Doorleen
partnership

Ben jij een gespecialiseerde detacheerder en wil jij opdrachten vinden voor jouw mensen? Bij Talent&Pro werken we met jou samen om de beste match te maken tussen jouw kandidaat en de job! Je hebt warm contact met de opdrachtgevers via ons Salesteam, bij ons wordt er dus niet koud met cv’s geschoven!

100+ opdrachtgevers

Goede
tarieven

1
aanspreekpunt

0
facturen sturen

Hans doorleenpagina

Samenwerken = tijd besparen

Bij Talent&Pro heb je 1 aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers, je schakelt namelijk met de Matching afdeling. Daarnaast hoef je geen facturen meer te sturen en wordt je gekoppeld aan een interim Recruiter die de consultant begeleid en altijd bereikbaar is voor vragen. Talent&Pro is een partij die meedenkt en waarbij de kandidaat altijd centraal staat!

Preferred partner

Talent&Pro is sinds jaar en dag preferred talent partner van de meest toonaangevende bedrijven in jouw sector. We kennen de belangrijkste beslissers in jouw business en weten precies hoe (en met wie) bepaalde bedrijven het liefst werken. Vandaar dat we jaarlijks zo’n 10.000 opdrachten van hen mogen ontvangen. Om die op te pakken, zijn we altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze mensen.

In deze blog zoomen we in op de belangrijkste tools, kennis en competenties van de moderne IT'er
Partnerships 2023

Profiteer van al deze voordelen!

Het geregel waarvan jij denkt dat het er bij hoort? Ook dat pakken we voor je op. Van acquisitie tot facturatie: wij zorgen dat de ruis verdwijnt. Jij kunt alles uit handen geven en overlegt alleen als jij dat nodig vindt. Met een persoonlijke support- en sparringpartner die altijd voor je klaar staat, zorgen wij voor optimaal werkplezier. Want leuker kunnen we het maken. En makkelijker ook.

Zij gingen je voor.
Ontdek hun ervaringen.

Wil je samenwerken met Talent&Pro?

Talent&Pro heeft verschillende opdrachten in allerlei vakgebieden. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of stuur een bericht!

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan