Ongelukken zijn onvoorspelbaar. Ze gebeuren op de meest willekeurige en vaak onhandige momenten. We hebben er met z’n allen maar gewoon mee te dealen. Gelukkig weet jij als Young Professional in het traineeship Verzekeringen precies hoe je mensen hierop kunt voorbereiden.  

De uitdaging in het traineeship Verzekeringen:

In het traineeship Verzekeringen verdiep jij je in de wereld van schade-, zorg- en inkomensverzekeringen. Het voorbeeld van Fleur is maar één van de vele werkvelden in de financiële dienstverlening waar je als Young Professional werkzaam zult zijn. Soms heb je klantcontact, de andere keer ben je achter de schermen bezig en bespreek je vraagstukken met tussenpersonen, juristen en arbeidsdeskundigen. Als trainee Verzekeringen ga je aan de slag bij verzekeraars als Achmea, a.s.r. en Aegon. Je doet veel werkervaring op, creëert binnen no-time een zakelijk netwerk en groeit snel door in je carrière als specialist of (project)manager.
 
Bij Talent&Pro begin je als Young Professional bij het begin. Je moet de nodige meters maken in het traineeship Verzekeringen voordat je kunt doorgroeien in de financiële dienstverlening. Wanneer je jouw kennis en ervaring hebt ontwikkeld, kun je je gaan specialiseren bijvoorbeeld tot letselschadeadviseur of verzuimspecialist. Maar je kunt je ook richting managementfuncties ontwikkelen, waarin je een team aanstuurt, projectleider bent of onderzoekt hoe processen sneller en klantvriendelijker gemaakt kunnen worden.

Wij, als Best Workplace:

 • bieden je in het traineeship Verzekeringen interessante opdrachten voor 40 uur per week bij verschillende verzekeraars/intermediairs
 • zorgen dat jij je als Young Professional kunt blijven ontwikkelen met diverse opleidingen en trainingen zoals Wft's, LEAN en Scrum/Agile
 • zorgen voor een persoonlijke loopbaancoach (een People Manager) die je zowel op professioneel als persoonlijk niveau gaat begeleiden
 • bieden je voor je inzet als trainee Verzekeringen een salaris dat stijgt op basis van jouw functioneren en behaalde studiepunten
 • vinden het belangrijk dat Talent&Pro een ‘Best Workplace’ blijft
 • investeren graag in jouw toekomst en deinzen er niet voor terug om je bij wederzijdse tevredenheid een vast contract te bieden
 • hebben leuke collega’s die je ontmoet tijdens projecten, werkgroepen, unitavonden, evenementen, kerstborrels of onze jaarlijkse skitrip
 • hebben een stel autosleutels én tankpas liggen met jouw naam erop waarmee je zowel zakelijk als privé kunt rijden!

Jij, als trainee Verzekeringen:

 • wilt alles uit jezelf en je carrière halen en hebt talentontwikkeling hoog op je lijstje staan
 • hebt (bijna) een hbo of wo opleiding afgerond
 • bent een doorzetter en past je makkelijk aan in verschillende situaties
 • ziet verbeterpunten en bent niet bang om daar werk van te maken
 • woont in de Randstad of driehoek Utrecht – Zwolle – Arnhem of bent bereid om hier naartoe te verhuizen
 • hebt (bijna) je rijbewijs B en bent flexibel in reistijd

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Klik snel op onderstaande button en solliciteer. Heb je geen duidelijke voorkeur voor een traineeship van Talent&Pro? Stuur ons dan een open sollicitatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer 088 – 170 14 00.

Solliciteer nu

Dit bieden we jou

 • Persoonlijke coach
 • Intensieve opleiding
 • Salaris met bonusregeling
 • Leuke collega’s, informele sfeer
 • Auto van de zaak!

Durf jij het aan?

Solliciteer nu

Contact onze recruiter

Shanne Lof

Hoi, ik ben Fleur.

“Ik had vandaag mijn eerste werkdag. Althans, dat dacht ik. Ik was al vertraagd door files, maar toen ik bijna op mijn werk was remde de bestuurder achter me niet op tijd en reed hij vol op mijn auto in. Naast dat de bumper er vrijwel helemaal af ligt moet ik ook nog langs de huisarts voor mijn nek. Die heeft denk ik ook een aardige klap gehad. Uitgerekend vandaag!”

