Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Verzekeringsmakelaar

36-40 uur
HBO
Randstad

De co-assurantiebeurs; de Champions League van verzekeren! Als Verzekeringsmakelaar ben jij daarin een grote speler. Jij buigt je namelijk over de grootste en meeste complexe verzekeringsrisico’s, waarvan de financiële gevolgen gigantisch zijn. Denk aan cruiseschepen, voetbalstadia en zelfs het World Trade Center. Maar ook omvangrijke risico’s als het verzekeren van de dreiging van Cybercrime behoren tot jouw portefeuille. Risico’s die niet bij één verzekeraar onder te brengen zijn. Als Verzekeringsmakelaar is het jouw uitdaging om deze risico’s te spreiden onder meerdere verzekeraars. Welkom op de co-assurantiebeurs!

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

·       Het beste Onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met de Talent&Pro Onboarding bijvoorbeeld op 7 april, 21 april of 5 mei 2023!

·       Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende verzekeraars.

·       Een opleidingstraject met aandacht voor zelfontwikkeling (o.a. Gespreksvaardigheden, Netwerken, Persoonlijke effectiviteit en Management Development) en vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s, branche modules en GRMA+ (Gecertificeerd Risk Management). Allemaal relevant voor jouw toekomstige functie als Verzekeringsmakelaar.

Jouw ontwikkeling als trainee Verzekeringsmakelaar

In de eerste fase van jouw traineeship ligt de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt je communicatieve vaardigheden en leert schrijven op zakelijk niveau. Ook raak je steeds meer bedreven in klantgericht handelen en ontwikkel je commercieel inzicht. Dit zijn de bouwstenen voor een uitstekende Verzekeringsmakelaar en dat begint bij de basis.

Als Backoffice medewerker leer je de gehele polisadministratie kennen en ben je veel in contact met klanten. Jouw accurate en analytische manier van werken komt hier goed van pas, want dankzij jouw inspanningen kunnen de underwriters vervolgens snel de verzekeringsaanvraag beoordelen en accepteren. Een vervolgopdracht als Claimbehandelaar voelt dankzij deze ervaring een stuk comfortabeler. Jij hebt tenslotte geleerd om zowel cijfermatig als klantgericht te werken en daardoor ben je in staat een dossier van begin tot eind te behandelen.

Wanneer je rugzak voldoende gevuld is om de overstap te maken naar de zakelijke markt is een opdracht als Acceptant Brand Zakelijk een mooi vervolg. Want in deze functie maak je een inschatting van de grotere risico’s en neem je volledig zelfstandig beslissingen. Je bent sterk in je zakelijke communicatie en communiceert voornamelijk met intermediairs. De stap naar Relatiebeheerder zakelijke verzekeringen is dan snel gemaakt, want als rechterhand van de buitendienstcollega’s ben jij in deze functie het eerste aanspreekpunt voor de grotere MKB’ers. Je behandelt complexe risico’s op het gebied van schade en inkomensverzekeringen, bespreekt de financiële gevolgen van deze risico’s en biedt de klant verzekerbare oplossingen. Een toffe uitdaging waarin je veel creativiteit kwijt kunt. Met deze ervaring op zak is de functie van Broker, ofwel Verzekeringsmakelaar, binnen handbereik.

Verzekeringsmakelaar word je niet zomaar, daar is een stevig pad naartoe. Als consultant in ons traineeship Verzekeringsmakelaar ben jij enthousiast over het werken aan het continu verbeteren van jouw vaardigheden. Met de begeleiding van jouw Peoplemanager en de inzet van ons eigen platform voor zelfontwikkeling; YODA (Your Own Development Area) bieden we jou volop de handvatten jezelf ook te bekwamen in vaardigheden, zoals Timemanagement, Zakelijk profileren en verschillende gesprekstechnieken. Maar ook ons Management Development traject, Communiceren met Stakeholders en trainingen op het gebied van projectmanagement behoren tot de mogelijkheden. 

Jij

 • Hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
 • Gedreven in het eindeloos ontwikkelen van kennis en soft skills
 • Begrijpt dat voor ontwikkeling een (zelf)kritische blik onmisbaar is
 • Bereid over je kwaliteiten én valkuilen open in gesprek te gaan met jouw People Manager
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Bent 36-40 uur per week beschikbaar
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken. 

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Kom dan naar onze Digitale Inhousedag óf neem dan contact op met onze Recruiter Joost Renckens via 088 17 01 400.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Voelt goed? Dan gaan we tijdens een tweede gesprek de diepte in. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

suitcase

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Joost Renckens

Joost Renckens Corporate recruiter

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!

Naam(Vereist)