Management:

Zorg voor transformatie en transitie

Onze Management consultants ontwikkelen deskundigheid op het gebied van communicatie, projectmanagement en leiderschap. Met een basis aan analytische en soft skills helpen we je beter worden in het formuleren van strategieën, begeleiden van transformaties en realiseren van een soepele operationele overgang naar nieuwe bedrijfsmodellen. Kortom: binnen de business unit Business Change Management leer je efficiëntie leveren. En sta je aan de basis van verandering die kostenverlagend werkt, klanttevredenheid verhoogt en de inzet van mensen en middelen optimaliseert. Wil je beter leiderschap? Doe het zelf.

Ontdek jouw opdrachten in (business change) management

Met onze traineeships ontwikkelen we starters voor een professionele carrière in Management. Praktijkervaring doe je op bij meer dan 100 verschillende opdrachtgevers. Bekijk mogelijke opdrachten tijdens jouw carrière als consultant Management.

Doe in 2 jaar tijd 5 jaar werkervaring op
Ontwikkel jezelf met een onbeperkt opleidingsbudget
Bepaal je eigen route met een persoonlijke carrièrecoach

Kick-start je carrière

Talent

Als junior consultant maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Binnen jouw traineeship valt een brede oriëntatie en stroom je in maar liefst 2 jaar door naar een van onze pro posities.

Pro

Tijdens deze stap ga jij je verder specialiseren in de richting die bij je past. Je opdrachten en verantwoordelijkheden worden steeds complexer en het is altijd mogelijk om een andere carrièreroute te verkennen.

Principal

Na 5 jaar ken jij de financiële wereld als geen ander. Wij bieden je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe te vergaren met uitdagende opdrachten.

Werken bij Talent&Pro

ONZE MEERWAARDE

Leren in de praktijk, bouwen aan vakinhoudelijke kennis, aanscherpen van working skills: dat zijn de ingrediënten van jouw ontwikkeling bij Talent&Pro. Maar (net)werkplezier is net zo belangrijk. Consultants kunnen rekenen op een goed startsalaris, mobiliteitsbudget, vast contract, eigen People Manager en een volle evenementenkalender voor voldoende extra-curriculair vertier.

Zet stappen bij Talent & Pro