Legaal jobhoppen bij de grootste banken, verzekeraars en pensioenfondsen van Nederland zoals ABN AMRO, Delta Lloyd, Achmea, Aegon, Rabobank en ga zo maar door! Daarbij haal je Wft-diploma's en andere opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allemaal onder intensieve begeleiding van jouw People Manager. Kortom, volop doorgroeimogelijkheden. Dat is werken in een traineeship bij Talent&Pro. Solliciteer nu!

De uitdaging na het afstuderen van je hbo/wo opleiding:

Jij: hebt altijd al bij grote bedrijven en mooie merken willen werken?
Jij: wilt graag doorleren en jezelf in no-time verder ontwikkelen?
Jij: wilt begeleid worden naar jouw droombaan?
En… je houdt van hard werken, maar ook net zo veel van lol maken?
Stop dan met scrollen, stuur ons jouw sollicitatie voor een traineeship in de financiële dienstverlening en dan maken we graag kennis met je!

  Jij, in het hbo/wo finance traineeship:

  Bij Talent&Pro vind je de meest uitdagende traineeships in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is niet voor niets verkozen tot Best Workplace. Wij laten je zien dat deze branche jou een hoop te bieden heeft. Als talent ontwikkel je je in korte tijd tot financieel adviseur, schade behandelaar, pensioenspecialist of proces-, project-, of teammanager.

  Heb je een hbo of wo diploma maar niet in een financiële of economische achtergrond? Dat maakt niet uit! Als jij graag wilt leren, leiden wij je op. Kies voor een traineeship bij Talent&Pro, dan leer je alle ins en outs van het vak kennen in een unieke werkomgeving met uitgebreide aandacht voor talentontwikkeling. Daarbij investeren we in jouw carrière en in jouw toekomst. Samen met jouw persoonlijke coach geef jij richting aan je ambitie.

  Wij, als Best Workplace:

  • bieden jou baangarantie en verschillende opdrachten bij grote financiële dienstverleners
  • regelen een persoonlijke coach (People Manager) bij wie je altijd terecht kunt
  • hebben een intensieve opleiding die past bij jouw werk- en leerdoelen
  • bieden aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden
  • geven jou een marktconform salaris met bonusregeling
  • hebben een auto van de zaak voor je
  • en niet te vergeten hebben wij een hoop enthousiaste, ambitieuze collega’s die je tegenkomt bij leuke uitjes zoals de jaarlijkse skitrip, verschillende sportieve activiteiten, pubquizzen, borrels en een knallend eindejaarsfeest

  Wil jij ook snel starten en spreekt een traineeship bij Talent&Pro je aan? Stuur ons vandaag nog jouw cv.

  Solliciteren

  Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Klik snel op onderstaande button en solliciteer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer 088 – 170 14 00.

  Solliciteer nu

  Dit bieden we jou

  • Persoonlijke coach
  • Intensieve opleiding
  • Salaris met bonusregeling
  • Leuke collega’s, informele sfeer
  • Auto van de zaak!

  Durf jij het aan?

  Solliciteer nu

  Contact onze recruiter

  Gonnie van der Bij

  Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!

  1. Sollicitatie via de websiteSolliciteren

  Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

  2. Telefonische screeningScreening

  Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

  3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter1e gesprek

  Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

  4. Tweede gesprek met een People Manager2e gesprek

  Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

  5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprekArbeids- voorwaarden

  Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

  Gefeliciteerd!

  Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

  Work hard, play hard!

  Bij Talent&Pro gaan hard werken en lol maken hand in hand. De events die we organiseren maken jouw baan bij ons nóg leuker!

  Bekijk de skitripvideo

  Werken bij Talent&Pro als Trainee

  Ontwikkelen van Talent naar Pro en verder…

  Talent&Pro investeert in mensen die in zichzelf willen investeren. Volg je bij ons een traineeship, dan investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. We noemen dit ons ‘ontwikkeltraject’. Ben je starter? Dan begin je als Talent. In deze fase volg je de opleidingen die je nodig hebt in jouw vakgebied. Op basis van jouw behaalde diploma’s én jouw werkervaring, groei je door naar Professional. Als Pro’er ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden nóg verder en kies je voor een specifieke richting. Denk aan financieel specialist, leidinggevende of projectmanager in jouw vakgebied. Ook als Pro’er kun je bij Talent&Pro doorgroeien. Ontwikkel jij jezelf tot financieel zwaargewicht? Dan mag je jezelf Principal noemen. 

  Jouw eigen persoonlijke coach

  Al onze collega’s zijn leergierig, flexibel en goed in staat om in een korte tijd nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen in de praktijk. Om het beste uit jezelf te halen, krijg je als trainee begeleiding van een eigen persoonlijke coach. Dit noemen we een People Manager. Samen met jouw People Manager onderzoek je wat je kunt en wat je wilt bereiken in jouw carrière. Jullie stellen samen een ontwikkelplan op dat aansluit bij jouw talenten en ambities. Zoek je meer uitdaging? Zit je niet op de juiste plek? Of wil je iets anders bespreken? Je kunt áltijd terecht bij jouw People Manager als je ergens mee zit. 

  Inhouse opleidingen volgen

  Opleidingen en trainingen volg je bij ons inhouse opleidingscentrum in Utrecht: de Talent&Pro Academy. De Academy biedt erkende studies en trainingen van opleidingsinstituut Lindenhaeghe aan: een erkend opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. Via de Academy breid je niet alleen je kennis uit, maar werk je ook aan jouw persoonlijke competenties, zoals management of communicatie. Zo kun je in de praktijk nóg beter aan de slag en staat jezelf ontwikkelen centraal. 

  Het bedrijf Talent&Pro

  Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals in de financiële sector: bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 800 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals onze skitrip, ons beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!
  Collega's aan het woord: Talent&Pro door de ogen van... Hans van Kaathoven
  Collega

  “Waar ik direct aan denk als ik aan Talent&Pro denk, is ontwikkeling.“

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Madelon de Jager
  Collega

  “Van een afstand lijkt het speels en vrij, maar als je wat dichterbij komt zie je al snel dat iedereen werkt aan een gemeenschappelijk doel.”

  Lees meer
  Collega's aan het woord: Stefan Aarsel
  Collega

  “De belangrijkste drijfveren in mijn werk zijn voor mij trots, plezier en ontwikkeling.”

  Lees meer

  Solliciteer direct

  Ben je geïnteresseerd in het Traineeship hbo/wo? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Gonnie van der Bij.

  Solliciteer nu