Legaal jobhoppen bij de grootste banken, verzekeraars en pensioenfondsen van Nederland, zoals ABN AMRO, Delta Lloyd, Achmea, Aegon, Rabobank en ga zo maar door! Daarbij haal je Wft certificaten en andere opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allemaal onder intensieve begeleiding van jouw People Manager. Kortom, volop doorgroeimogelijkheden. Dat is werken in een Traineeship bij Talent&Pro. Solliciteer nu!

De uitdaging

Jij: hebt altijd al bij grote bedrijven en mooie merken willen werken?
Jij: wilt graag doorleren en jezelf in no-time verder ontwikkelen?
Jij: wilt begeleid worden naar jouw droombaan?
En… je houdt van hard werken, maar ook net zo veel van lol maken?Stop dan met scrollen, stuur ons jouw sollicitatie voor een traineeship in de financiële dienstverlening en dan maken we graag kennis met je!

  Ben je net afgestudeerd en wil je een HBO/WO Finance traineeship volgen?

  Bij Talent&Pro vind je de meest uitdagende traineeships in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is niet voor niets verkozen tot Best Workplace. Wij laten je zien dat deze branche jou een hoop te bieden heeft. Als Talent ontwikkel je je in korte tijd tot financieel adviseur, schade behandelaar, pensioenspecialist of proces-, project, of teammanager.

  Heb je geen financiële of economische studie achtergrond? Dat maakt niet uit! Als jij graag wilt leren, leiden wij je op. Kies voor een Traineeship bij Talent&Pro, dan leer je alle ins en outs van het vak kennen in een unieke werkomgeving met uitgebreide aandacht voor talentontwikkeling. Daarbij investeren we in jouw carrière en in jouw toekomst. Samen met jouw persoonlijke coach geef jij richting aan je ambitie.

  Inhoud HBO/WO traineeship Talent&Pro

  • Baangarantie en verschillende opdrachten bij grote namen binnen de financiële dienstverlening;
  • Een persoonlijke coach bij wie je altijd terecht kunt;
  • Een intensieve opleiding die past bij jouw werk- en leerdoelen;
  • Aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden;
  • Een marktconform salaris met bonusregeling;
  • Een auto van de zaak!
  • En niet te vergeten een boel enthousiaste, ambitieuze collega’s die je tegenkomt bij leuke uitjes zoals de jaarlijkse skitrip, verschillende sportieve activiteiten, pubquizzen, borrels en een knallend eindejaarsfeest.

  Wil jij ook snel starten en spreekt een traineeship bij Talent&Pro je aan? Stuur ons vandaag nog jouw cv.

  Solliciteren

  Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Klik snel op onderstaande button en solliciteer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer 088 – 170 14 00.

  Solliciteer nu

  Dit bieden we jou

  • Persoonlijke coach
  • Intensieve opleiding
  • Salaris met bonusregeling
  • Leuke collega’s, informele sfeer
  • Auto van de zaak!

  Durf jij het aan?

  Solliciteer nu

  Contact onze recruiter

  Ellen Hagedoorn

  Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!

  1. Sollicitatie via de websiteSolliciteren

  Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

  2. Telefonische screeningScreening

  Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

  3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter1e gesprek

  Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

  4. Tweede gesprek met een People Manager2e gesprek

  Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

  5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprekArbeids- voorwaarden

  Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

  Gefeliciteerd!

  Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

  Work hard, play hard!

  Bij Talent&Pro gaan hard werken en lol maken hand in hand. De events die we organiseren maken jouw baan bij ons nóg leuker!

  Bekijk de skitripvideo

  Werken bij Talent&Pro als Trainee

  Ontwikkelen van Talent naar Pro en verder…

  Talent&Pro investeert in mensen die in zichzelf willen investeren. Volg je bij ons een traineeship, dan investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. We noemen dit ons ‘ontwikkeltraject’. Ben je starter? Dan begin je als Talent. In deze fase volg je de opleidingen die je nodig hebt in jouw vakgebied. Op basis van jouw behaalde diploma’s én jouw werkervaring, groei je door naar Professional. Als Pro’er ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden nóg verder en kies je voor een specifieke richting. Denk aan financieel specialist, leidinggevende of projectmanager in jouw vakgebied. Ook als Pro’er kun je bij Talent&Pro doorgroeien. Ontwikkel jij jezelf tot financieel zwaargewicht? Dan mag je jezelf Principal noemen. 

  Jouw eigen persoonlijke coach

  Al onze collega’s zijn leergierig, flexibel en goed in staat om in een korte tijd nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen in de praktijk. Om het beste uit jezelf te halen, krijg je als trainee begeleiding van een eigen persoonlijke coach. Dit noemen we een People Manager. Samen met jouw People Manager onderzoek je wat je kunt en wat je wilt bereiken in jouw carrière. Jullie stellen samen een ontwikkelplan op dat aansluit bij jouw talenten en ambities. Zoek je meer uitdaging? Zit je niet op de juiste plek? Of wil je iets anders bespreken? Je kunt áltijd terecht bij jouw People Manager als je ergens mee zit. 

