Verfijn je zoekresultaten
Type vacature
Vakgebied
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship Hypotheekadviseur

36-40 uur
HBO
Utrecht

Een eerste woning kopen is een belangrijke stap in ieders leven, ook in die van jou! Ben jij benieuwd wat er precies achter de schermen gebeurt bij de aankoop van een woning? Dan is het Traineeship Hypotheekadviseur iets voor jou. Als hypotheekadviseur kent de hypothekenmarkt voor jou geen geheimen. Je bent nieuwsgierig, je wilt blijven ontwikkelen en zoekt altijd naar de beste optie voor de klant. Aan het einde van de dag, als de klant vertrekt, heb je iemand écht geholpen.

Wij

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

De Uitdaging

Het traineeship Hypotheekadviseur bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste onboardingsprogramma van Nederland doorlopen. Solliciteer nu en start met de Talent&Pro Onboarding bijvoorbeeld 10 februari, 27 februari en 10 maart 2023!
 • Werkervaring opdoen binnen de financiële dienstverlening bij verschillende banken, jezelf oriënteren én specialiseren in de verschillende facetten van hypotheken.
 • Kennis- en vaardigheidstrainingen vanuit Talent&Pro en vakinhoudelijke opleidingen zoals het behalen van wft certificaten.

Wat ga je doen?

Binnen dit traineeship ga jij je verdiepen in de verschillende facetten van hypotheken.

Als junior consultant hypotheken ben jij het eerste aanspreekpunt voor klantvragen over het beheer van hypotheken: hoogte van de rente, aflossingsmogelijkheden en alles omtrent de financiering van een woning. Het contact verloopt telefonisch, al chattend of per mail.

Heb jij de nodige meters gemaakt als junior consultant hypotheken? Dan kun je verder als adviseur of acceptant. In deze rollen ga je daadwerkelijk aan de slag met hypotheek-aanvragen. 

Als hypotheekacceptant behandel je de binnengekomen hypotheekaanvragen. Je beoordeelt het risico bij acceptatie van de hypotheekaanvraag. Kan de hypotheek worden verstrekt en zo ja, onder welke condities.

Als hypotheekadviseur leidt je het hele proces van a tot z in goede banen. Je voert dagelijks gesprekken met klanten. Daarin informeer je de klant over alle mogelijkheden bij het afsluiten van een hypotheek, de (financiële) risico’s en je bent verantwoordelijk voor het bieden van een advies op maat.

Waar ga je werken?

Je gaat werkervaring opdoen bij verschillende banken, zoals de ABN Amro, Rabobank, Volksbank maar ook kredietverstrekkers zoals Alfam en Nationale-Nederlanden.

De opdrachten en opdrachtgevers zijn afhankelijk van jouw ambities. Als trainee ontdek je waar jouw talenten liggen en welke opdrachten en opdrachtgevers het beste bij je passen.

Groeien door opleiding, ervaring en coaching

Bij jouw ontwikkeling horen verschillende vakinhoudelijke opleidingen en certificaten, waaronder:

 • Wft Basis;
 • Wft Hypothecair Krediet;
 • Wft Vermogen;
 • Hypsotech – Essentials Hypotheken

Naast kennisontwikkeling bestaat je opleiding ook uit vaardigheidstrainingen, deze volg je op YODA (Your Own Development Area). Dit is hét platform van Talent&Pro voor jouw zelfontwikkeling waarin we trainingen aanbieden, zoals:

 • Agile/Scrum-Foundation;
 • Lean Six Sigma;
 • Organiseren van Werk en Leven
 • Gesprekstechnieken

Samen met jouw People Manager en onze Academy stippel je een pad uit en werk je aan het behalen van je professionele en persoonlijke doelen. Zo maak jij jouw carrière in de financiële dienstverlening compleet. 

Jij

 • (Bijna) hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt en voor 36 tot 40 uur beschikbaar
 • Je bent gemotiveerd en je wilt je graag ontwikkelen binnen de hypothekenwereld
 • Je bent per week een avond beschikbaar en vindt het prima om zo nu en dan in het weekend te werken
 • Je praat makkelijk, bent assertief en kunt snel schakelen
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken.

Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op een manier achter: via een kennismaking! Solliciteer, en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Yamilet Rojas Bravo via 06 - 835 278 52.

ABN-AMRO-logo
ASR
ing-logo-trasnp
unive-logo-e1569329615972
Zwitserleven-logo-e1569331347517

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

document

Solliciteer via de website

Binnen 2 werkdagen neemt een van onze recruiters telefonisch contact met je op voor een kennismaking!

speech-bubbles

Kom op gesprek

We nodigen je graag uit voor een gesprek met één van onze recruiters. Het is een wederzijdse kennismaking: jij vertelt over jezelf en wij over het traject dat we aanbieden. Voelt goed? Dan gaan we tijdens een tweede gesprek de diepte in. We hebben het dan over jouw ontwikkeling, je ambitie en de mogelijkheden bij Talent&Pro.

suitcase

Zet je handtekening

Zijn jullie beide positief? Dan doen we graag een aanbod en ontvang je een arbeidsvoorwaardenpakket. Samen met de recruiter zet je de puntjes op de i en de handtekeningen onder contracten. Welkom bij de club!

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast? Solliciteer nu!

stel direct een vraag aan Yamilet Rojas Bravo

Portret - Yamilet
Yamilet Rojas Bravo Corporate recruiter 06 - 835 278 52

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)