Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Bank

32 - 40 uur
HBO/WO
Nederland
E-mail naar mezelf

Vroeger was het gebruikelijk om aanzienlijke financiële transacties persoonlijk en met contant geld af te handelen. Het kopen van een huis, het betalen van een auto – het lijkt bijna ondenkbaar dat dit ooit zonder de tussenkomst van een bank plaatsvond. Als gevolg van de voortdurende ontwikkelingen in onze economie is dit echter nu anders. Dagelijks worden miljoenen transacties uitgevoerd, soms online, soms met een pinpas en zelfs direct via een smartphone. De schijnbaar moeiteloze manier waarop dit gebeurt, verbergt de complexe wereld die schuilgaat achter ons bancaire stelsel: een wereld van kredieten, hypotheken en leningen. Hoewel al deze financiële producten talloze mogelijkheden bieden, roepen ze ook veel vragen op. In dit traineeship leer jij alles over financiële producten en word je een expert die geen enkele vraag onbeantwoord laat.

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2.
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Het Banking traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 7, 21 juni of 5 juli 2024!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren en specialiseren bij verschillende banken
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen tot bankier zoals Wft’s

Werken bij een bank als young professional

Werken binnen de bancaire sector als young professional? In ons ontwikkeltraject ga jij aan de slag in de bancaire sector bij een van onze opdrachtgevers. Denk daarbij aan de grootbanken ABN Amro, Rabobank, ING en de Volksbank. Maar ook neem jij een kijkje binnen verzekeringsbanken, consumptief kredietverstrekkers, vermogensbeheerders en Fintech-bedrijven. Met onder andere Knab, Nationale-Nederlanden, Stater, Quion en SVn voorzien we jou van de gaafste opdrachtgevers en collega’s met volop inhoudelijke kennis van het bankwezen. 

Als Talent in het traineeship Bank

Door lekker te jobhoppen in je Talentfase ontdek je precies waar jouw interesses en voorkeuren liggen. Tijdens jouw eerste opdracht als junior consultant heb je vaak meteen contact met klanten, waardoor je als starter de meest uiteenlopende situaties snel leert beoordelen. Je krijgt te maken met hypotheken, maar ook met bancaire producten als betaal- en spaarpakketten, vermogen, beleggen, consumptief krediet en bijzonder beheer. Je gaat aan de slag als assistent hypotheekadviseur of service expert beleggen, assistent vermogen, hypotheekacceptant of medewerker beheer.

Als Pro'er in het traineeship Bank

Na je Talentfase en Pro-presentatie ben je Pro’er. Als Pro’er heb jij de kennis en bagage om ook de stevigere uitdagingen aan te gaan. Je gaat tijdens een opdracht aan de slag met complexere vraagstukken. Je adviseert particulieren bijvoorbeeld over beleggingsmogelijkheden of fiscale voordelen van een bankproduct. Mogelijk ga je aan de slag met betalingsachterstanden en zorg je voor een passende afwikkeling van betalingsregelingen. Bijvoorbeeld in de rol van adviseur vermogen, hypotheekadviseur of binnen een projectomgeving waar je onderdeel bent van een team dat een nieuw en innovatief product lanceert. Ook in de Pro-fase heb jij volop gelegenheid om te jobhoppen naar zwaardere functies zoals financieel planner, accountmanager, beleggingsspecialist, hypotheekspecialist of projectleider.

Opleidingen tijdens het traineeship Bank

Bij jouw ontwikkeling horen verschillende vakinhoudelijke opleidingen en certificaten, waaronder de Wft Vermogen, Wft Hypothecair Krediet, Wft Consumptief krediet en DSI Beleggen. Naast kennisontwikkeling bestaat je opleiding als bankier ook uit vaardigheidstrainingen. Agile/Scrum-Foundation en Lean Six Sigma behoren tot de mogelijkheden. Om jouw groei verder te stimuleren, bieden we toegang tot YODA (Your Own Development Area), het platform van Talent&Pro voor zelfontwikkeling. Hier vind je een breed scala aan trainingen, variërend van het organiseren van werk tot gesprekstechnieken. Wij zijn van mening dat persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk is als het vergroten van je vakinhoudelijke kennis. Samen met jouw People Manager en onze Academy maak jij zo jouw carrière in de bancaire wereld compleet.

Stap in de wereld van grenzeloze mogelijkheden en ontdek jouw toekomst als bankier!

Jij

 • (Bijna) hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt en voor 36 tot 40 uur beschikbaar;
 • Communicatief sterk, klantgericht, sociaal en ondernemend;
 • Begrijpt dat voor ontwikkeling een (zelf)kritische blik onmisbaar is en je bent bereid om hier over in gesprek te gaan met jouw People Manager;
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering;
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lies Buskens via 06 2729 5564.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Lies Buskens

Lies Buskens Interim recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!