  Inhouse opleidingen volgen

  Opleidingen en trainingen volg je bij ons inhouse opleidingscentrum in Utrecht: de Talent&Pro Academy. De Academy biedt erkende studies en trainingen van opleidingsinstituut Lindenhaeghe aan: een erkend opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. Via de Academy breid je niet alleen je kennis uit, maar werk je ook aan jouw persoonlijke competenties, zoals management of communicatie. Zo kun je in de praktijk nóg beter aan de slag en staat jezelf ontwikkelen centraal. 

  Het bedrijf Talent&Pro

  Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals in de financiële sector: bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 800 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals onze skitrip, ons beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!
  Collega's aan het woord: Ferdy Rademaker
  Collega

  “Via Cycle for Hope draag ik mijn maatschappelijke steentje bij!”

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Oscar Palstra
  Collega

  “Binnen Talent&Pro heb ik altijd weer een stap omhoog kunnen zetten.”

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Bibi Kwaak
  Collega

  “Dit waren echt de momenten waarop ik een verschil kon maken binnen het team!”

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Nickay Schenk
  Collega

  “Als jij iets wilt bereiken, onderneem dan actie.”

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Caroline Burgers
  Collega

  ‘Bij Talent&Pro hoop ik verder uit te vinden welke kant ik op wil.’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Kirsten Prosec
  Collega

  ‘Ik zou het zeker op dezelfde manier over doen!’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Madelon de Jager
  Collega

  ‘Van een afstand lijkt het speels en vrij, maar als je wat dichterbij komt zie je al snel dat iedereen werkt aan een gemeenschappelijk doel’.

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Colette Ermers
  Collega

  ‘Dit jaar heb ik besloten om het project met eigen ogen te bekijken en mijn steentje bij te dragen waar dit kan’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Yde Starreveld
  Collega

  ‘Als ik daar ben dan zie ik ontzettend mooie dingen. Dan voel ik me echt een bevoorrecht mens’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Jan de Graaf
  Collega

  ‘Bij ABN AMRO werkte ik samen met veel mensen van Talent&Pro. Zij waren altijd erg enthousiast over hun werkgever en kregen goede begeleiding in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook hadden zij altijd zicht op mooie vervolgopdrachten. Dat sprak mij enorm aan.’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Caroline, Dimitri en Ronald
  Collega

  ‘American Dream in traineeships bij Talent&Pro’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Cindy van Miltenburg
  Collega

  ‘Alleen al het gebouw van T&P straalt een relaxte sfeer uit’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Sjors Melskens
  Collega

  ‘Door rustig te blijven en niet zenuwachtig te worden van alle hectiek, kreeg ik snel verantwoordelijkheid voor eigen dossiers’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Tomas Hiep
  Collega

  ‘Ik zie mijn eerste opdracht vooral als een kweekvijver voor talent’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Dalibor Lucic
  Collega

  ‘Als het gaat om succes behalen, vind ik de menselijke factor namelijk de meest interessante en bepalende factor’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Henk Tol
  Collega

  ‘Doordat Talent&Pro opleidingen, trainingen en cursussen aanbiedt, kan ik mij op een snelle manier ontwikkelen en specialiseren’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Melanie van Duist
  Collega

  ‘Talent&Pro is voor mij een plek om de juiste vaardigheden te ontwikkelen, door de combinatie van opleidingen, trainingen en begeleiding’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Andrea van der Kamp
  Collega

  ‘Het is een open organisatie waar tijd en aandacht voor de werknemers een belangrijke rol speelt’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Tine Bosch
  Collega

  ‘Als je je wil en inzet toont, is er heel veel mogelijk en krijg je hulp vanuit verschillende hoeken’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Michael Gras
  Collega

  ‘Het feit dat je een eigen People Manager hebt is erg fijn. Hij of zij zorgt ervoor dat je je blijft focussen op je eigen ontwikkeling en is er voor je als je met vragen zit’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Cindy van Dooren
  Collega

  ‘Ik vind het fijn om een coach te hebben die met me meedenkt en die daarnaast ook interesse toont in mijn privéleven’

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Daniel Kolobaric
  Collega

  ‘Ik zag Talent&Pro als een goede manier om mijn carrière een nieuwe wending te geven in de richting die me juist wel interesseerde’

  Lees meer

  Solliciteer direct

  Ben je geïnteresseerd in het Traineeship hbo/wo? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Ellen Hagedoorn.

  Solliciteer nu