Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Verandermanagement

32 - 40 uur
HBO/WO
Randstad
E-mail naar mezelf

Ontdek de financiële toekomst: Word change consultant in de unit Business Change Management!

Stap in een wereld die continu in beweging is, waar duurzaamheid, wetgeving en digitalisering de toon zetten. De financiële sector ondergaat een transformatie, en wij zoeken change managers die graag aan de slag gaan met de nieuwste ontwikkelingen in deze branche en die openstaan voor het verkennen van change management in diverse sectoren buiten de financiële dienstverlening. Denk hierbij aan veranderingen zoals de verschuiving naar duurzame (financiële) producten, de implementatie van de wet toekomst pensioenen en de toenemende integratie van digitale technologieën.

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.972,- i.c.m. eigen vervoer of €2.747,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €325,- na jaar 1 en €433,- na jaar 2 (inclusief 8,33% vakantiegeld) 
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen People Manager en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen: 

 • Het beste Onboarding programma van Nederland!Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 17 mei, 07 juni of 21 juni 2024!
 • Werkervaring opdoen en oriënteren bij o.a. verschillende overheidsinstanties, banken, verzekeraars en pensioenfondsen- en uitvoerders.  
 • Krijg excellente vaardigheidstrainingen op het gebied van projectmanagement, zoals de Agile Leadership en Prince 2 Foundation opleidingen, en op het IT-vlak met cursussen zoals Power BI en data science fundamentals.
 • Het behalen van vakspecifieke Wft-certificaten, zoals Wft Pensioenen of Wft Vermogen. 

De unit Business Change Management

 

Als trainee Verandermanagement in onze Business Change Management unit help je onder andere verschillende financiële dienstverleners bij complexe veranderingstrajecten. Een belangrijk voorbeeld hiervan is de implementatie van de Wet Toekomst Pensioenen. Daarnaast bieden wij steeds meer mogelijkheden buiten de financiële sector aan op het gebied van verandermanagement, zoals de nieuwe energietransitie en binnen de publieke sector. Als change manager maak jij impact binnen alle sectoren door op proces- en projectniveau een belangrijke bijdrage aan de veranderende omgeving te leveren. Je begint met het opdoen van praktische kennis, waarbij je diep in bestaande processen en regelgeving duikt. Met deze waardevolle ervaring kun je uiteindelijk een cruciale rol spelen op zowel proces- als projectmatig niveau, en zo impact maken binnen de financiële sector en daarbuiten.

Groeien door opleiding, vaardigheidstraining en coaching

Leer essentiële vaardigheden voor een succesvolle change manager, zoals Agile Scrum Foundation, stakeholdermanagement en Lean Six Sigma. Daarnaast bieden we diverse IT-opleidingen aan, waaronder Power BI, SQL en Pyhton fundamentals. Ons traineeship richt zich niet alleen op het verwerven van vakinhoudelijke kennis, maar ook op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een toegewijde people manager die je begeleidt bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw unieke talenten. We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Ben je klaar om de toekomst van de financiële sector vorm te geven? Start in het Traineeship Verandermanagement en maak deel uit van deze dynamische sector waar verandering en groei centraal staan!

Jij

 • Communicatief sterk, ondernemend en een goede dosis lef! 
 • (Bijna) hbo of wo afgestudeerd.
 • 32 tot 40 uur beschikbaar.
 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Josephine van den Akker via 06 – 437 607 93.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Josephine van den Akker

Josephine van den Akker Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!