Oh oh, ben jij er zo een: je vrienden willen geen spelletjes meer met jou spelen, want je wint toch altijd. Je houdt ervan om te puzzelen met cijfers, lost schijnbaar onmogelijke vraagstukken eenvoudig op en bent analytisch. Word je dan ook nog eens enthousiast van risico analyses, Big Data modellen en IT-systemen? Tja, dan vrezen wij dat we jou aan onze collega’s voor moeten gaan stellen omdat jij precies op je plek bent in ons traineeship Actuarieel Rekenaar!

De uitdaging als trainee Actuarieel Rekenaar:

Wat ga je als trainee Actuarieel Rekenaar precies doen? In dit traineeship word je opgeleid voor een succesvolle carrière op het actuariaat, ook wel verzekeringswiskunde genoemd. Het is het ideale traineeship voor bèta’s die hun cijfermatig talent willen inzetten in het bedrijfsleven. Je doet tijdelijke opdrachten binnen de financiële dienstverlening bij verschillende pensioenfondsen of verzekeraars, zoals Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd en Aegon.
 
Je wordt ingezet als Young Professional op tijdelijke opdrachten bij verschillende pensioenfondsen en/of verzekeraars om de financiële dienstverlening goed te leren kennen. Op polisniveau ontdek je wat verzekeringen en pensioenen inhouden. Denk aan: hoe berekeningen worden gemaakt, wat de klant verwacht en hoe je daarover communiceert. Het traineeship Actuarieel Rekenaar is een ontzettend mooi opleidingstraject waar je mooie stappen kunt maken. Na het behalen van je opleidingen en met voldoende operationele ervaring, word je als trainee Actuarieel Rekenaar ingezet op opdrachten waarbij je op strategisch/portefeuille niveau gaat rekenen en/of modellen of tools gaat bouwen. Vervolgens is de sky de limit en voor je het weet ben jij degene die rapportages oplevert voor de AFM of degene die als Actuarieel Rekenaar of Actuarieel Analist de premie van de nieuwe autoverzekering van Nationale Nederlanden bepaalt. Dat is nog eens talentontwikkeling!

Naast jouw opdracht bij de opdrachtgever volg je een uitgebreid opleidingstraject, te beginnen met Actuarieel Rekenaar, opgevolgd door Actuarieel Analist met als ultiem einddoel de opleiding tot Actuaris. Naast dit uitgestippelde traject, waarin jij zelf bepaalt hoe ver je doorleert, zijn er ook nog diverse andere cursussen en opleidingen te volgen ten gunste van jouw ontwikkeling!

Jij, in het traineeship Actuarieel Rekenaar:

 • hebt een afgeronde hbo- of wo-bachelor (bèta-achtergrond is een sterke pré)
 • bent een nieuwsgierige Young Professional en wilt altijd weten hoe processen of berekeningen in elkaar steken
 • hebt aantoonbaar cijfermatig inzicht, bent analytisch en werkt nauwkeurig
 • bent als trainee Actuarieel Rekenaar niet tevreden voordat je de beste oplossing hebt gevonden
 • vindt het leuk om door te studeren en hebt talentontwikkeling hoog op je lijstje staan
 • ziet verbeterpunten en maakt daar echt werk van
 • hebt (bijna) je rijbewijs B en bent flexibel in reistijd
 • woont in de Randstad of wilt hier best komen wonen

Wij, als Best Workplace:

 • verzorgen een opleidingstraject van Actuarieel Rekenaar tot Actuarieel Analist
 • bieden je cursussen aan als Excel, SQL en VBA en trainingen in de richting van Projectmanagement
 • Vinden talentontwikkeling enorm belangrijk en zorgen dat jij je als trainee Actuarieel Rekenaar kunt blijven ontwikkelen met diverse opleidingen en trainingen
 • zorgen voor een persoonlijke loopbaancoach (een People Manager) die je zowel op professioneel als persoonlijk niveau gaat begeleiden
 • bieden je voor je inzet als trainee Actuarieel Rekenaar een salaris dat stijgt op basis van jouw functioneren en behaalde vakken
 • vinden het belangrijk dat Talent&Pro een ‘Best Workplace’ blijft
 • hebben leuke collega’s die je ontmoet tijdens projecten, werkgroepen, unitavonden, evenementen, kerstborrels of onze jaarlijkse skitrip
 • hebben een stel autosleutels liggen met jouw naam erop!

