Wat biedt Talent&Pro?

 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)

 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!

 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €270,- na jaar 1 en €378,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

  • Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.241,- per maand in jaar 2
  • Kies jij voor een leaseauto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.016,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!

 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

Wie ben jij als trainee Verzekeringen?

 • Bijna hbo- of wo-afgestudeerd

 • Ambitieus in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling

 • Begrijpt dat voor ontwikkeling een (zelf)kritische blik onmisbaar is

 • Bereid over je kwaliteiten én valkuilen open in gesprek te gaan met jouw People Manager

 • 36 of 40 uur beschikbaar

 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering

 • Woonachtig in de Randstad of reisbereid naar de Randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!

 • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Wat hebben je iPad, je gebit en je salaris met elkaar gemeen? Denk er nog maar even over na. Intussen vertellen wij je iets over Talent&Pro. Als detacheringsbureau zijn wij actief voor alle grote financiële dienstverleners in Nederland, waaronder verzekeraars. Met meer dan 800 collega’s door heel Nederland, voorzien wij deze organisaties van de beste professionals. Met ons traineeship Verzekeringen kun jij daar als starter een van zijn. (Oh ja, het juiste antwoord is dus: ze zijn alle drie te verzekeren!)

Over het traineeship Verzekeringen

Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste Onboarding programma van Nederland. Solliciteer nu en start het nieuwe jaar goed met het Talent&Pro onboardingsprogramma op bijvoorbeeld 3 of 17 juni!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende verzekeraars
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s

Opdrachtgevers 

In het traineeship Verzekeringen maak je via detachering kennis met de wereld van schade-, zorg- en inkomensverzekeringen. Je wordt opgeleid door Talent&Pro en gaat meteen aan de slag als verzekeringsadviseur, relatiebeheerder, acceptant of schadebehandelaar bij verzekeraars zoals Nationale-Nederlanden, Achmea, a.s.r., Univé, Allianz, Aon.

Werkzaamheden en opleidingen in het traineeship Verzekeringen

Als young professional ga je allerlei cases van klanten behandelen, waardoor je de verschillende verzekeringsproducten goed leert kennen. Of je legt aan klanten uit wat er verandert binnen de verzekeringsproducten, bijvoorbeeld bij wijzigingen van wet- en regelgeving. Interessante startersfuncties die een onderzoekende en klantgerichte houding van je verwachten, waarbij je ook nog eens Wft-diploma’s gaat halen, Personal Performance-trainingen volgt en in je Talentfase al de kans krijgt om vakgerichte opleidingen te doen. Bijvoorbeeld die van Casemanager Ziektewet, Fraudecoördinator of Leergang Licht Letsel.

Jouw ontwikkeling als Talent in het traineeship

De Talentfase beslaat twee jaar, waarin je als trainee Verzekeringen ontdekt waar jouw talenten liggen en welk type functie het best bij je past. Je begint met een oriënterende fase en groeit binnen jouw specialisme door in de richting van fraudespecialist, letselschadebehandelaar, projectleider, casemanager of verzuimspecialist. Je gaat je bijvoorbeeld bezighouden met de beoordeling van de rechtmatigheid van schade- of arbeidsongeschiktheid claims. Ook kan het zijn dat je in gesprek gaat met tussenpersonen, juristen en arbeidsdeskundigen over complexe vraagstukken.

Hoe specialiseer jij je als Pro

Na twee jaar ben je klaar voor de Pro-fase. Je gaat je verder specialiseren in de richting van je ambitie. Dat doe je niet alleen. Aan de zijlijn is altijd een People Manager aanwezig met wie je een ontwikkelplan opstelt en toewerkt naar je professionele en persoonlijke doelen. Elke zes weken kom je bij elkaar en bespreek je de voortgang in jouw ontwikkeling, reflecteer je op verbeterpunten en stel je doelen voor de komende periode. Kortom, jouw People Manager helpt jou het maximale halen uit jouw talent.

Solliciteer voor het traineeship Verzekeringen

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Alex de Jong via 06-27 23 73 96.

