WHAT'S NEXT VOOR JOU?

Breng je carrière in een stroomversnelling met NEXT Career. Bij Talent&Pro kun je nu ook als ervaren professional binnen de financiële dienstverlening profiteren van de voordelen van detachering. Sneller leren, meer afwisseling, een lease-auto en een complete organisatie die dagelijks werkt aan de volgende stap in jouw carrière. That’s NEXT.

Next Paycheck

Next step

Next event

Next ride

Altijd verzekerd van een volgende carrièrestap

NEXT PAYCHECK

Verzekerd van een volgend salaris dat écht past bij jou kwaliteiten en ervaring, je hele carrière lang. Met NEXT Career geniet je flexibele arbeidsvoorwaarden die met je meegroeien. Niet meer 5 jaar hetzelfde werk tegen hetzelfde salaris, maar écht stappen maken, ook in je beloning.

 

NEXT STEP

Verzekerd van een volgende uitdaging die past bij jouw ambities. We ontvangen jaarlijks 10.000 aanvragen van opdrachtgevers. Ons team van People Managers, Account Managers en Matchers kijkt mee, denkt mee en stelt jou voor op de passende volgende opdracht wanneer jij eraan toe bent. Van een master Business Proces Management & IT tot je Lean Black Belt, via de Talent&Pro Academy ontwikkel jij de kennis die jouw volgende stap mogelijk maakt.

NEXT EVENT

Verzekerd van plezier tijdens en naast het werk. Wintersporten in Oostenrijk, een dansje wagen tijdens de Pre-Summer Party, of naar België voor het House of HR Festival: work hard, play hard is het devies bij Talent&Pro. Met meer dan 50 evenementen per jaar gaan we fier aan kop in de competitie van feestelijkste werkgevers van Nederland

NEXT RIDE

Verzekerd van passend vervoer voor jouw volgende klus. We zorgen er graag voor dat jij mobiel bent op een manier die bij je past. Zakelijk én privé. Daarom kies jij met jouw mobiliteitsbudget zelf een lease-auto, NS Business Card of een lease-fiets. Combineren, of je volledige budget uit laten betalen omdat je opdrachtgever hybride werkt? Ook geen enkel probleem.

Wat is jouw volgende functie?

Van financieel specialist tot developer tot (verander)manager, de financiële dienstverlening schreeuwt om plug and play professionals die flexibel kunnen bijspringen. In de ondersteuning van kernprocessen of juist bij belangrijke transities. Waar krijg jij energie van? Bekijk jouw NEXT challenge bij Talent&Pro en de mogelijkheden daarna.

PMO

Als project/portfolio management ondersteuner zorg jij voor de voortgang van projecten en programma’s. Je ontzorgt en ondersteunt projectteams, behoudt het overzicht, coördineert werkzaamheden, adviseert, analyseert, schrijft beleidsnotities en optimaliseert processen.

Product Owner

Je zorgt van start tot finish voor een efficiënte uitvoering van projecten en/of doorontwikkeling van producten. Je bewaakt de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden, stuurt projecten aan en voert proces- en kwaliteitsverbeteringen door.

Business Analist

Als business analist vorm jij de schakel tussen de business en IT. Je analyseert de wensen binnen de organisatie, inventariseert de (technische) requirements en vertaalt deze naar heldere features en user stories. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de verbetering van bedrijfsprestaties.

(BUSINESS) PROCES MANAGER

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van bedrijfsprocessen om efficiëntie en effectiviteit te bevorderen. Binnen de kaders van wet- en regelgeving help jij de processen bij onze klanten efficiënter maken en de dienstverlening richting hun klanten optimaliseren.

ACTUARIEEL ANALIST

Je evalueert risico’s, analyseert gegevens en ontwikkelt wiskundige modellen voor financiële instellingen. Je draagt bij aan de berekening van verzekeringspremies en helpt de financiële planning van banken, verzekeraars en pensioenfondsen te verbeteren.