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Klik snel op onderstaande button en solliciteer. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze recruiters op nummer 088 – 170 14 00

Solliciteer nu

Dit bieden we jou

 • Persoonlijke coach
 • Intensieve opleiding
 • Salaris met bonusregeling
 • Leuke collega’s, informele sfeer
 • Auto van de zaak!

Durf jij het aan?

Solliciteer nu

Contact onze recruiter

Rik van der Veen

Hoi, ik ben Nigel.

“Mijn gemiddelde voor wiskunde lag altijd een beetje rond de vijf. Ik ben gelukkig weer goed in andere dingen, maar denk wel eens: had ik op school toch maar wat beter opgelet! Ik ben manager bij een grote verzekeraar en binnenkort gaan we over op een nieuw systeem. Bij zo’n verandering komen altijd data-issues naar voren. Daarnaast moeten de nieuwe premies weer bepaald gaan worden, en ik hoorde dat er nog aardig wat gesleuteld moet worden aan het rekenmodel. Voor mij betekent dat gewoon een hele hoop stress!”

Van al die cijfers krijgt Nigel het best benauwd. Maar als Actuarieel trainee weet jij wel beter en ga je mensen als Nigel helpen. Je leert:
 • De verschillende producten kennen en klantvragen te beantwoorden
 • Pensioenen te beoordelen en de voorafgaande berekeningen te maken
 • Hoe je data-issues analyseert en oplost tijdens een systeemmigratie
 • Hoe rekenmodellen voor premies werken en hoe je deze kunt bouwen en optimaliseren

Work hard, play hard!

Bij Talent&Pro gaan hard werken en lol maken hand in hand. De events die we organiseren maken jouw baan bij ons nóg leuker!

Bekijk de skitripvideo

Werken bij Talent&Pro als Trainee

Ontwikkelen van Talent naar Pro en verder…

Talent&Pro investeert in mensen die in zichzelf willen investeren. Volg je bij ons een traineeship, dan investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. We noemen dit ons ‘ontwikkeltraject’. Ben je starter? Dan begin je als Talent. In deze fase volg je de opleidingen die je nodig hebt in jouw vakgebied. Op basis van jouw behaalde diploma’s én jouw werkervaring, groei je door naar Professional. Als Pro’er ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden nóg verder en kies je voor een specifieke richting. Denk aan financieel specialist, leidinggevende of projectmanager in jouw vakgebied. Ook als Pro’er kun je bij Talent&Pro doorgroeien. Ontwikkel jij jezelf tot financieel zwaargewicht? Dan mag je jezelf Principal noemen. 

Jouw eigen persoonlijke coach

Al onze collega’s zijn leergierig, flexibel en goed in staat om in een korte tijd nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen in de praktijk. Om het beste uit jezelf te halen, krijg je als trainee begeleiding van een eigen persoonlijke coach. Dit noemen we een People Manager. Samen met jouw People Manager onderzoek je wat je kunt en wat je wilt bereiken in jouw carrière. Jullie stellen samen een ontwikkelplan op dat aansluit bij jouw talenten en ambities. Zoek je meer uitdaging? Zit je niet op de juiste plek? Of wil je iets anders bespreken? Je kunt áltijd terecht bij jouw People Manager als je ergens mee zit. 

Inhouse opleidingen volgen

Opleidingen en trainingen volg je bij ons inhouse opleidingscentrum in Utrecht: de Talent&Pro Academy. De Academy biedt erkende studies en trainingen van opleidingsinstituut Lindenhaeghe aan: een erkend opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. Via de Academy breid je niet alleen je kennis uit, maar werk je ook aan jouw persoonlijke competenties, zoals management of communicatie. Zo kun je in de praktijk nóg beter aan de slag en staat jezelf ontwikkelen centraal. 

Het bedrijf Talent&Pro

Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals in de financiële sector: bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 800 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals onze skitrip, ons beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!
Collega's aan het woord: Ferdy Rademaker
Collega

“Via Cycle for Hope draag ik mijn maatschappelijke steentje bij!”

