Hoe klinkt dit als carrière? Full time financial crime bestrijden. Werk- en klantprocessen bij financiële instellingen helpen stroomlijnen met de laatste (big) data inzichten. Of als vakinhoudelijk specialist alles leren over de producten, consumenten en innovaties binnen ons financiële stelsel. Het is keihard werken, maar tegelijkertijd de beste investering die je als starter kunt doen. Over investeren gesproken, met een crazy career ontwikkel jij jezelf bijvoorbeeld tot beleggingsadviseur, dataspecialist, scrum master, business analist, project manager of compliance officer. Het is allemaal mogelijk bij Talent&Pro. Ga in gesprek met een van onze corporate recruiters over jouw opleidingsachtergrond, ontwikkeldoelen en ambities. En ervaar zelf hoe werken, leren, coaching en plezier hand in gaan met de crazy careers van Talent&Pro.

Wie ben jij als talent?

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma en bent starter op de arbeidsmarkt. Check.

 • Je beheerst de Nederlandse taal in zowel schrift als spraak. Check.

 • Je bent gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Check.

 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

 • Je gaat alles geven wat je in je hebt. Check.

 • Maar echt. Check.

Wat biedt Talent&Pro?

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)

 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!

 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €270,- na jaar 1 en €378,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

  • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.241,- per maand in jaar 2
  • Kies jij voor een leaseauto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.016,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!

 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

Stel direct een vraag

Maud Kooreman

Corporate Recruiter

Talent&Pro is hét ontwikkelbedrijf voor young professionals in Nederland én marktleider in detachering binnen de financiële dienstverlening. Elk jaar start een grote lichting jong talent hun carrière bij Talent&Pro. Je komt in vaste dienst en werkt steeds aan uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties binnen de financiële dienstverlening. Zo bouw je razendsnel aan een ijzersterk CV. Wij creëren voor jou de kansen om stappen te maken bij merken zoals Rabobank, Nationale-Nederlanden, Allianz, Knab en KPMG. Niet de minsten.

De uitdaging

Ontdek de financiële dienstverlening via onze traineeships

Met meer dan vijftien verschillende traineeships kunnen we iedereen aan de juiste job helpen. Ongeacht je studierichting. We horen je twijfelen maar ook voor jou hebben we iets!

Word financieel adviseur of help als schadespecialist bij een verzekeraar. Leer alles over de woningmarkt en ontwikkel jezelf tot hypotheekacceptant en hypotheekadviseur. Adviseer consumenten als pensioenspecialist of adviseer organisaties in de rol van compliance officer. Vind je dit vooral fancy klinken maar heb je niet echt een idee wat het nu écht inhoudt? No sweat. Onze Corporate Recruiters staan voor je klaar met advies wanneer je er zelf niet uitkomt. 

 

Bouw aan een ijzersterk CV

Per jaar dat je werkt, verdriedubbel je straks jouw werkervaring en geef je een boost aan je CV én netwerk. Maar dan moet je wel je stinkende best doen natuurlijk. Je belt klanten en past je nieuwe vakinhoudelijke kennis direct toe. Je helpt je team met het wegwerken van achterstanden en zorgt ervoor dat deze achterstanden niet meer terugkomen. Processen, die maak jij soepeler. Jij zorgt ervoor dat ze je zullen smeken om nooit meer weg te gaan.

Als consultant van Talent&Pro ben jij degene die zorgt voor frisse energie en coole ideeën. Als je behoefte hebt aan meer kennis (zoals Wft-opleidingen, LEAN, Agile Scrum) of vaardigheden (Personal Performance, Personal Development, Management Development) dan regelen we de juiste opleiding voor je.

 

Unieke combinatie van zekerheid en afwisseling

Klinkt goed hè? Maar een Crazy Career is niet voor iedereen weggelegd. Om te slagen bij Talent&Pro heb je namelijk het juiste karakter én motivatie nodig. Dat betekent dat je bereid bent de juiste certificaten te halen en carrièremogelijkheden ziet in de financiële dienstverlening. Om te ontdekken waar jij in uitblinkt, ga je in uiteenlopende functies aan de slag bij verschillende organisaties.

Denk dus goed na of jij alles in huis hebt om het allerbeste uit jezelf te halen.

 

Hard werken en plezier gecombineerd

Een belangrijke reden waarom starters voor Talent&Pro kiezen is de cultuur. We ondernemen namelijk veel samen. Uitjes met je team, je unit of de hele organisatie. We gaan samen op wintersport maar sporten ook samen in de kroeg. Om nieuwe mensen te leren kennen, om nieuwe dingen te leren of om te feesten en belangrijke mijlpalen te vieren. Deze cultuur houden we in stand door voor iedereen benaderbaar te zijn. Het maakt niet uit welke functie jij of iemand anders heeft. 

Solliciteren

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer direct en overtuig ons dat jij een Crazy Career aan kunt. Of neem contact op met Maud Kooreman via 06-46048641.

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!*

* duurt gemiddeld 10 werkdagen

1. Sollicitatie via de website Solliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screening Screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter 1e gesprek

i.v.m. recente maatregelen vinden de gesprekken zo veel mogelijk via videobellen plaats. Lees hier meer.
Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager 2e gesprek

i.v.m. recente maatregelen vinden de gesprekken zo veel mogelijk via videobellen plaats. Lees hier meer.
Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek Arbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd! Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Collega's

Uit de oude doos: waarom koos Karim Ramaki voor detachering?
Collega
De veelzijdige achtergrond van Karim laat zien dat iedereen met de juiste instelling kan slagen bij Talent&Pro. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan verder! Lees meer
Talent&Pro door de ogen van… Sjoerd Spaans
Collega
Ontwikkeling, betrokkenheid en de open sfeer. Dit is wat Talent&Pro in drie woorden betekend voor Sjoerd. Waarom? Dat lees je hier. Lees meer

Talent & Pro Podcast

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Crazy Career? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Maud Kooreman.

Solliciteer nu Solliciteer mobiel

Stel direct een vraag

Maud Kooreman

Corporate Recruiter