Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship WTP Expert

32-40 uur
HBO/WO
Randstad
E-mail naar mezelf

Tegenwoordig is er geen ontkomen meer aan: de Wet Toekomst Pensioenen. Het heeft betrekking op ons allemaal en biedt mooie kansen. Ontdek het traineeship Wet Toekomst Pensioenen en krijg de kans om actief bij te dragen aan de implementatie van deze nieuwe wetgeving. Je werkt samen met je collega’s aan de ontwikkeling van een duurzaam pensioenstelsel dat perfect aansluit op de behoeften van zowel de huidige als toekomstige generaties. 

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus 
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • De tofste opdrachten bij toonaangevende organisaties als Nationale Nederlanden, APG, PGGM!

De Uitdaging

Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste Onboarding-programma van Nederland. Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingprogramma op 6, 13 of 20 oktober 2023!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende pensioenfondsen, verzekeraars en uitvoerders.
 • Een opleidingstraject met aandacht voor vaardigheidstrainingen (o.a. Effectief Beïnvloeden, Timemanagement, Stakeholdermanagement en LEAN) en vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s en Master Pensioenrecht. 

Binnen het traineeship WTP Expert volg je een uitgebreid traject, met veel aandacht voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden op het gebied van pensioenen. In de eerste fase ben je in gesprek met deelnemers, werkgevers en adviseurs of draag je zorg voor de administratie van pensioenfondsen, pensioenuitvoerders of verzekeraars. Hiermee ontwikkel je een goed begrip van de behoeften en uitdagingen binnen de pensioensector. Vanuit deze basis specialiseer je jezelf in een specifiek vakgebied, zoals data of IT, beleidsadvies, pensioencommunicatie of pensioenjurist, aan jou de keuze:

●      Data en IT: duik in de wereld van data-analyse en IT-oplossingen binnen de pensioensector. Leer de nieuwste technologieën toepassen en maak data-driven beslissingen.

●      Beleidsadvies: word een strategisch denker en adviseur op het gebied van toekomstig pensioenbeleid. Los complexe vraagstukken op en geef klanten advies over wet- en regelgeving.

●      Pensioencommunicatie: ontwikkel sterke communicatieve vaardigheden en breng pensioeninformatie effectief over aan klanten en deelnemers. Laat jouw vlotte pen en talent voor heldere communicatie schitteren.

●      Pensioenjurist: omarm de juridische aspecten van pensioenwetgeving. Specialiseer je in complexe juridische vraagstukken en adviseer klanten over pensioenrecht.

Met deze specialisatiemogelijkheden is dit traineeship dé kans om jouw stempel te drukken op de toekomst van de pensioensector en een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

Jouw ontwikkeling als trainee:

Wij leveren op onze beurt een bijdrage aan jouw ontwikkeling. Samen met jouw People Manager werk je aan jouw persoonlijke groei. Op YODA (Your Own Development Area) volg je trainingen variërend van Organiseren van werk en leven tot aan Gesprekstechnieken, jij kiest wat jij gaat ontwikkelen! Daarnaast volg je vakinhoudelijke opleidingen zoals verschillende Wft’s, de Leergang Collectieve Pensioenen of Beleidskunde, het Pensioen Innovatieprogramma of Python Fundamentals; afhankelijk van jouw specialisatie. Zo krijgen jouw ambities steeds meer vorm.

Jij

 • Hebt een afgeronde hbo- of wo-studie;
 • Hebt sterke communicatieve vaardigheden en in staat is om relaties op verschillende niveaus te onderhouden;
 • Bent bereid om 32-40 uur per week te werken;
 • Bent bereid om te reizen naar de Randstad (waar onze opdrachtgevers zich bevinden), ondanks de mogelijkheden voor hybride werken.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Joost Renckens via 088 17 01 400.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Joost Renckens

Joost-Renckens profielfoto
Joost Renckens Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!