Verlenging preferred suppliership bij a.s.r. Verzekeringen

Verlenging preferred suppliership bij a.s.r. Verzekeringen

Lisa Rademakers
17 januari 2018
 | Leestijd:

Talent&Pro en a.s.r. Verzekeringen hebben al jaren een succesvolle samenwerking op het gebied van flexibele arbeid. Op verschillende functies weet Talent&Pro de juiste medewerkers aan te bieden naar tevredenheid van a.s.r. Verzekeringen. Het wederzijdse vertrouwen wordt bevestigd door de verlenging van het preferred suppliership voor de kavels Leven en Schade.

Talent&Pro heeft zowel jonge talenten als ervaren professionals in dienst die middels een traineeship opgeleid, bijgeschoold en gecoacht worden. Met deze kennis en kunde worden zij ingezet om diverse afdelingen van de verzekeringsmaatschappij te ondersteunen. Daarnaast beschikt Talent&Pro over een mooi netwerk met interim professionals die op regelmatige basis ingezet worden.

Binnen de kavel Leven ontzorgt Talent&Pro bijvoorbeeld op de backoffice, frontoffice en binnen het Klantteam Leven door medewerkers in te zetten op acceptatie, klantcontact, actuariële werkzaamheden, opleidingsrollen, coördinerende werkzaamheden en teamleidersrollen. Oftewel van operatie tot bijvoorbeeld ondersteuning bij conversies. Talent&Pro zet medewerkers binnen de kavel Schade in op zowel acceptatie als claimwerkzaamheden. Talent&Pro’ers bieden binnen dit kavel ook ondersteuning bij conversies en zij helpen de opleidingsprogramma’s voor nieuwe interim collega’s te optimaliseren.

Om de kwaliteit van de Talent&Pro’ers te waarborgen volgen ze gecertificeerde opleidingen binnen hun eigen vakgebied tot bijvoorbeeld letselschadebehandelaar, fraudecoördinator of casemanager. Daarnaast worden zij getraind op vaardigheden en heeft iedere medewerker een persoonlijke coach om alles uit hun loopbaan te halen. Talent&Pro selecteert de beste mensen met de juiste persoonlijkheid, mentaliteit, drive en energie, en leidt hen naar maatstaven en trends uit de markt. Ontwikkelen is één van de kernwaarden van Talent&Pro, met deze handvatten kunnen zij echt het verschil maken bij a.s.r. Verzekeringen.

Naast de kavels Leven en Schade heeft Talent&Pro ook preferred supplierships voor de Pensioen en de Financiële kavel (actuarieel, risk en finance). We zijn blij met het vertrouwen van a.s.r. Verzekeringen en zetten graag onze samenwerking voort.

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01