Banking & Business:

Help banken mensen helpen

Onze consultants ondersteunen en adviseren banken bij de uitvoering van hun core business. Werken binnen deze business unit betekent onderdeel zijn van de motor van onze economische groei. Als banking professional ontwikkel je kennis op het gebied van financiële producten, processen en innovatie. Op project- of detacheringsbasis sta je onze bancaire opdrachtgevers en hun particuliere en zakelijke klanten bij. Met klantadvies of analyse, bij duurzaam beleggen of in projectmanagement. Bij Banking & Business draag je bij aan een financieel ecosysteem waarbinnen mens en maatschappij kunnen floreren.

Ontdek jouw opdrachten in Banking & Business

Met onze traineeships ontwikkelen we starters voor een professionele carrière in Banking & Business. Praktijkervaring doe je op bij meer dan 100 verschillende opdrachtgevers. Bekijk mogelijke opdrachten tijdens jouw carrière als consultant Banking & Business.

Doe in 2 jaar tijd 5 jaar werkervaring op
Ontwikkel jezelf met een onbeperkt opleidingsbudget
Bepaal je eigen route met een persoonlijke carrièrecoach

Kick-start je carrière

Talent

Als junior consultant maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Binnen jouw traineeship valt een brede oriëntatie en stroom je in maar liefst 2 jaar door naar een van onze pro posities.

Pro

Tijdens deze stap ga jij je verder specialiseren in de richting die bij je past. Je opdrachten en verantwoordelijkheden worden steeds complexer en het is altijd mogelijk om een andere carrièreroute te verkennen.

Principal

Na 5 jaar ken jij de financiële wereld als geen ander. Wij bieden je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe te vergaren met uitdagende opdrachten.

Luister naar de ervaringen van jouw voorgangers

Talent&Pro consultants vertellen kort over het traineeship dat ze volgen, de opdrachten, hun ervaringen daarbij en de doelen die ze stellen.

 

Gideon Kelders

Volgt Traineeship Bank. Is nu: Adviseur MKB @Rabobank

 

Taiwo akpata

Volgt Traineeship Financieel Adviseur.

 

Tamika Bonevacia

Op opdracht bij SVN.

Werken bij Talent&Pro

ONZE MEERWAARDE

Leren in de praktijk, bouwen aan vakinhoudelijke kennis, aanscherpen van working skills: dat zijn de ingrediënten van jouw ontwikkeling bij Talent&Pro. Maar (net)werkplezier is net zo belangrijk. Consultants kunnen rekenen op een goed startsalaris, mobiliteitsbudget, vast contract, eigen People Manager en een volle evenementenkalender voor voldoende extra-curriculair vertier.

Zet stappen bij Talent & Pro