Traineeship bij Talent&Pro: alle info op een rij

Heb jij altijd al interesse en ambitie om in de financiële dienstverlening te werken? Spreekt de cultuur van het bank- of pensioenwezen je aan of wil je werken bij een grote verzekeraar? Bij Talent&Pro vind je de meest uitdagende traineeships in de financiële dienstverlening. Leer alle hoeken van het vak kennen in een unieke werkomgeving met aandacht voor talentontwikkeling. Je persoonlijke coach helpt jou tijdens je traineeship met al je vragen en bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het traineeship staat ontwikkeling centraal en heb je aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden. Geef nu een kickstart aan je carrière met één van onze finance traineeships!

Wie ben jij als trainee?

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma en bent starter op de arbeidsmarkt. Check.

 • Je beheerst de Nederlandse taal in zowel schrift als spraak. Check.

 • Je bent gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Check.

 • Je bent 36 of 40 uur beschikbaar. Check.

 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

Wat biedt Talent&Pro

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)

 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!

 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €324,- na jaar 1 en €432,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

  • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.299,- per maand in jaar 2
  • Kies jij voor een leaseauto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.074,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!

 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

   

Welk traineeship past bij jou?

Vul de UnitMatch in en ontdek snel voor welk traineeship jij kunt gaan!

Doe de UnitMatch

Binnen 2 minuten klaar!

ONTWIKKELTRAJECT

Waarschijnlijk ben je net klaar met studeren. Maar bij Talent&Pro willen we alles uit jou en je carrière halen! Wij zorgen dat jij jezelf zowel persoonlijk als professioneel blijft uitdagen en ontwikkelen. Daarmee geef je jezelf en uiteindelijk onze klanten een mooie voorsprong. Je begint als zogenaamd ‘Talent’ met een aantal opleidingen die je nodig gaat hebben in je vakgebied. Als je die hebt afgerond kun je door als Professional. Naast dat jij je in deze periode nog verder door ontwikkelt, kun je als professional ook gaan kiezen voor een richting als projectmanager, specialist of leidinggevende. Na een paar jaar bikkelen ben jij een echt toptalent in jouw vakgebied. En daar doen we het voor.

BACK TO SCHOOL

Hoe gaan we jou bijspijkeren? Via ons eigen opleidingsinstituut ga je jouw kennis en een hele reeks aan verschillende vaardigheden aanscherpen. In dit opleidingencentrum begin je heel breed. We willen je kennis laten maken met alle kanten van jouw vakgebied. Vervolgens bekijk je welke specialisatie jou het beste ligt, en kun je aan de slag om voor jezelf het maximale eruit te halen. Het is hard werken, maar je doet het gelukkig niet alleen.

COACHING

Onze People Managers zijn eigenlijk personal trainers die jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bijhouden, met je bespreken en je coachen om jezelf te blijven verrassen. Dit doen ze aan de hand van jouw ambities en persoonlijke eigenschappen. Eerst willen ze je goed leren kennen, waarna je samen een ontwikkelplan opstelt dat past bij jouw kennis en kunnen. Zo kun je op jouw manier werken aan je doelen.

OPLEIDINGEN: KENNIS EN VAARDIGHEDEN

1
Start
2
0-9 MAANDEN
3
9-18 MAANDEN
4
18+ MAANDEN
WFT BASIS
EFFECTIEF OP INTAKE
DISC TRAINING
WWFT MODULES 1, 2, 3 EN 4
OPLEIDINGEN AFHANKELIJK VAN GEKOZEN TRAINEESHIP
OPLEIDINGEN AFHANKELIJK VAN GEKOZEN TRAINEESHIP
OPLEIDINGEN AFHANKELIJK VAN GEKOZEN TRAINEESHIP
Doorlopend

YOUR OWN DEVELOPMENT AREA (YODA)

Het platform van T&P voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Jouw groeipad

0-2 jaar

Talent

Junior Consultant

Brede oriëntatie binnen jouw traineeship

Functierol is afhankelijk van traineeship dat het beste bij je past!

2+ jaar

Pro

Consultant

Specialisatie en leiderschapsontwikkeling

Functierol is afhankelijk van traineeship dat het beste bij je past!

5+ jaar

Principal

Principal

Strategiebepaling en talentcoaching

Functierol is afhankelijk van traineeship dat het beste bij je past!

€2.763,-
€5.328,-

Uitgelichte traineeships

meest gekozen
Traineeship Beleidsadviseur

Traineeship Beleidsadviseur

Krijg jij er energie van om anderen te adviseren en een nieuw beleid uit te rollen binnen een organisatie? Als Junior Consultant Beleidsadvies signaleer je de ontwikkelingen op pensioengebied en vertaalt deze in adviezen over het te voeren beleid en specifieke klantoplossingen. Hierbij ben je het dagelijkse aanspreekpunt voor bestuurders, commissies en organen van een of meerdere pensioenfondsen waarbij je écht een bijdrage gaat leveren. Binnen onze business unit Pensioen & Leven word je opgeleid tot een volwaardig beleidsadviseur!