Verzekeringen & Pensioenen:

Bijdragen aan financiële bescherming

Financiële zekerheid is de basis voor sociale veiligheid. Binnen het domein van verzekeringen en pensioenen beschermen onze professionals daarom individuen en bedrijven tegen financiële risico’s. We zetten ons in voor een stabiele toekomst voor werkend Nederland. Onze V&P-consultants begrijpen en beheren het volledige spectrum aan regelgeving binnen de verzekerings- en pensioenpraktijk. Bij V&P ontwikkel je jouw kennis en skills in voorlichting, advies, beleid en procesoptimalisatie. Zodat burgers én bedrijven met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.

Ontdek jouw opdrachten in Verzekeringen & Pensioenen

Met onze traineeships ontwikkelen we starters voor een professionele carrière in Verzekering en Pensioenen. Praktijkervaring doe je op bij meer dan 100 verschillende opdrachtgevers. Bekijk mogelijke opdrachten tijdens jouw carrière als consultant Verzekering & Pensioenen

Doe in 2 jaar tijd 5 jaar werkervaring op
Ontwikkel jezelf met een onbeperkt opleidingsbudget
Bepaal je eigen route met een persoonlijke carrièrecoach

Kick-start je carrière

Talent

Als junior consultant maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Binnen jouw traineeship valt een brede oriëntatie en stroom je in maar liefst 2 jaar door naar een van onze pro posities.

Pro

Tijdens deze stap ga jij je verder specialiseren in de richting die bij je past. Je opdrachten en verantwoordelijkheden worden steeds complexer en het is altijd mogelijk om een andere carrièreroute te verkennen.

Principal

Na 5 jaar ken jij de financiële wereld als geen ander. Wij bieden je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe te vergaren met uitdagende opdrachten.

Luister naar de ervaringen van jouw voorgangers

Talent&Pro consultants vertellen kort over het traineeship dat ze volgen, de opdrachten, hun ervaringen daarbij en de doelen die ze stellen.

 

Joep Spermon

Volgt traineeship Product Owner. Zit op opdracht @Achmea.

 

Merel Brouwer

Volgt Traineeship Casemanagement.

 

Redouane Morabit

Volgt Traineeship Casemanagement. Zit op opdracht @CoMetec.

Werken bij Talent&Pro

ONZE MEERWAARDE

Leren in de praktijk, bouwen aan vakinhoudelijke kennis, aanscherpen van working skills: dat zijn de ingrediënten van jouw ontwikkeling bij Talent&Pro. Maar (net)werkplezier is net zo belangrijk. Consultants kunnen rekenen op een goed startsalaris, mobiliteitsbudget, vast contract, eigen People Manager en een volle evenementenkalender voor voldoende extra-curriculair vertier.

Zet stappen bij Talent & Pro