CYBER SECURITY SPECIALIST

Als cyber security specialist bescherm je organisaties tegen digitale dreigingen, zoals cyber-aanvallen, hacks en datalekken. Je analyseert beveiligingsrisico’s, implementeert veiligheidsmaatregelen en zorgt voor gepaste (re)actie bij cyberaanvallen. Je voorziet mensen en systemen van de nodige tools om weerbaar te blijven.

Data analist

Je ontdekt door data-analyse bruikbare inzichten en trends, ter ondersteuning van zakelijke besluitvorming en prestatieverbetering binnen organisaties. Met jouw kennis van tools zoals Microsoft BI Stack, Python en R bouw je aan waardevolle databases.

IT Specialist

Als IT specialist beheer, onderhoud en ondersteun je de IT-infrastructuur van organisaties, los je technische problemen op en implementeer je nieuwe technologieën voor optimale operationele efficiëntie. Met management van systemen en service richting gebruikers als jouw allerhoogste prioriteit.

De ontwikkelaar van Proffesionals sinds 1999

De traineeships van Talent&Pro zijn een begrip binnen de financiële dienstverlening. We werven, leiden op, coachen en bieden kansen. En dat doen we al sinds 1999. Bij Talent&Pro leer je in twee jaar tijd genoeg voor vijf. Je bouwt met opdrachten aan je cv, werkt met trainingen en opleidingen via onze academy aan je skills en kunt nu met NEXT Career zelfs als ervaren professional je carrière voortzetten bij Talent&Pro.

Meer weten over NEXT Career? We komen graag met je in contact. Meld je aan en ga naar de vacaturepagina om meteen te solliciteren met CV en motivatiebrief.

Bart bij de lift

Onboard en aan de slag

Solliciteer je voor NEXT Career, dan kies je voor een carrière als consultant bij Talent&Pro. Je doorloopt de verkorte onboarding, waarin je kennismaakt met onze organisatie, jouw business unit en de stakeholders die belangrijk zijn voor jouw volgende carrièrestappen. We geven verdere invulling aan het carrièreplan dat tijdens jouw sollicitatie is besproken en gaan direct na je succesvolle sollicitatie alvast voor je aan de slag. Zodat jij snel kunt starten aan jouw volgende opdracht.

 

 

 

Detachering

Talent&Pro is dé ontwikkelaar van professionals. We detacheren ruim 1000 consultants en beschikken over een actief klantenbestand van ruim 100 opdrachtgevers. We ontwikkelen starters via onze traineeships, bemiddelen interim professionals en zzp’ers en detacheren ervaren professionals via NEXT Career. Je komt bij Talent&Pro in dienst en volgt daarmee in de voetsporen van duizenden T&P’ers en alumni die momenteel bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen dagelijks het verschil maken.

FAQ

Wat houdt NEXT Career in?

NEXT Career is er voor zij-instromers die hun carrière binnen de financiële dienstverlening een boost wil geven. Of je nu hypotheekacceptant bij een bank bent, software tester bij een klein detacheringsbureau of projectmanager bij een groot pensioenfonds. Wil je meer afwisseling, bij meer mogelijke bedrijven en meer opleidingsmogelijkheden? Dan is NEXT Career voor jou. Voor starters hebben we traineeships, voor omscholing is er SWITCH Career, voor professionals met ervaring binnen de financiële dienstverlening is er een programma op maat. Dat programma heet NEXT Career.

Wat is WFT Basis

Veel van onze opdrachtgevers zijn actief binnen de financiële sector. Om bij een van deze banken, verzekeraars of pensioenfondsen aan de slag te kunnen moet je in ieder geval beschikken over het vakbekwaamheidsdiploma Wft Basis. Om je te kunnen specialiseren in een van de richtingen, bijvoorbeeld business change management, data & IT of actuarieel, leer je eerst het werkveld kennen. Daar is de Wft Basis een eerste essentiële stap in.

