Oh oh, ben jij er zo een: je vrienden willen geen spelletjes meer met jou spelen, want je wint toch altijd. Je houdt ervan om te puzzelen met cijfers, lost schijnbaar onmogelijke vraagstukken eenvoudig op en bent analytisch. Word je dan ook nog eens enthousiast van risico analyses, Big Data modellen en IT-systemen? Tja, dan vrezen wij dat we jou aan onze collega’s voor moeten gaan stellen omdat jij precies op je plek bent in ons traineeship Actuarieel Rekenaar!

De uitdaging in het traineeship Actuarieel Rekenaar:

Wat ga je als trainee Actuarieel Rekenaar precies doen? In dit traineeship word je opgeleid voor een succesvolle carrière op het actuariaat, ook wel verzekeringswiskunde genoemd. Het is het ideale traineeship voor bèta’s die hun cijfermatige talent willen inzetten in het bedrijfsleven. Als Young Professional ga je aan de slag in de financiële dienstverlening bij verschillende pensioenfondsen of verzekeraars zoals Nationale-Nederlanden, Achmea en Aegon.
 
Op polisniveau ontdek je wat verzekeringen en pensioenen inhouden. Denk aan: hoe worden berekeningen gemaakt, wat verwacht de klant en hoe je communiceer je daarover. Het traineeship Actuarieel Rekenaar is een ontzettend uitdagend en intensief opleidingstraject waar je snel mooie stappen kunt maken. Na het behalen van je opleidingen en met voldoende operationele ervaring, word je als trainee Actuarieel Rekenaar ingezet op opdrachten waarbij je op strategisch/portefeuille niveau gaat rekenen en/of modellen of tools gaat bouwen. Vervolgens is de sky de limit en voor je het weet ben jij degene die rapportages oplevert voor de AFM of degene die als Actuarieel Rekenaar of Actuarieel Analist de premie van de nieuwe autoverzekering van Nationale-Nederlanden bepaalt. Dat is nog eens talentontwikkeling!

Naast jouw opdracht bij de opdrachtgever volg je een uitgebreid en intensief opleidingstraject, te beginnen met Actuarieel Rekenaar, opgevolgd door Actuarieel Analist met als ultiem einddoel de opleiding tot Actuaris. Naast dit uitgestippelde traject, waarin jij zelf bepaalt hoe ver je doorleert, zijn er ook nog diverse andere cursussen en opleidingen te volgen ten gunste van jouw ontwikkeling!

Wij, als Best Workplace:

 • verzorgen een opleidingstraject van Actuarieel Rekenaar tot Actuarieel Analist
 • bieden je in het traineeship Actuarieel Rekenaar interessante opdrachten voor 40 uur per week bij verschillende financiële dienstverleners
 • vinden talentontwikkeling enorm belangrijk en zorgen dat jij je als trainee Actuarieel Rekenaar blijft ontwikkelen met diverse opleidingen en trainingen zoals Excel, SQL, VBA en projectmanagement
 • zorgen voor een persoonlijke loopbaancoach (een People Manager) die je zowel op professioneel als persoonlijk niveau gaat begeleiden
 • bieden je voor je inzet als trainee Actuarieel Rekenaar een salaris dat stijgt op basis van jouw functioneren en behaalde vakken
 • investeren graag in jouw toekomst en deinzen er niet voor terug om je bij wederzijdse tevredenheid een vast contract te bieden
 • vinden het belangrijk dat Talent&Pro een ‘Best Workplace’ blijft
 • hebben leuke collega’s die je ontmoet tijdens projecten, werkgroepen, unitavonden, evenementen, kerstborrels of onze jaarlijkse skitrip
 • hebben een stel autosleutels én tankpas liggen met jouw naam erop waarmee je zowel zakelijk als privé kunt rijden!

Jij, als trainee Actuarieel Rekenaar:

 • hebt (bijna) een afgeronde hbo/wo bachelor of wo master (bèta-achtergrond is een sterke pré)
 • bent een nieuwsgierige Young Professional en wilt altijd weten hoe processen of berekeningen in elkaar steken
 • hebt aantoonbaar cijfermatig inzicht, bent analytisch en werkt nauwkeurig
 • bent als trainee Actuarieel Rekenaar niet tevreden voordat je de beste oplossing hebt gevonden
 • vindt het leuk om door te studeren en hebt talentontwikkeling hoog op je lijstje staan
 • ziet verbeterpunten en maakt daar echt werk van
 • hebt (bijna) je rijbewijs B en bent flexibel in reistijd
 • woont in de Randstad of wilt hier best komen wonen

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Klik snel op onderstaande button en solliciteer. Heb je geen duidelijke voorkeur voor een traineeship van Talent&Pro? Stuur ons dan een open sollicitatie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze recruiters op nummer 088 – 170 14 00.

Solliciteer nu

Dit bieden we jou

 • Persoonlijke coach
 • Intensieve opleiding
 • Salaris met bonusregeling
 • Leuke collega’s, informele sfeer
 • Auto van de zaak!

Durf jij het aan?

Solliciteer nu

Contact onze recruiter

Christine Barmentlo

Hoi, ik ben Nigel.

