Versneld ontwikkelen voor professionals binnen de financiële dienstverlening

Zet échte stappen als professional binnen de financiële dienstverlening. Met meer doorgroeimogelijkheden, meer afwisseling, een auto van de zaak en alle andere voordelen van detachering. Samen met een ervaren coach onderzoek je continu de beste combinatie van opdrachten en bijscholen. Een extra vakinhoudelijke opleiding? Andere carrièremogelijkheden verkennen? Met NEXT Career ben je verzekerd van kennis en perspectief. Je hele carrière lang.

Goed salaris

Eigen leaseauto

Onbeperkt opleidingen

Gave events

Pas jij bij NEXT career?

Je hebt relevante werkervaring in de financiële dienstverlening

Ken je de financiële sector, maar wil je bij Talent&Pro andere mogelijkheden verkennen binnen de wereld van banken, verzekeraars en pensioenfondsen? Wij kennen de markt en zien waar kansen liggen. Daarom bieden we jou kansen om je binnen de financiële dienstverlening (verder) te specialiseren in business change management, data & IT of actuariaat. Voor starters en omscholers bieden we traineeships of het SWITCH Career programma.

 

Je beschikt over een geldig Wft Basis-diploma

Heb je relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening, dan beschik je ook over het Wft Basis-diploma en een aantal belangrijke skills: veerkracht, eigenaarschap, flexibiliteit en communicatieve vaardigheden. Met jouw actuele basiskennis van de financiële sector kun je direct aan de slag met je eerste opdracht bij Talent&Pro. In het NEXT Career-programma kun je uitgebreid verder leren dankzij een onbeperkt opleidingsbudget. Zo kun je andere Wft’s halen, maar ook je Lean Green belt halen, projectmanagementtrainingen volgen of een master-opleiding doen.

Je wil je specialiseren binnen een van de relevante domeinen

Het NEXT Career-programma biedt maatwerk. Wel zien we voor professionals met kennis van financiële producten en de kernprocessen bij financiële dienstverleners kansen binnen business change management, data & IT en het actuariaat. Jouw huidige rol ontgroeid. Functies uitvoeren met meer verantwoordelijkheid, meer impact en doorgroeimogelijkheden? Door de specialisatiemogelijkheden binnen het NEXT Career-programma kan dat.

Je kent de waarde van detachering voor jouw ontwikkeling

Als je kiest voor NEXT Career kies je met overtuiging voor detachering. Jij snapt dat detachering de mogelijkheid biedt om je carrière te verrijken door tijdelijke projecten en uitdagende opdrachten bij verschillende organisaties. Jij kiest voor detachering om in minder tijd meer waardevolle ervaringen op te doen en je vaardigheden en perspectief te verbreden.

Wat is jouw volgende functie?

Van financieel specialist tot developer tot (verander)manager, de financiële dienstverlening schreeuwt om plug and play professionals die flexibel kunnen bijspringen. In de ondersteuning van kernprocessen of juist bij belangrijke transities. Waar krijg jij energie van? Bekijk jouw NEXT challenge bij Talent&Pro en de mogelijkheden daarna.

NEXT career
NEXT- project/portfolio management ondersteuner

PMO

Als project/portfolio management ondersteuner zorg jij voor de voortgang van projecten en programma’s. Je ontzorgt en ondersteunt projectteams, behoudt het overzicht, coördineert werkzaamheden, adviseert, analyseert, schrijft beleidsnotities en optimaliseert processen.

NEXT - Product Owner

Product Owner

Je zorgt van start tot finish voor een efficiënte uitvoering van projecten en/of doorontwikkeling van producten. Je bewaakt de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden, stuurt projecten aan en voert proces- en kwaliteitsverbeteringen door.

NEXT - Business Analist

Business Analist

Als business analist vorm jij de schakel tussen de business en IT. Je analyseert de wensen binnen de organisatie, inventariseert de (technische) requirements en vertaalt deze naar heldere features en user stories. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de verbetering van bedrijfsprestaties.

