Sommige studenten zijn net wat sneller

Zit jij voorlopig nog met je neus in de boeken, maar ben je in je hoofd al bezig met het echte werk? Dan willen wij graag weten wie je bent. Want bij Talent&Pro houden we van studenten die net wat sneller klaar zijn voor de volgende stap. En wij kunnen je helpen om die stap te maken. Met een stage, afstudeerproject of bijbaan als kick-start van jouw carrière.

Ik zoek een bijbaan of stage

Ik studeer

Ik ben starter

Het echte werk begint hier

Liever relevant werkervaring opdoen in de financiële dienstverlening op bij ons op kantoor? Of juist een meewerkstage of betekenisvol afstudeerproject? Talent&Pro helpt je met de perfecte stage, bijbaan of afstudeerproject. Bekijk ons aanbod of neem contact op met ons voor persoonlijk advies!

Kies je dienstverband

Traineeships Stage
Alex lint van talent naar pro

Welkom in onze talentpool

Ben je bijna afgestudeerd en denk je na over alle opties die je hebt? Dan is onze talentpool sowieso iets voor jou. Schrijf je in en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures. Daarnaast ben je altijd welkom op ons kantoor om leuke events en waardevolle trainingen bij te wonen én helpen we je met tips zo goed mogelijk voor te bereiden op het werkende leven. Ten slotte vertellen we je graag meer over onze traineeships, de ultieme kick-start van jouw carrière!

Als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures

Toegang tot events en trainingen

Kick-start van jouw carrière

NU AL WELKOM IN ONZE COMMUNITY

Ook als je nog niet bent afgestudeerd ben je welkom om onderdeel te worden van de Talent&Pro community. Zie het als een voet tussen de deur van je toekomst. Als community-lid ben je welkom bij leuke events en waardevolle trainingen bij op ons kantoor. We houden je daarnaast op de hoogte van nieuwe vacatures en traineeships. Welkom bij de kick-start van jouw carrière!

Diverse tips & tricks in je mailbox
Maak kennis met onze trainees, Account Managers en People Managers
De beste voorbereiding op jouw carrière

Evenementen

In de community van Talent&Pro is altijd wat te doen. Je kunt alle evenementen die we samen organiseren bijwonen.

Schrijf je in