Elk uur
excellent

Een ambitieuze zzp’er excelleert in de uren die besteed worden aan het échte werk. Want boven alles, ben je als zzp’er specialist. En wil je je volledig kunnen focussen op je opdracht. REDMORE ZZP helpt je daarbij. Wij nemen je randzaken als administratie en acquisitie helemaal uit de hand. Wij matchen je met de mooiste opdrachten en ontzorgen je van A tot Z. Als onderdeel van ons netwerk profiteer je bovendien altijd van de schaalvoordelen die wij bieden. Ook als je eens een klus scoort buiten REDMORE ZZP.

Work more

Connect more

Benefit more

Focus more

Join the network en profiteer van al deze voordelen!

WORK MORE

Doe zaken met dé partij met kennis van en relaties in de business. Acquisitie kost jou tijd en dus geld, laat dat aan ons over! Wij zijn geen broker die op afstand cv’s schuift maar een partij die weet wat er speelt in de markt, de business kent en relaties heeft met de beslissers bij jouw volgende opdrachtgever.

 

Wij matchen je op onze > 10.000 mooie opdrachten per jaar. Onze recruiters en onze salesforce gaan actief voor je aan de slag en brengen je binnen op je nieuwe uitdagende opdracht met een mooi tarief.

speech-bubbles
CONNECT MORE

Word onderdeel van een kennisnetwerk van likeminded interimmers en inspireer elkaar op onze netwerk- en kennis events.

 

Je kunt ook discussies starten of in gesprek gaan met zzp’ers in de portal en jouw vragen stellen aan ons team. We staan altijd voor je klaar.

 

Blijf op de hoogte van de markt met de aanvragen in onze portal.

Vector
BENEFIT MORE

Maak flexibel gebruik van onze inkoopdeals met fikse kortingen op het gebied van mobiliteit, diensten en nog veel meer!

 

Draag kandidaten aan en ontvang hiervoor een mooie referral beloning.

 

Jij kunt ervan op aan dat we onze zaken netjes regelen en wij houden alle wet- en regelgeving scherp in de gaten om te borgen dat wij zaken doen zoals het hoort.

cdd-en-aml-analyse
FOCUS MORE

Ervaar het gemak en plezier van persoonlijk contact en support tijdens je opdrachten. We zorgen dat we op de hoogte blijven en matchen jou actief van opdracht naar opdracht.

 

Met onze portal ontzorgen wij jou in alle rompslomp tussen onze eerste kennismaking en jouw laatste factuur. Je hoeft zelfs je uren niet te schrijven of ons een factuur te sturen want dat doen wij voor je!

Join the network, connect MORE

Als onderdeel van REDMORE ZZP profiteer je van onze jarenlange ervaring, salesforce, 10.000 opdrachten per jaar, goede tarieven en de vele inkoopvoordelen die wij jou kunnen bieden. Zzp’en met de schaalvoordelen van een organisatie dus.

We staan voor je klaar en bemiddelen je actief naar je volgende opdracht. Daarnaast ontzorgen we je administratief volledig met onze portal en self billing proces.

Zonder verplichtingen, mét behoud van al je vrijheid. Need we say more?

 

Talent & Pro en de ZZP'ers

Bart bij de lift

Compliance & Legal

Juridische en compliance specialisten, beleids-, staf- en pensioenjuristen, productspecialisten, contractmanagers en KYC/CDD specialisten en meer!
ZZP

Data & IT

Data-analisten, testers, conversiespecialisten, functioneel beheerders, business-analisten en meer!
Bellen

Actuarieel & Financial Risk

Actuarissen, Actuarieel Rekenaars, Actuarieel analist, Model validator, Controllers en meer!
Bellen in de gang

Sociale Zekerheid & Zorg

Klantmanager Participatie, WMO consulent, specialist Schuldhulpverlening en meer!
overleg

Verzekeringen & Pensioenen

Bestuursondersteuners; adviseurs, projectleiders, specialisten op het gebied van klachten, relatiebeheer, polisbeheer, schadebehandeling, mutaties en meer!
samen overleg

Business Change Management

Business analisten, Product owners, Project Management Ondersteuners, Scrum Masters, Business Proces Managers en meer!
ZZP

Bancair

Hypotheek-, krediet- en processpecialisten, leidinggevenden, PMO’ers en project- en programmamanagers en meer!
menno zzp propositie

ZZP mét schaalvoordeel

Met REDMORE ZZP ga je een samenwerking aan.

Als onderdeel van het REDMORE ZZP-netwerk blijf je volledig zelfstandig, maar geniet je wel de schaalvoordelen van een grote en gerenommeerde organisatie. Je kunt rekenen op uitdagende opdrachten, goede tarieven en toegang tot scherpe inkoopdeals. Daarnaast houden we je op de hoogte van (veranderingen in) wet- en regelgeving die relevant zijn voor jouw vak, waaronder de wet DBA. Redmore en Talent&Pro werken en blijven graag te allen tijde compliant.

Meld je aan

Ben jij zzp’er of denk je eraan om voor jezelf te beginnen? Na het lezen van deze pagina benieuwd geworden naar wat wij jou kunnen bieden? Neem dan eens contact op met een van onze recruiters, of laat je terugbellen.

minder regelen meer focus

Meer regelen,
meer focus

Het geregel waarvan jij denkt dat het er bij hoort? Ook dat pakken we voor je op. Van acquisitie tot facturatie: wij zorgen dat de ruis verdwijnt. Jij kunt alles uit handen geven en overlegt alleen als jij dat nodig vindt. Met een persoonlijke support- en sparringpartner die altijd voor je klaar staat, zorgen wij voor optimaal werkplezier. Want leuker kunnen we het maken. En makkelijker ook.

“JUIST NU ER ZOVEEL WERK IS, KIEZEN STEEDS MEER ZELFSTANDIGEN ERVOOR OM ONDERDEEL TE WORDEN VAN ONS NETWERK.”

PREFERRED PARTNER

Talent&Pro is sinds jaar en dag preferred partner van de meest toonaangevende bedrijven in jouw sector. We kennen de belangrijkste beslissers in jouw business en weten precies hoe (en met wie) bepaalde bedrijven het liefst werken. Vandaar dat we jaarlijks zo’n 10.000 opdrachten van hen mogen ontvangen. Om die op te pakken, zijn we altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze mensen zoals jij.

Work more connect more benefit more focus more redmore
Wij werken onder andere voor
Logo_blue_sky_group
aegon-logo-e1569337416107
Zwitserleven-logo-e1569331347517
ing-logo-trasnp
ABN-AMRO-logo
Knab-logo-e1569330803844
Reaal-logo-e1569329466106
BNP
Rabobank-logo-e1569331139533
AON-logo-e1569329426182
BeFrank_logo
MN-logo-e1569330949979
nationale-nederlanden
LOGO-D~1
Allianz-logo-e1569329518913
logo_PGB-Pensioendiensten
APG_logo
ASR
KPMG-logo-e1569329394493
De-Volksbank-logo
Achmea-logo-e1569337468752
Actor_logo
Vivat-logo-e1569331297207
Deloitte-logo-e1569330680426
unive-logo-e1569329615972
hcs-logo-fc__dark

Meld je aan voor more!