Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship CDD Analist

32 - 40 uur
HBO/WO
Randstad
E-mail naar mezelf

Je kent het wel. Je bent op zoek naar een iPhone 12 op Marktplaats. De foto’s zien er veelbelovend uit, maar de prijs lijkt te mooi om waar te zijn en de verkoper wil alleen via e-mail communiceren. In zulke situaties wil je graag weten met wie je te maken hebt. Net zoals banken willen weten wie hun klanten zijn. En daar komt jouw precieze en kritische blik om de hoek kijken. In het traineeship CDD Analist duik je in dossiers totdat geen financieel geheim zich meer kan verschuilen, en zorg je ervoor dat jouw opdrachtgever volledig voldoet aan de Wwft-richtlijnen!

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €325,- na jaar 1 en €433,- na jaar 2 (inclusief 8,33% vakantiegeld)
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • De tofste opdrachten bij toonaangevende organisaties als ABN AMRO, Rabobank en KPMG

De Uitdaging

Het Customer Due Diligence traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 7 juni, 21 juni of 5 juli 2024!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening als Fraudespecialist, CDD Analist of Compliance Officer
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s en leergang bestrijding witwassen

Werken met de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)

In het CDD-traineeship ben jij als young professional constant alert op veranderingen in wet- en regelgeving binnen de financiële/bancaire wereld. Dit dynamische proces vindt plaats bij vooraanstaande organisaties zoals de Volksbank, ING en ABN AMRO. Met grondig onderzoek beoordeel jij de integriteit van zowel nieuwe als bestaande klanten. Bovendien biedt dit traineeship mogelijkheden om jouw talenten te benutten bij gerenommeerde bedrijven als KPMG, Alfam en Deloitte. Je dompelt je onder in de wereld van de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) en voert gedetailleerde controles uit op zowel zakelijke als particuliere klantgegevens.

Specialiseren in klantonderzoek

Als trainee ben jij verantwoordelijk voor het onderzoeken van de risico's die banken lopen met betrekking tot elke klant, om onnodige kosten en imagoschade te voorkomen. Je adviseert of het veilig en verantwoord is om zaken te doen met een klant, en je rapporteert je bevindingen in een klantrapport. Je bent gepassioneerd over het ontdekken van losse eindjes en het verbinden ervan, en hiermee zorg je ervoor dat banken met een gerust hart hun kernactiviteiten kunnen uitvoeren: geld op een legale manier laten rollen!

Opleidingen en vaardigheidstrainingen in het traineeship Compliance/CDD

Naast deze onderzoekende werkzaamheden behaal je in ons CDD-traineeship diverse Wft-diploma's en ga je aan de slag met LEAN en zakelijke communicatie. Jouw People Manager staat altijd achter de schermen klaar voor coaching, waarbij jullie samen werken aan jouw persoonlijke en professionele doelen. Door de combinatie van leren en werken word je voorbereid op een professionele rol en groei je van junior trainee Compliance/CDD naar functies zoals CDD-analist, fraudespecialist, KYC-analist (Know Your Customer) en Compliance Officer. In samenwerking met jouw People Manager geef je vorm aan jouw eigen talentprogramma en volg je de opleidingen die nodig zijn om de young professional te worden die onze klanten nodig hebben!

Wil je ontdekken hoe een gemiddelde week van een CDD Analist eruitziet? Lees dan dit artikel met onze collega Annemiek.

Jij

 • HBO- of WO-werk en -denkniveau en starter op de arbeidsmarkt
 • Beschikbaar voor 32, 36 of 40 uur per week
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Secuur, onderzoekend, integer
 • Flexibel inzetbaar en enthousiast over detachering
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken. 

Solliciteren

Solliciteer voor het traineeship CDD Analist

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nino Klein via 088 17 01 400.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Nino Klein

Nino Klein Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!