Wil jij jobhoppen bij de grootste banken, verzekeraars en pensioenfondsen van Nederland zoals ABN AMRO, Nationale-Nederlanden, Achmea en Aegon? Start dan met een traineeship van Talent&Pro! Naast een 40-urige werkweek haal je Wft-diploma's en volg je andere vaardigheidstrainingen en opleidingen zoals LEAN, Agile en Scrum. En dat allemaal onder intensieve begeleiding van jouw People Manager. Solliciteer nu!

De uitdaging als hbo/wo finance trainee:

Bij Talent&Pro vind je de meest uitdagende traineeships in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is niet voor niets verkozen tot Best Workplace. Wij laten je zien dat deze branche jou een hoop te bieden heeft. Als talent ontwikkel je je in korte tijd tot financieel adviseur, schadebehandelaar, pensioenspecialist, actuaris, IT specialist of proces-, project-, of teammanager.

Heb je een hbo of wo diploma maar niet in een financiële of economische achtergrond? Dat maakt niet uit! Als jij graag wilt leren, leiden wij je op. Kies je voor een traineeship bij Talent&Pro, dan leer je alle ins en outs van het vak kennen in een unieke werkomgeving met uitgebreide aandacht voor talentontwikkeling. Daarbij investeren we in jouw carrière en in jouw toekomst. Samen met jouw persoonlijke coach geef jij richting aan je ambitie.

  Wij, als Best Workplace:

  • bieden jou baangarantie en verschillende opdrachten bij grote financiële dienstverleners
  • regelen een persoonlijke coach (People Manager) bij wie je altijd terecht kunt
  • hebben een intensieve opleiding die past bij jouw werk- en leerdoelen
  • bieden aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden
  • geven jou een marktconform salaris met bonusregeling
  • investeren graag in jouw toekomst en deinzen er niet voor terug om je bij wederzijdse tevredenheid een vast contract te bieden
  • hebben een hoop enthousiaste en ambitieuze collega’s die je tegenkomt bij leuke uitjes zoals de jaarlijkse skitrip, verschillende sportieve activiteiten, pubquizzen, borrels en een knallend eindejaarsfeest
  • hebben een stel autosleutels én tankpas liggen met jouw naam erop waarmee je zowel zakelijk als privé kunt rijden!

  Jij, als enthousiaste hbo/wo starter:

  • hebt (bijna) een hbo of wo opleiding afgerond
  • wilt alles uit jezelf en je carrière halen en hebt talentontwikkeling hoog op je lijstje staan
  • past je als trainee makkelijk aan in verschillende situaties
  • hebt inlevingsvermogen en bent communicatief sterk
  • ziet verbeterpunten en bent niet bang om daar als echte Young Professional werk van te maken
  • woont in de Randstad of bent bereid om hier naartoe te verhuizen
  • hebt (bijna) je rijbewijs B en bent flexibel in reistijd

  Solliciteren

  Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Klik snel op onderstaande button en solliciteer. Heb je geen duidelijke voorkeur voor een traineeship van Talent&Pro? Stuur ons dan een open sollicitatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer 088 – 170 14 00.

  Solliciteer nu

  Dit bieden we jou

  • Persoonlijke coach
  • Intensieve opleiding
  • Salaris met bonusregeling
  • Leuke collega’s, informele sfeer
  • Auto van de zaak!

  Durf jij het aan?

  Solliciteer nu

  Contact onze recruiter

  Gonnie van der Bij

  Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!

  1. Sollicitatie via de websiteSolliciteren

  Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

  2. Telefonische screeningScreening

  Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

  3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter1e gesprek

  Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

  4. Tweede gesprek met een People Manager2e gesprek

  Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

  5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprekArbeids- voorwaarden

  Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

  Gefeliciteerd!

  Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

  Work hard, play hard!

  Bij Talent&Pro gaan hard werken en lol maken hand in hand. De events die we organiseren maken jouw baan bij ons nóg leuker!

  Bekijk de skitripvideo

  Werken bij Talent&Pro als Trainee

  Ontwikkelen van Talent naar Pro en verder…

  Talent&Pro investeert in mensen die in zichzelf willen investeren. Volg je bij ons een traineeship, dan investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. We noemen dit ons ‘ontwikkeltraject’. Ben je starter? Dan begin je als Talent. In deze fase volg je de opleidingen die je nodig hebt in jouw vakgebied. Op basis van jouw behaalde diploma’s én jouw werkervaring, groei je door naar Professional. Als Pro’er ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden nóg verder en kies je voor een specifieke richting. Denk aan financieel specialist, leidinggevende of projectmanager in jouw vakgebied. Ook als Pro’er kun je bij Talent&Pro doorgroeien. Ontwikkel jij jezelf tot financieel zwaargewicht? Dan mag je jezelf Principal noemen. 

  Jouw eigen persoonlijke coach

  Al onze collega’s zijn leergierig, flexibel en goed in staat om in een korte tijd nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen in de praktijk. Om het beste uit jezelf te halen, krijg je als trainee begeleiding van een eigen persoonlijke coach. Dit noemen we een People Manager. Samen met jouw People Manager onderzoek je wat je kunt en wat je wilt bereiken in jouw carrière. Jullie stellen samen een ontwikkelplan op dat aansluit bij jouw talenten en ambities. Zoek je meer uitdaging? Zit je niet op de juiste plek? Of wil je iets anders bespreken? Je kunt áltijd terecht bij jouw People Manager als je ergens mee zit. 

  Inhouse opleidingen volgen

  Opleidingen en trainingen volg je bij ons inhouse opleidingscentrum in Utrecht: de Talent&Pro Academy. De Academy biedt erkende studies en trainingen van opleidingsinstituut Lindenhaeghe aan: een erkend opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. Via de Academy breid je niet alleen je kennis uit, maar werk je ook aan jouw persoonlijke competenties, zoals management of communicatie. Zo kun je in de praktijk nóg beter aan de slag en staat jezelf ontwikkelen centraal. 

  Het bedrijf Talent&Pro

  Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals in de financiële sector: bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 800 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals onze skitrip, ons beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!
  Collega’s aan het woord: Madelon de Jager
  Collega

  “Van een afstand lijkt het speels en vrij, maar als je wat dichterbij komt zie je al snel dat iedereen werkt aan een gemeenschappelijk doel.”

  Lees meer
  Collega’s aan het woord: Stefan Aarsel
  Collega

  “De belangrijkste drijfveren in mijn werk zijn voor mij trots, plezier en ontwikkeling.”

  Lees meer
  Collega’s aan het woord: Oscar Palstra
  Collega

  “Binnen Talent&Pro heb ik altijd weer een stap omhoog kunnen zetten.”

  Lees meer

  Solliciteer direct

  Ben je geïnteresseerd in het Traineeship hbo/wo? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Gonnie van der Bij.

  Solliciteer nu