Lees meer
Collega's aan het woord: Oscar Palstra
Collega

“Binnen Talent&Pro heb ik altijd weer een stap omhoog kunnen zetten.”

Lees meer
Collega's aan het woord: Bibi Kwaak
Collega

“Dit waren echt de momenten waarop ik een verschil kon maken binnen het team!”

Lees meer
Collega's aan het woord: Nickay Schenk
Collega

“Als jij iets wilt bereiken, onderneem dan actie.”

Lees meer
Collega's aan het woord: Caroline Burgers
Collega

‘Bij Talent&Pro hoop ik verder uit te vinden welke kant ik op wil.’

Lees meer
Collega's aan het woord: Kirsten Prosec
Collega

‘Ik zou het zeker op dezelfde manier over doen!’

Lees meer
Collega's aan het woord: Madelon de Jager
Collega

‘Van een afstand lijkt het speels en vrij, maar als je wat dichterbij komt zie je al snel dat iedereen werkt aan een gemeenschappelijk doel’.

Lees meer
Collega's aan het woord: Colette Ermers
Collega

‘Dit jaar heb ik besloten om het project met eigen ogen te bekijken en mijn steentje bij te dragen waar dit kan’

Lees meer
Collega's aan het woord: Yde Starreveld
Collega

‘Als ik daar ben dan zie ik ontzettend mooie dingen. Dan voel ik me echt een bevoorrecht mens’

Lees meer
Collega's aan het woord: Jan de Graaf
Collega

‘Ik zat op een opdracht waarvan ik na verloop van tijd vond dat deze onder mijn ambitieniveau lag’

Lees meer
Collega's aan het woord: Caroline, Dimitri en Ronald
Collega

‘American Dream in traineeships bij Talent&Pro’

Lees meer
Collega's aan het woord: Cindy van Miltenburg
Collega

‘Alleen al het gebouw van T&P straalt een relaxte sfeer uit’

Lees meer
Collega's aan het woord: Sjors Melskens
Collega

‘Door rustig te blijven en niet zenuwachtig te worden van alle hectiek, kreeg ik snel verantwoordelijkheid voor eigen dossiers’

Lees meer
Collega's aan het woord: Tomas Hiep
Collega

‘Ik zie mijn eerste opdracht vooral als een kweekvijver voor talent’

Lees meer
Collega's aan het woord: Dalibor Lucic
Collega

‘Als het gaat om succes behalen, vind ik de menselijke factor namelijk de meest interessante en bepalende factor’

Lees meer
Collega's aan het woord: Henk Tol
Collega

‘Doordat Talent&Pro opleidingen, trainingen en cursussen aanbiedt, kan ik mij op een snelle manier ontwikkelen en specialiseren’

Lees meer
Collega's aan het woord: Melanie van Duist
Collega

‘Talent&Pro is voor mij een plek om de juiste vaardigheden te ontwikkelen, door de combinatie van opleidingen, trainingen en begeleiding’

Lees meer
Collega's aan het woord: Andrea van der Kamp
Collega

‘Het is een open organisatie waar tijd en aandacht voor de werknemers een belangrijke rol speelt’

Lees meer
Collega's aan het woord: Tine Bosch
Collega

‘Als je je wil en inzet toont, is er heel veel mogelijk en krijg je hulp vanuit verschillende hoeken’

Lees meer
Collega's aan het woord: Michael Gras
Collega

‘Het feit dat je een eigen People Manager hebt is erg fijn. Hij of zij zorgt ervoor dat je je blijft focussen op je eigen ontwikkeling en is er voor je als je met vragen zit’

Lees meer
Collega's aan het woord: Cindy van Dooren
Collega

‘Ik vind het fijn om een coach te hebben die met me meedenkt en die daarnaast ook interesse toont in mijn privéleven’

Lees meer
Collega's aan het woord: Daniel Kolobaric
Collega

‘Ik zag Talent&Pro als een goede manier om mijn carrière een nieuwe wending te geven in de richting die me juist wel interesseerde’

Lees meer

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Traineeship Actuarieel Rekenaar? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Rik van der Veen.

Solliciteer nu