Compliance & Legal:

Waar regelgeving & recht samenkomen

Talent&Pro helpt professionals navigeren binnen een complexe en continu veranderende arbeidsmarkt. Ruim 200 consultants, van junior tot senior, ontwikkelen hun kennis van compliance- en legalvraagstukken bij onder andere financiële dienstverleners en overheden. Geïnteresseerd in vraagstukken zoals integriteit, vertrouwen en duurzaamheid binnen grote organisaties? Voor deze snelgroeiende business unit zijn we altijd op zoek naar leergierig juridisch, communicatief en analytisch talent.

Ontdek jouw opdrachten in Compliance & Legal

Met onze traineeships ontwikkelen we starters voor een professionele carrière in Compliance & Legal. Praktijkervaring doe je op bij meer dan 100 verschillende opdrachtgevers. Bekijk mogelijke opdrachten tijdens jouw carrière als consultant Compliance, Risk & Legal.

Doe in 2 jaar tijd 5 jaar werkervaring op
Ontwikkel jezelf met een onbeperkt opleidingsbudget
Bepaal je eigen route met een persoonlijke carrièrecoach

Kick-start je carrière

Talent

Als junior consultant maakt het niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Binnen jouw traineeship valt een brede oriëntatie en stroom je in maar liefst 2 jaar door naar een van onze pro posities.

Pro

Tijdens deze stap ga jij je verder specialiseren in de richting die bij je past. Je opdrachten en verantwoordelijkheden worden steeds complexer en het is altijd mogelijk om een andere carrièreroute te verkennen.

Principal

Na 5 jaar ken jij de financiële wereld als geen ander. Wij bieden je alle kansen om je opgedane kennis te delen en nieuwe te vergaren met uitdagende opdrachten.

Luister naar de ervaringen van jouw voorgangers

Talent&Pro consultants vertellen kort over het traineeship dat ze volgen, de opdrachten, hun ervaringen daarbij en de doelen die ze stellen.

 

Maurits Folmer

Volgt Traineeship Legal. Is nu: Specialist Klantonboarding @Rabobank

 

Nigel Den Hartog

Volgt Traineeship CDD analist. Werkt @Rabobank.

 

Soemary Kok

Volgt Traineeship CDD analist. Werkt @Rabobank.

Werken bij Talent&Pro

ONZE MEERWAARDE

Leren in de praktijk, bouwen aan vakinhoudelijke kennis, aanscherpen van working skills: dat zijn de ingrediënten van jouw ontwikkeling bij Talent&Pro. Maar (net)werkplezier is net zo belangrijk. Consultants kunnen rekenen op een goed startsalaris, mobiliteitsbudget, vast contract, eigen People Manager en een volle evenementenkalender voor voldoende extra-curriculair vertier.

Zet stappen bij Talent & Pro