Dikke pech. Fleur baalt er goed van. Maar goed, het is gebeurd. Als trainee Verzekeringen ga jij Fleur helpen de financiële en praktische gevolgen van zo’n ongeluk te overzien en te beperken, zodat ze zich daar in ieder geval minder zorgen om hoeft te maken. Bijvoorbeeld door:
 • Fleur gerust te stellen en haar te adviseren over welke stappen ze nu moet nemen.
 • Uit te zoeken waar haar beschadigde auto zo snel mogelijk terecht kan.
 • Met de arbo-arts te overleggen en te regelen dat haar revalidatietraject van start kan gaan.
 • De uitkering van de schade te berekenen en te documenteren.

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!

1. Sollicitatie via de websiteSolliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screeningScreening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprekArbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Work hard, play hard!

Bij Talent&Pro gaan hard werken en lol maken hand in hand. De events die we organiseren maken jouw baan bij ons nóg leuker!

Bekijk de skitripvideo

Werken bij Talent&Pro als Trainee

Ontwikkelen van Talent naar Pro en verder…

Talent&Pro investeert in mensen die in zichzelf willen investeren. Volg je bij ons een traineeship, dan investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. We noemen dit ons ‘ontwikkeltraject’. Ben je starter? Dan begin je als Talent. In deze fase volg je de opleidingen die je nodig hebt in jouw vakgebied. Op basis van jouw behaalde diploma’s én jouw werkervaring, groei je door naar Professional. Als Pro’er ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden nóg verder en kies je voor een specifieke richting. Denk aan financieel specialist, leidinggevende of projectmanager in jouw vakgebied. Ook als Pro’er kun je bij Talent&Pro doorgroeien. Ontwikkel jij jezelf tot financieel zwaargewicht? Dan mag je jezelf Principal noemen. 

Jouw eigen persoonlijke coach

Al onze collega’s zijn leergierig, flexibel en goed in staat om in een korte tijd nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen in de praktijk. Om het beste uit jezelf te halen, krijg je als trainee begeleiding van een eigen persoonlijke coach. Dit noemen we een People Manager. Samen met jouw People Manager onderzoek je wat je kunt en wat je wilt bereiken in jouw carrière. Jullie stellen samen een ontwikkelplan op dat aansluit bij jouw talenten en ambities. Zoek je meer uitdaging? Zit je niet op de juiste plek? Of wil je iets anders bespreken? Je kunt áltijd terecht bij jouw People Manager als je ergens mee zit. 

Inhouse opleidingen volgen

Opleidingen en trainingen volg je bij ons inhouse opleidingscentrum in Utrecht: de Talent&Pro Academy. De Academy biedt erkende studies en trainingen van opleidingsinstituut Lindenhaeghe aan: een erkend opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. Via de Academy breid je niet alleen je kennis uit, maar werk je ook aan jouw persoonlijke competenties, zoals management of communicatie. Zo kun je in de praktijk nóg beter aan de slag en staat jezelf ontwikkelen centraal. 

Het bedrijf Talent&Pro

Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals in de financiële sector: bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 800 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals onze skitrip, ons beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!
Talent&Pro door de ogen van… Jurre ten Ham
Collega

“Als je na je afstuderen nog niet precies weet wat je wilt, dan is dit een hele goede stap. Ik kan het iedereen adviseren.”

Lees meer
Talent&Pro door de ogen van… Stan van Haren
Collega

“Nog vóórdat ik mijn officiële diploma in handen had, was ik al aangenomen bij Talent&Pro!”

Lees meer
Talent&Pro head’s up: hoe gaat het nu met… Dimitri Gerritsma
Collega

“Ik heb mijzelf in de 3 jaar bij Talent&Pro meer ontwikkeld dan in de 6 jaar daarvoor.”

Lees meer
Talent&Pro head’s up: hoe gaat het nu met… Karin Tervoert
Collega

“Ik voelde puur geluk op mijn eerste werkdag bij Talent&Pro, want ik wist: hier ga ik groeien!”

Lees meer

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Traineeship Verzekeringen? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Shanne Lof.

Solliciteer nu