NEXT - (Business) Proces Manager

(BUSINESS) PROCES MANAGER

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van bedrijfsprocessen om efficiëntie en effectiviteit te bevorderen. Binnen de kaders van wet- en regelgeving help jij de processen bij onze klanten efficiënter maken en de dienstverlening richting hun klanten optimaliseren.

NEXT - Actuarieel Analist

ACTUARIEEL ANALIST

Je evalueert risico’s, analyseert gegevens en ontwikkelt wiskundige modellen voor financiële instellingen. Je draagt bij aan de berekening van verzekeringspremies en helpt de financiële planning van banken, verzekeraars en pensioenfondsen te verbeteren.

NEXT - Cyber Security Specialist

CYBER SECURITY SPECIALIST

Als cyber security specialist bescherm je organisaties tegen digitale dreigingen, zoals cyber-aanvallen, hacks en datalekken. Je analyseert beveiligingsrisico’s, implementeert veiligheidsmaatregelen en zorgt voor gepaste (re)actie bij cyberaanvallen. Je voorziet mensen en systemen van de nodige tools om weerbaar te blijven.

NEXT - Data Analist

Data analist

Je ontdekt door data-analyse bruikbare inzichten en trends, ter ondersteuning van zakelijke besluitvorming en prestatieverbetering binnen organisaties. Met jouw kennis van tools zoals Microsoft BI Stack, Python en R bouw je aan waardevolle databases.

NEXT - IT Specialist

IT Specialist

Als IT specialist beheer, onderhoud en ondersteun je de IT-infrastructuur van organisaties, los je technische problemen op en implementeer je nieuwe technologieën voor optimale operationele efficiëntie. Met management van systemen en service richting gebruikers als jouw allerhoogste prioriteit.

Ontwikkelaar van professionals

Dé ontwikkelaar van professionals

Talent&Pro werft, ontwikkelt en bemiddelt professionals binnen de financiële dienstverlening. Op interimbasis, op zzp-basis of via het NEXT Career-programma. Met ruim 25 jaar ervaring, ruim 100 opdrachtgevers en een eigen Academy zorgen we ervoor dat je als professional twee keer sneller stappen zet dan in een normale baan. Naast werken en bijscholen organiseren we elk jaar meer dan 25 evenementen en uitjes. We gaan onder andere elk jaar op wintersport, organiseren elk kwartaal een pub quiz, en brengen mensen bij elkaar op netwerk- en kennis-evenementen.

Meer weten over NEXT Career? We komen graag met je in contact. Meld je aan en ga naar de vacaturepagina om meteen te solliciteren met CV en motivatiebrief.

Bart bij de lift

Onboard en aan de slag

Solliciteer je voor NEXT Career, dan kies je voor een carrière als consultant bij Talent&Pro. Je doorloopt de verkorte onboarding, waarin je kennismaakt met onze organisatie, jouw business unit en de stakeholders die belangrijk zijn voor jouw volgende carrièrestappen. We geven verdere invulling aan het carrièreplan dat tijdens jouw sollicitatie is besproken en gaan direct na je succesvolle sollicitatie alvast voor je aan de slag. Zodat jij snel kunt starten aan jouw volgende opdracht.

 

 

 

FAQ

Wat houdt NEXT Career in?

NEXT Career is er voor zij-instromers die hun carrière binnen de financiële dienstverlening een boost wil geven. Of je nu hypotheekacceptant bij een bank bent, software tester bij een klein detacheringsbureau of projectmanager bij een groot pensioenfonds. Wil je meer afwisseling, bij meer mogelijke bedrijven en meer opleidingsmogelijkheden? Dan is NEXT Career voor jou. Voor starters hebben we traineeships, voor omscholing is er SWITCH Career, voor professionals met ervaring binnen de financiële dienstverlening is er een programma op maat. Dat programma heet NEXT Career.

Wat is WFT Basis?

Veel van onze opdrachtgevers zijn actief binnen de financiële sector. Om bij een van deze banken, verzekeraars of pensioenfondsen aan de slag te kunnen moet je in ieder geval beschikken over het vakbekwaamheidsdiploma Wft Basis. Om je te kunnen specialiseren in een van de richtingen, bijvoorbeeld business change management, data & IT of actuarieel, leer je eerst het werkveld kennen. Daar is de Wft Basis een eerste essentiële stap in.

