Verfijn je zoekresultaten
Uren
Ervaringsniveau
Opleidingsniveau

Traineeship verzekeringen

WERKEN BIJ TALENT&PRO

Welkom bij de verzekering traineeships van Talent&Pro! Deze vormen het startpunt van de crazy careers van al onze consultants. In twee jaar tijd ontwikkel jij je van verzekerings trainee naar volleerd Pro. Elk programma voorziet jou van een People Manager, oneindig veel opleidingsmogelijkheden aan onze Academy en een gevarieerd aanbod aan relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Gaandeweg overwin je uitdaging na uitdaging. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Traineeship verzekeringen

Ben je geïnteresseerd in de verzekeringssector, maar weet je nog niet welke rol bij je past? Volg een traineeship bank en verzekeringen bij Talent&Pro en ontdek welke functie het beste bij jou past. Tijdens het traineeship krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen de verzekeringswereld.

Binnen twee jaar weet je precies welke richting je wilt opgaan in de verzekeringssector en kun je samen met Talent&Pro je carrièrepad verder uitstippelen. Er zijn veel mogelijkheden binnen het traineeship, zoals krijg je alle handvatten om uit te groeien tot een financieel adviseur of leer je alles over de wereld van hypotheken. Jij bepaalt, als trainee, bij Talent&Pro je eigen weg in de verzekeringssector.

Het voordeel van een traineeship verzekeringen bij Talent&Pro

Bij Talent&Pro bepaal je zelf wat jouw carrière nodig heeft. Je combineert de veiligheid van een dienstverband met de uitdaging van verschillende opdrachten. Je werkt niet voor één baas of bedrijf, maar doet werkervaring op bij meerdere bekende, grote namen in jouw sector.

Tijdens het traineeship leer je niet alleen skills die je je hele leven in de praktijk kunt gebruiken, je leert ook veel over jezelf. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat jouw persoonlijkheid net zo belangrijk is als vakkennis als het gaat om het behalen van succes in je carrière. Daarom focussen wij intensief op het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij jezelf beter leert kennen. Dit zal je helpen om sterker in je schoenen te staan en beter te kiezen voor wat je blij maakt. Zo kun je jouw volledige potentieel benutten en succesvol zijn in wat je doet.

FAQ

Hoe werkt een traineeship via Talent&Pro?

Onze traineeships zijn opleidingsprogramma’s die jonge professionals een mooie kans biedt om praktijkervaring op te doen terwijl ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden en kennis opdoen. Het doel van het traineeship is om jou voor te bereiden op een toekomstige carrière in de financiële sector.

Hoe vind je een juiste traineeship die bij je past?

Er zijn veel organisaties die traineeships aanbieden. Gelukkig hebben wij een uitgebreide lijst aan traineeships waarbij je aan de slag gaat voor mooie opdrachtgevers binnen de financiële sector. Bekijk de vacatures die je het meest aanspreken en solliciteer direct.

Maak ook gebruik van onze unit test! Deze test geeft je een indicatie van het traineeship dat het beste bij je past.

Hoeveel krijg je betaald als verzekerings trainee?

Bij Talent&Pro hanteren we vaste arbeidsvoorwaarden voor ieder traineeship, namelijk:

  • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)
  • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
  • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €271,- na jaar 1 en €379,- (inclusief 8,33% vakantiegeld) na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

Bekijk ook onze finance traineeships

E-mailalert opslaan

Wil je de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht in je mail ontvangen? Schrijf je in voor de e-mailalert!