Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Fiscaal Adviseur

32-40 uur
HBO/WO
Randstad
E-mail naar mezelf

Iedere dag vinden er miljoenen transacties plaats. Bij veel van deze transacties speelt fiscale wet-en regelgeving een grote rol. Als fiscaal adviseur ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal gebied en begeleidt je zakelijke en/of particuliere klanten. Van belastingaangifte tot vermogensplanning en het inzichtelijk maken van fiscale risico’s. Wil jij jouw passie voor de fiscale wereld omzetten in een spannend avontuur? Dan is het Talent&Pro traineeship Fiscaal Advies de perfecte start voor jouw carrière!

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus
 • Direct een vast contract (32, 36 of 40 uur) én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach / People Manger en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen en bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen binnen o.a. de grootste banken van Nederland: Rabobank, ING of ABN AMRO. 

De Uitdaging

Als trainee ga je aan de slag voor onze opdrachtgevers in de financiële dienstverlening. Jij wordt opgeleid tot dé expert op het gebied van belastingadvies en helpt klanten om hun fiscale situatie te optimaliseren. Je adviseert o.a. op het gebied van vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en internationale belastingen.

Je krijgt de mogelijkheid om jouw fiscale kennis in te zetten bij diverse projecten, zoals de beoordeling van kredieten/hypotheken en de onboarding van nieuwe klanten. 

Het traineeship fiscaal adviseur bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma bijvoorbeeld op 13 en 20 oktober of 3 november 2023!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende financiële instellingen
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s, Balanslezen en de belastingpraktijk voor de IB ondernemer

Jouw ontwikkeling als trainee

Je begint het traineeship met kennismaken met verschillende producten, denk hierbij aan hypotheken, kredieten en beleggings- en spaarproducten van de financiële instellingen. Daarnaast leer je over de huidige wet- en regelgeving van de producten. Zo leer je de bancaire wereld steeds beter kennen en ga je naast je opdrachten aan de slag met inhoudelijke fiscale vakopleidingen. Dit kan zowel binnen het particuliere segment als in het zakelijk segment plaatsvinden.

Als je de kennis van de producten van de banken onder de knie hebt, kan jij daadwerkelijk ook aan de slag in het Fiscale domein. Dit komt omdat de kennis van de producten waardevol zijn voordat jij je kan specialiseren in het geven van fiscaal advies. Met behulp van dit traineeship kunnen wij samen naar jouw eindstation in dit vakgebied toewerken. Je kunt dan denken aan rollen als fiscaal adviseur, persoonlijk zaakbehandelaar of accountmanager bij een advieskantoor of een rol als financieringsspecialist binnen een bank. Wie weet zelfs op termijn bij de Belastingdienst.. 

Opleidingen en vaardigheidstrainingen in het traineeship Fiscaal Adviseur

Bij jouw ontwikkeling horen verschillende vakinhoudelijke opleidingen en certificaten, waaronder Wft Vermogen, Wft Hypothecair Krediet en Wft Consumptief krediet. Naast kennisontwikkeling bestaat je opleiding als bankier ook uit vaardigheidstrainingen, hierbij kan je denken aan een training gesprekstechnieken of assertiviteit. Agile/Scrum-Foundation en Lean Six Sigma zijn ook opleidingen die behoren tot de mogelijkheden én zelfs een post bachelor opleiding tot fiscaal adviseur (FA). Samen met jouw People Manager en onze Academy maak jij zo jouw carrière in de financiële dienstverlening compleet.

Jij

 • Bijna hbo- of wo-afgestudeerd, starter op de arbeidsmarkt en voor 32 tot 40 uur beschikbaar
 • Communicatief sterk, klantgericht, sociaal en analytisch
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Yamilet Rojas Bravo via 06 - 835 278 52.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Tijdens dit gesprek maak je ook meteen kennis met een People Manager. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Yamilet Rojas Bravo

Yamilet Rojas Bravo Corporate recruiter 088 170 1460

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!