Bij wie kom ik in dienst als ik kies voor NEXT Career?

Je tekent een contract voor 1 jaar bij Talent&Pro, met de mogelijkheid op verlenging. Je voert je opdrachten uit bij een of meerdere opdrachtgevers. Opleidingen volg je via Talent&Pro. Als werknemer van Talent&Pro word je bovendien uitgenodigd voor evenementen die wij organiseren voor medewerkers. Denk aan de jaarlijkse wintersport naar Oostenrijk, meerdere pubquizzen per jaar, netwerkevenementen en sportevenementen zoals de FIBA 3X3 Basketball World Tour. Een deel van de evenementen wordt georganiseerd door Talent&Pro, een deel door moederbedrijven Redmore en House of HR.

Wat is het voordeel van NEXT Career vergeleken met mijn huidige baan?

NEXT Career combineert de variatie van detachering met de zekerheden van een vaste baan. Investeren in je carrière is allang niet meer alleen iets voor starters. Wil je interessant en relevant blijven, dan moet je je blijven ontwikkelen. Je hele carrière lang. Daar voorziet NEXT Career in. Door op opdrachtbasis te werken blijf je bij wat betreft ontwikkelingen op de werkvloer, met de opleidingsmogelijkheden leer je jezelf continu skills aan die relevant zijn voor jouw vakgebied. Met NEXT Career stimuleren we slimmer werken.

Wat zijn de selectiecriteria voor NEXT Career?

Om in aanmerking te komen voor het NEXT Career-programma beschik je over in ieder geval een geldig Wft Basis-diploma en 3 tot 10 jaar werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Daarnaast ben je enthousiast over detachering en ontwikkel je je graag binnen de financiële dienstverlening of daarbuiten in de richting van business change management, data & IT of actuarieel. Je bent flexibel, communicatief vaardig, zelfstandig en ondernemend. Tot slot ken je de uitdagingen waar banken, verzekeraars en pensioenfondsen voor staan en heb je een goed beeld van wat jouw bijdrage is aan de succesvolle transities van deze organisaties.

Welke opleidingsmogelijkheden biedt NEXT Career?

NEXT Career biedt uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor ervaren professionals binnen de financiële dienstverlening. Het aanbod bestaat onder andere uit alle Wft-opleidingen, communicatietrainingen, managementcursussen en opleidingen op het gebied van project- en procesmanagent. Ook zijn er uitgebreide opleidingsmogelijkheden op het gebied van data en IT en kun je diverse masters volgen via de Talent&Pro Academy.

Hoe lang duurt het NEXT Career-programma bij Talent&Pro?

Met NEXT Career blijf je je ontwikkelen als professional. Je komt in dienst bij Talent&Pro en wordt voor een periode van een jaar gedetacheerd als consultant. Uiteraard heeft het onze voorkeur om de samenwerking daarna te verlengen. NEXT Career is een programma op maat, omdat de professionals die hieraan deelnemen een uiteenlopend profiel en uiteenlopende ambities kunnen hebben. Reken met NEXT Career op mooie carrière-mijlpalen. Het eindpunt bepaal je zelf.

Wij werken onder andere voor
ing-logo-trasnp
LOGO-D~1
Achmea-logo-e1569337468752
Rabobank-logo-e1569331139533
logo_PGB-Pensioendiensten
Reaal-logo-e1569329466106
Zwitserleven-logo-e1569331347517
ABN-AMRO-logo
aegon-logo-e1569337416107
Allianz-logo-e1569329518913
APG_logo
BNP
Vivat-logo-e1569331297207
De-Volksbank-logo
Logo_blue_sky_group
BeFrank_logo
unive-logo-e1569329615972
AON-logo-e1569329426182
hcs-logo-fc__dark
KPMG-logo-e1569329394493
Actor_logo
Deloitte-logo-e1569330680426
Knab-logo-e1569330803844
nationale-nederlanden
MN-logo-e1569330949979
ASR