Onboarding Talent&Pro eerste prijs

Onboarding Talent&Pro bekroond met eerste prijs tijdens Onboard Amsterdam

Khalid Toufik
8 november 2021
 | Leestijd:

Talent&Pro heeft de award voor beste onboarding van Nederland gewonnen! De prijs werd donderdag 4 november uitgereikt tijdens Onboard Amsterdam. Honderden (live of digitaal) aanwezige gasten zagen Kine Bakers (Coördinator Onboarding) en Paul van der Meer (Manager People Development) de trofee in ontvangst nemen. In de spannende finaleronde nam Talent&Pro het op tegen Brocacef, Voys en Royal Flora Holland.

Onboarding als bepalend moment binnen de employee journey

Talent&Pro hecht als ontwikkelbedrijf van hoogopgeleide professionals veel waarde aan een volledige en uitgebreide onboarding van nieuwe medewerkers. De start van je carrière is een dusdanig belangrijke fase in je loopbaan dat Talent&Pro een uitgebreid programma heeft ontwikkeld voor starters. Manager People Development Paul van der Meer legt uit: “Als detacheerder is het enorm belangrijk belang dat je medewerkers goed meeneemt in wat werken bij Talent&Pro inhoudt. Een stukje geschiedenis en kennismaking met de organisatie is daarin onmisbaar.”

De perfecte voorbereiding op een carrière bij Talent&Pro

De vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen tijdens de onboarding zorgen bovendien dat de consultants goed voorbereid kunnen starten, volgens van der Meer. “Ze zijn daardoor direct van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.” De onboarding wordt bovendien continu verbeterd. Zo is Talent&Pro vorig jaar begonnen met Appical, het platform waarmee een deel van de informatievoorziening tijdens de onboarding digitaal en interactief georganiseerd wordt.

Proces en samenspel sleutel tot succes onboarding

Kine Bakers is als coördinator het aanspreekpunt voor nieuwe collega’s gedurende de onboarding en weet daarom als geen ander wat de onboarding van Talent&Pro uniek maakt: “In onze onboarding spelen verschillende teams en collega’s een rol. Zo verzorgt HR de administratie, regelt de T&P Academy de trainingen en praten onze Account Managers en People Managers de consultants helemaal bij over wat ze kunnen verwachten van een carrière bij Talent&Pro. Deze prijs vormt de kroon op een goed georganiseerd onboardingprogramma, maar de echte helden zijn natuurlijk de starters die onze onboarding doorlopen. Het is hun enthousiasme en betrokkenheid die onze onboarding zo ontzettend gaaf maken. Ik voel me vereerd en supertrots dat ik samen met Paul de Onboard Award namens Talent&Pro in ontvangst mocht nemen!”

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01