Werkstudent bij Talent & Pro

WERKSTUDENT BIJ HET PERFORMANCE CENTER: Q&A MET DENNIS DUBBELD

Khalid Toufik
21 maart 2022
 | Leestijd:

Welke opleiding doe je momenteel?

Momenteel volg ik de opleiding Entrepreneurship & Business Innovation aan Tilburg University.

Waar houd jij je mee bezig op het Performance Center?

De werkzaamheden voor de werkstudenten op het Performance Center kunnen verschillen. We houden ons bezig met verschillende projecten. Je wordt ingedeeld op basis van de diploma’s die je bezit of hebt behaald. Ik ben met name actief binnen de Doorschakelservice. Ik ondersteun een grote franchise-organisatie op het gebied van hypotheekadvies bij het telefonisch klantcontact.

Waarom heb je gekozen voor een bijbaan als werkstudent bij het Performance Center?

Ik heb gekozen om te werken bij het Performance Center omdat je flexibel je uren kan inplannen en je een goed salaris krijgt. Verder vind ik het belangrijk om nieuwe dingen te leren. Dit staat bij Talent&Pro in de bedrijfscultuur en omgang met medewerkers echt centraal.

Wat is het verschil tussen deze bijbaan als werkstudent vergeleken met andere veelvoorkomende studentenbijbanen?

Het grootste verschil tussen een bijbaan als werkstudent en andere studentenbijbanen is dat je hier enorm veel kan groeien en dat medewerkers centraal staan. Veel studentenbijbanen zijn fysiek belastend. Als werkstudent bij Talent&Pro kun je rekenen op een flexibele kantoorbaan. Je ziet regelmatig dat studenten bij bedrijven worden ingezet omdat dat voordelig is en dat er verder weinig rekening met hun wensen en voorkeuren wordt gehouden. Bij het Performance Center is dat anders.

Wat vind je het leukst aan werken op ons performance Center?

Het leukste aspect van mijn bijbaan als werkstudent zijn de collega’s en de gezelligheid op kantoor. Als de cultuur dusdanig informeel en prettig is dat de relatie met je leidinggevende vriendschappelijk voelt, maakt dat het werk ook een stuk leuker.

Wat vind je het meest uitdagend aan je bijbaan als werkstudent?

Het meest uitdagende aan mijn bijbaan als werkstudent bij Talent&Pro is time management. Een fulltime studie combineren met een bijbaan op kantoor kan uitdagend zijn. Bij Talent&Pro wordt hier goed rekening mee gehouden. Je kunt bijvoorbeeld je uren flexibel inplannen. Heel fijn!

Hoe helpt deze bijbaan jou bij het ontwikkelen van handige skills voor later (na je afstuderen?)

Deze bijbaan helpt mij omdat ik als student al opleidingen en vaardigheden kan doen die interessant zijn voor starters op de arbeidsmarkt. Via Talent&Pro heb ik bijvoorbeeld al een Wft Basis-diploma kunnen behalen. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden voor het behalen van diploma’s en certificaten die goed staan op je cv.

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01