FIBA World Tour Amsterdam Masters

Talent&Pro te gast tijdens FIBA 3X3 World Tour Amsterdam Masters

Khalid Toufik
21 juni 2023
 | Leestijd:

Vrijdag 6 en 7 oktober is Talent&Pro aanwezig bij de FIBA 3X3 World Tour Amsterdam Masters. Vorig jaar deed de belangrijkste FIBA toernooireeks Utrecht aan. Dit jaar landt de World Tour in Amsterdam. Locatie: de Gashouder. Als partner van organisator 3X3 Unites is Talent&Pro met medewerkers, alumni en relaties aanwezig.

Topsport meets topentertainment

Tijdens de World Tour nemen topteams van over de hele wereld, met in de gelederen spelers van diverse nationale selecties, het tegen elkaar op in een tweedaags toernooi. Ook voor de Nederlandse selectie is het een mooi meetmoment richting de Olympische Spelen van Parijs (2024). Het avondvullende programma met wedstrijden, live-optredens, DJ’s en een dunk contest begint op beide toernooidagen om 17.30 uur en eindigt om 23.00 uur.

Over 3X3 Unites

3X3 Unites is een stichting die jongeren activeert door middel van 3X3 bastketball. Met sportactiviteiten, een eigen leadership-programma en de aanleg van basketball courts door heel Nederland investeert de NGO in belangrijke life skills zoals samenwerken, probleemoplossend vermogen en zelfvertrouwen.

Meer weten over de FIBA 3X3 World Tour Amsterdam Masters?

Bekijk dan de website van de FIBA, 3X3 Unites of de promo hieronder!

Kaartverkoop

Ben je geen medewerker, T&P-alumnus of relatie? Dan kun je er nog steeds bij zijn. Koop je kaarten hier.

Ook interesse in een traineeship bij Talent&Pro?

Deel dit artikel

Welk traineeship past bij jou?

Waar ligt jouw ambitie? Wat is jouw talent? Met de Talent&Pro-test kun je snel zien welk traineeship past bij jouw skills en persoonlijkheid.

Iphone hand vrijstaand 1_edit_TPmodellen_v2-01