“Mijn gemiddelde voor wiskunde lag altijd een beetje rond de vijf. Ik ben gelukkig weer goed in andere dingen, maar denk wel eens: had ik op school toch maar wat beter opgelet! Ik ben manager bij een grote verzekeraar en binnenkort gaan we over op een nieuw systeem. Bij zo’n verandering komen altijd data-issues naar voren. Daarnaast moeten de nieuwe premies weer bepaald gaan worden, en ik hoorde dat er nog aardig wat gesleuteld moet worden aan het rekenmodel. Voor mij betekent dat gewoon een hele hoop stress!”

Van al die cijfers krijgt Nigel het best benauwd. Maar als Actuarieel trainee weet jij wel beter en ga je mensen als Nigel helpen. Je leert:
 • De verschillende producten kennen en klantvragen te beantwoorden
 • Pensioenen te beoordelen en de voorafgaande berekeningen te maken
 • Hoe je data-issues analyseert en oplost tijdens een systeemmigratie
 • Hoe rekenmodellen voor premies werken en hoe je deze kunt bouwen en optimaliseren

Solliciteren bij Talent&Pro, dit kan je verwachten!

1. Sollicitatie via de websiteSolliciteren

Via onze site kun je solliciteren met je CV of je LinkedIn-pagina. Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters contact met je op!

2. Telefonische screeningScreening

Samen met een van onze recruiters bespreek je het traineeship, jouw ambitie en motivatie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen jullie een eerste sollicitatiegesprek!

3. Eerste gesprek met een Corporate Recruiter1e gesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek bij een van onze recruiters. Naast natuurlijk de nodige vragen over jou, gaat hij of zij ook dieper in op het traject dat Talent&Pro aanbiedt.

4. Tweede gesprek met een People Manager2e gesprek

Zijn jullie beide enthousiast, dan volgt een tweede gesprek met de People Manager. In dit gesprek ga je dieper in op jouw ontwikkeling, ambitie en raakvlakken met Talent&Pro.

5. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprekArbeids- voorwaarden

Zijn jullie beide positief? Dan ontvang je ons arbeidsvoorwaardenpakket! Samen met de recruiter plan je een telefonische afspraak in waar je al je eventuele vragen kunt stellen.

Gefeliciteerd!

Jij bent een echte T&P’er. We gaan direct aan de slag om de eerste stappen in jouw carrière te zetten, en je gaat starten in onze introductie!

Work hard, play hard!

Bij Talent&Pro gaan hard werken en lol maken hand in hand. De events die we organiseren maken jouw baan bij ons nóg leuker!

Bekijk de skitripvideo

Werken bij Talent&Pro als Trainee

Ontwikkelen van Talent naar Pro en verder…

Talent&Pro investeert in mensen die in zichzelf willen investeren. Volg je bij ons een traineeship, dan investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling met trainingen, opleidingen en coaching. We noemen dit ons ‘ontwikkeltraject’. Ben je starter? Dan begin je als Talent. In deze fase volg je de opleidingen die je nodig hebt in jouw vakgebied. Op basis van jouw behaalde diploma’s én jouw werkervaring, groei je door naar Professional. Als Pro’er ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden nóg verder en kies je voor een specifieke richting. Denk aan financieel specialist, leidinggevende of projectmanager in jouw vakgebied. Ook als Pro’er kun je bij Talent&Pro doorgroeien. Ontwikkel jij jezelf tot financieel zwaargewicht? Dan mag je jezelf Principal noemen. 

Jouw eigen persoonlijke coach

Al onze collega’s zijn leergierig, flexibel en goed in staat om in een korte tijd nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen in de praktijk. Om het beste uit jezelf te halen, krijg je als trainee begeleiding van een eigen persoonlijke coach. Dit noemen we een People Manager. Samen met jouw People Manager onderzoek je wat je kunt en wat je wilt bereiken in jouw carrière. Jullie stellen samen een ontwikkelplan op dat aansluit bij jouw talenten en ambities. Zoek je meer uitdaging? Zit je niet op de juiste plek? Of wil je iets anders bespreken? Je kunt áltijd terecht bij jouw People Manager als je ergens mee zit. 

Inhouse opleidingen volgen

Opleidingen en trainingen volg je bij ons inhouse opleidingscentrum in Utrecht: de Talent&Pro Academy. De Academy biedt erkende studies en trainingen van opleidingsinstituut Lindenhaeghe aan: een erkend opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. Via de Academy breid je niet alleen je kennis uit, maar werk je ook aan jouw persoonlijke competenties, zoals management of communicatie. Zo kun je in de praktijk nóg beter aan de slag en staat jezelf ontwikkelen centraal. 

Het bedrijf Talent&Pro

Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals in de financiële sector: bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 800 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals onze skitrip, ons beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!
Collega’s aan het woord: Oscar Palstra
Collega

“Binnen Talent&Pro heb ik altijd weer een stap omhoog kunnen zetten.”

Lees meer
Talent&Pro door de ogen van… Sven Klijnhout
Collega

“Je komt terecht bij zo veel verschillende opdrachten. En daar leer je niet alleen veel van, het is ook nog eens heel leuk!”

Lees meer
Talent&Pro door de ogen van… Arjen van de Glind
Collega

“Ik had ook een aanbieding liggen als scheikundeleraar op een lyceum, maar de doorgroeimogelijkheden bij Talent&Pro waren voor mij doorslaggevend.”

Lees meer

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het Traineeship Actuarieel Rekenaar? Druk dan op de knop hieronder en volg de stappen om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Christine Barmentlo.

Solliciteer nu