Bij wie kom ik in dienst als ik kies voor NEXT Career?

Je tekent een contract voor 1 jaar bij Talent&Pro, met de mogelijkheid op verlenging. Je voert je opdrachten uit bij een of meerdere opdrachtgevers. Opleidingen volg je via Talent&Pro. Als werknemer van Talent&Pro word je bovendien uitgenodigd voor evenementen die wij organiseren voor medewerkers. Denk aan de jaarlijkse wintersport naar Oostenrijk, meerdere pubquizzen per jaar, netwerkevenementen en sportevenementen zoals de FIBA 3X3 Basketball World Tour. Een deel van de evenementen wordt georganiseerd door Talent&Pro, een deel door moederbedrijven Redmore en House of HR.

Wat is het voordeel van NEXT Career vergeleken met mijn huidige baan?

NEXT Career combineert de variatie van detachering met de zekerheden van een vaste baan. Investeren in je carrière is allang niet meer alleen iets voor starters. Wil je interessant en relevant blijven, dan moet je je blijven ontwikkelen. Je hele carrière lang. Daar voorziet NEXT Career in. Door op opdrachtbasis te werken blijf je bij wat betreft ontwikkelingen op de werkvloer, met de opleidingsmogelijkheden leer je jezelf continu skills aan die relevant zijn voor jouw vakgebied. Met NEXT Career stimuleren we slimmer werken.

Wat zijn de selectiecriteria voor NEXT Career?

Om in aanmerking te komen voor het NEXT Career-programma beschik je over in ieder geval een geldig Wft Basis-diploma en 3 tot 10 jaar werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Daarnaast ben je enthousiast over detachering en ontwikkel je je graag binnen de financiële dienstverlening of daarbuiten in de richting van business change management, data & IT of actuarieel. Je bent flexibel, communicatief vaardig, zelfstandig en ondernemend. Tot slot ken je de uitdagingen waar banken, verzekeraars en pensioenfondsen voor staan en heb je een goed beeld van wat jouw bijdrage is aan de succesvolle transities van deze organisaties.

Welke opleidingsmogelijkheden biedt NEXT Career?

NEXT Career biedt uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor ervaren professionals binnen de financiële dienstverlening. Het aanbod bestaat onder andere uit alle Wft-opleidingen, communicatietrainingen, managementcursussen en opleidingen op het gebied van project- en procesmanagent. Ook zijn er uitgebreide opleidingsmogelijkheden op het gebied van data en IT en kun je diverse masters volgen via de Talent&Pro Academy.

Hoe lang duurt het NEXT Career-programma bij Talent&Pro?

Met NEXT Career blijf je je ontwikkelen als professional. Je komt in dienst bij Talent&Pro en wordt voor een periode van een jaar gedetacheerd als consultant. Uiteraard heeft het onze voorkeur om de samenwerking daarna te verlengen. NEXT Career is een programma op maat, omdat de professionals die hieraan deelnemen een uiteenlopend profiel en uiteenlopende ambities kunnen hebben. Reken met NEXT Career op mooie carrière-mijlpalen. Het eindpunt bepaal je zelf.

Wij werken onder andere voor
nationale-nederlanden
unive-logo-e1569329615972
AON-logo-e1569329426182
logo_PGB-Pensioendiensten
hcs-logo-fc__dark
Rabobank-logo-e1569331139533
BeFrank_logo
BNP
ABN-AMRO-logo
aegon-logo-e1569337416107
KPMG-logo-e1569329394493
Logo_blue_sky_group
Deloitte-logo-e1569330680426
Vivat-logo-e1569331297207
MN-logo-e1569330949979
Achmea-logo-e1569337468752
De-Volksbank-logo
Zwitserleven-logo-e1569331347517
Reaal-logo-e1569329466106
LOGO-D~1
APG_logo
ASR
Allianz-logo-e1569329518913
Actor_logo
Knab-logo-e1569330803844
ing-logo-trasnp