kies voor Talent&Pro, kies voor groei.

FAQ

Is een sales traineeship betaald?

Ja, het traineeship is betaald met een maandsalaris van €2599,92 (inclusief vakantiegeld) en 27 vakantiedagen. Er is ook sprake van een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €200,- na jaar 1.

Wat is het voordeel van een sales traineeship van Talent&Pro

Het voordeel aan een traineeship is dat je diverse trainingen kunt volgen, veel relevante werkervaring kunt opdoen, een eigen career coach hebt, voldoende ontspanning kunt hebben en een telefoon en laptop krijgt.

Bekijk ook onze IT en Finance traineeships

Sales traineeship
Sales traineeship