House of Happy Rebels Festival

T&P’ers vieren feest tijdens House of Happy Rebels Festival

Khalid Toufik
13 september 2022
 | Leestijd:

Het strand van Eersel was 9 en 10 september het toneel voor de eerste editie van het House of Happy Rebels Festival. Een waanzinnig evenement van HR dienstverlener House of HR, waar ook Talent&Pro onderdeel van is. Met een line-up van grote artiesten als Bob Sinclair, Bizzey, Martin Solveig, Lucas & Steve en Goose werd alles uit de kast gehaald om de medewerkers van diverse “powerhouses” en “boutiques” een onvergetelijk feest te bezorgen.

House of HR pakt groots uit met festival-app, winacties, kampeerterrein en merchandise

Maanden is gewerkt aan het realiseren van een unieke gebeurtenis: de organisatie van een compleet festival exclusief voor eigen werknemers. Bij het samenstellen van het programma is rekening gehouden met een grote en diverse groep “Happy Rebels” uit verschillende Europese landen. En ook voor de faciliteiten op en rondom het festivalterrein werd flink uitgepakt. In een eigen “House of Happy Rebels Festival”-app werd voor het evenement gefaseerd gecommuniceerd over de programmering, verschillende winacties, merchandise en de verschillende overnachtingsmogelijkheden (camping, glamping en hotel) voor bezoekers. Met behulp van de app wisten de feestgangers afgelopen weekend eenvoudig de verschillende podia, het reuzenrad, de chill zones en verschillende food trucks te vinden.

Festival biedt eigen personeel podium

De organisatie, bestaande uit de event managers van de verschillende bedrijven van House of HR,  had in het programma ook een plekje ingeruimd voor muzikaal talent uit eigen gelederen. T&P’er Felicia van Gastel, ook wel bekend onder de artiestennaam FEGAS, won de Rebel Contest. Zij mocht daarom een DJ-set van een uur draaien op een van de podia die voor het festival uit de grond waren gestampt. T&P’er Stefan de Hoop won de Sky Diving Contest. Een activiteit die House of HR CEO Rika Coppens in de aanloop naar het festival al van haar bucket list mocht afstrepen. Met haar sprong uit het vliegtuig boven het E3 strand van Eersel werd maanden eerder al op spectaculaire wijze de festivallocatie bekendgemaakt.

Creatively ambitious: Festival belichaamt bedrijfscultuur en kernwaarden HOHR

Al met al was het ook volgens Coppens een geslaagde onderneming, waarbij goed werkgeverschap en de verbinding binnen House of HR voorop stonden: In gesprek met Recruitmentplatform Werf& zegt Coppens: “Je moet het enerzijds zien als een stukje employer branding, zo van: kom bij ons werken, het is hier een toffe bende. Anderzijds is het natuurlijk ook bedoeld om samen te vieren hoe we als groep zijn. Als je iets wilt, dan kan het hier. Creatively ambitious. Tot aan het organiseren van een eigen festival aan toe.’

4000 collega’s, zes landen, één club

House of HR is actief in verschillende Europese landen en biedt via 9 powerhouses en 40 boutiques oplossingen op het gebied van HR, engineering & consulting en digitalisering. Onder de Nederlandse festivalgangers bevonden zich naast T&P’ers bijvoorbeeld ook professionals van Triple A -Risk Finance, Covebo, Nowjobs, Cohedron en Continu.

Work hard, play hard bij Talent&Pro

Meer weten over hoe het is om te werken bij Talent&Pro? Check onze blogs, of bewaar je vragen voor het kennismakingsgesprek. Hier staan onze traineeships en stafvacatures.

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01