Sociale Zekerheid:

Bijdragen aan maatschappelijke bescherming

Onze professionals zorgen voor een professionele uitvoering van een breed spectrum van sociale wetten en diensten. Regelingen die burgers een bestaansminimum garanderen. Onze consultants Sociale Zekerheid zorgen ook voor een beter begrip, betere toepassing en verbetering van ons stelsel van sociale zekerheid. Binnen dit domein dragen we bij aan het welzijn van werknemers en kwetsbare doelgroepen. Met kennisontwikkeling op het gebied van de Ziektewet, diverse toeslagen en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning draag je bij aan een veerkrachtige samenleving.

Ontdek jouw opdrachten in sociale zekerheid

Met onze traineeships ontwikkelen we starters voor een professionele carrière in Sociale Zekerheid. Praktijkervaring doe je op bij meer dan 100 verschillende opdrachtgevers. Bekijk mogelijke opdrachten tijdens jouw carrière als consultant Sociale Zekerheid.

Doe in 2 jaar tijd 5 jaar werkervaring op
Ontwikkel jezelf met een onbeperkt opleidingsbudget
Bepaal je eigen route met een persoonlijke carrièrecoach

Kick-start je carrière

Talent

Als junior consultant maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Binnen jouw traineeship valt een brede oriëntatie en stroom je in maar liefst 2 jaar door naar een van onze pro posities.

Pro

Tijdens deze stap ga jij je verder specialiseren in de richting die bij je past. Je opdrachten en verantwoordelijkheden worden steeds complexer en het is altijd mogelijk om een andere carrièreroute te verkennen.

Principal

Na 5 jaar ken jij de financiële wereld als geen ander. Wij bieden je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe te vergaren met uitdagende opdrachten.

LUISTER NAAR DE ERVARINGEN VAN JOUW VOORGANGERS

Talent&Pro consultants vertellen kort over het traineeship dat ze volgen, de opdrachten, hun ervaringen daarbij en de doelen die ze stellen.

 

Rianne Haagsma

Volgt traineeship Sociale Zekerheid & Zorg. Werkt @Gemeente Nissewaard.

 

Mari Ooijkaas

Volgt traineeship Sociale Zekerheid. Op opdracht @Nationale Nederlanden.

Werken bij Talent&Pro

ONZE MEERWAARDE

Leren in de praktijk, bouwen aan vakinhoudelijke kennis, aanscherpen van working skills: dat zijn de ingrediënten van jouw ontwikkeling bij Talent&Pro. Maar (net)werkplezier is net zo belangrijk. Consultants kunnen rekenen op een goed startsalaris, mobiliteitsbudget, vast contract, eigen People Manager en een volle evenementenkalender voor voldoende extra-curriculair vertier.

Zet stappen bij Talent & Pro