Jouw groeipad

0-2 jaar

Talent

Junior Consultant

Brede oriëntatie binnen jouw traineeship

Adviseur Particulieren
Junior schadebehandelaar
Junior Casemanager
Relatiebeheerder inkomen
Assistent Casemanager

2+ jaar

Pro

Consultant

Specialisatie en leiderschapsontwikkeling

Acceptant zakelijk verzekeringen
(Letsel)schadebehandelaar
Casemanager
WGA Casemanager
Commercieel Adviseur Sociale Zekerheidsverzekeringen

5+ jaar

Principal

Principal

Strategiebepaling en talentcoaching

Letselschadebehandelaar
Branchespecialist Schade
Underwriter / Broker
Financieel Planner
Fraude Coördinator
Arbeidsdeskundige
Projectmanager
Teammanager
Schade- / Inkomens-Jurist

€ 2.763,-
€ 5.328,-

Opleidingen: kennis en vaardigheden

1
Start
2
0-9 maanden
3
9-18 maanden
4
18+ maanden
WFT BASIS
EFFECTIEF OP INTAKE
DISC TRAINING
Wft Inkomen
Wft Schade Particulier
Inleiding Verzekeringsbedrijf
Klantgericht telefonisch communiceren
Opleiding Ziektewet Casemanagement
NEXT Insurance professional
NEXT Insurance vision & strategy
Riskmanagement
Training ondernemerschap
Regie op Verzuim
Opleiding Aansprakelijkheidsverzekeringen
Opleidingen Assurantie A
Opleiding Fraudebeheersing Verzekeringsbedrijf
Opleiding Licht letsel
WGA Casemanagement
Doorlopend

Your Own Development Area (YODA)

Het platform van T&P voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!*

* duurt gemiddeld 10 werkdagen

1. Sollicitatie via de website Solliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screening Screening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter 1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager 2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek Arbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd! Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Voorbeeld uit de praktijk

Als trainee Verzekeringen kom jij deze vraagstukken tegen:

Fleur: “Ik had vandaag mijn eerste werkdag. Althans, dat dacht ik. Ik was al vertraagd door files, maar toen ik bijna op mijn werk was remde de bestuurder achter me niet op tijd en reed hij vol op mijn auto in. Naast dat de bumper er vrijwel helemaal af ligt moet ik ook nog langs de huisarts voor mijn nek. Die heeft denk ik ook een aardige klap gehad. Uitgerekend vandaag!”

Dikke pech. Fleur baalt er goed van. Maar goed, het is gebeurd. Als trainee Verzekeringen ga jij Fleur helpen de financiële en praktische gevolgen van zo’n ongeluk te overzien en te beperken, zodat ze zich daar in ieder geval minder zorgen om hoeft te maken. Bijvoorbeeld door:
 • Fleur gerust te stellen en haar te adviseren over welke stappen ze nu moet nemen.
 • Uit te zoeken waar haar beschadigde auto zo snel mogelijk terecht kan.
 • Met de arbo-arts te overleggen en te regelen dat haar revalidatietraject van start kan gaan.
 • De uitkering van de schade te berekenen en te documenteren.

Collega's

Talent&Pro head’s up: hoe gaat het nu met… Dimitri Gerritsma
Collega
“Ik heb mijzelf in de 3 jaar bij Talent&Pro meer ontwikkeld dan in de 6 jaar daarvoor.” Hoe? Dat vertelt Dimitri je in dit interview. Lees meer
Talent&Pro door de ogen van… Sjoerd Spaans
Collega
Ontwikkeling, betrokkenheid en de open sfeer. Dit is wat Talent&Pro in drie woorden betekend voor Sjoerd. Waarom? Dat lees je hier. Lees meer

Talent & Pro Podcast

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Traineeship Verzekeringen? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Alex de Jong.

Solliciteer nu Solliciteer mobiel
Of maak eerst vrijblijvend kennis

Stel direct een vraag

Alex de Jong

Corporate Recruiter